Hejn Vanhazebruk (Reuters)
Hejn Vanhazebruk (Reuters)

Trener Genta posle Partizana: Bilo bi nezasluženo da smo izgubili, najbolje prilike - poništeni golovi

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.11.21. | 10:28

"Uslovi su bili daleko od idealnih"

Partizan je sinoć u Belgiji ostavio znatno bolji utisak nego pre dve nedelje u Beogradu, ali to nije bilo dovoljno za osvetu i pobedu nad Gentom. Strelac jedinog gola za crno-bele Slobodan Urošević i jučerašnji kapiten Miloš Jojić smatraju da je po bod na obe strane bio realan ishod duela na Gelamko areni. To mišljenje baš i ne deli trener Bizona Hejn Vanhazebruk.

Izabrane vesti

"Osećaj bi bio znatno negativniji da smo izgubili. Ne samo zato što bi to bilo potpuno nezasluženo, već zato što bismo izgubili prvo mesto na tabeli. Ovako i dalje imamo situaciju u svojim rukama po pitanju izlaska iz grupe sa liderske pozicije. Trebalo je da pobedimo, iako to nismo učinili. Nismo imali previše prilika. Ustvari, najbolje šanse bili su nam poništeni golovi", rekao je belgijski stručnjak.

Mučili su se domaći fudbaleri da uspostave tečnu igru protiv Partizana, ali Hazenbruk za to dobrim delom krivi travnatu podlogu na Gentovom stadionu.

"Uslovi su bili daleko od idealnih. Bilo je vrlo zahtevno kombinovati na ovako teškom terenu. Tako je već neko vreme, ali nadamo se da će se i to rešiti uskoro. Interno proučavamo tu situaciju i jasno je da loш kvalitet terena nikako ne ide u našu korist", zaključio je trener Genta.



tagovi

Hejn Vanhajzebruk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara