Košarkaši Crvene zvezde (©Star sport)
Košarkaši Crvene zvezde (©Star sport)

Trijumfi Crvene zvezde i Borca iz Banjaluke najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.10.23. | 11:03

Nigde nećete naći veće kvote

Aktuelna kladilačka ponuda nije tako velika kao što smo navikli, ali bukmejkeri Mozzarta su i ove srede uspeli da pronađu nekoliko duela na koje vam nude promo kvote.

Konkretno, na dva meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveći koeficijent na svetu. U pitanju su jedinica na Crvenu zvezdu protiv Monaka u okviru košarkaške Evrolige, kao i kec na Borac iz Banjaluke u sudaru sa Sarajevom u sklopu šampionata Bosne i Hercegovine.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je prošle sezone prekinula lošu tradiciju u sudarima sa Monakom u Beogradu. Crveno-beli su se razgoropadili i pregazili sastav Saše Obradovića koji je ovu takmičarsku godinu u eliti otvorio sa dva neuspeha i ima obavezu da pokaže bolja izdanja. Zvezda posle četvrtog vezanog poraza od Žalgirisa u Kaunasu želi da se vrati na pobednički kolosek, a oba tima su u uvodu za evroligaški obračun ostvarila trijumfe u prvenstvima. Beogradski sastav se radovao u Čačku protiv Borac Mozzarta u 93:87 u sklopu ABA lige, dok je Monako preslišao Burg 78:67 u francuskom šampionatu. Zvezda je u ovom okršaju blagi favorit, a sudeći po tradiciji očekuje se efikasan meč.

BORAC BANJALUKA - SARAJEVO (SREDA, 19.00), KEC 2,25

Banjaluka je na nogama. Plavo-crveni igraju kao u transu, nižu pobede i zauzimaju čelo prvenstva Bosne i Hercegovine. Počelo je porazom od Željezničara, a onda niz od osam ligaških trijumfa. U pet od tih osam pobeda rival je poražen sa barem dva razlike, a u sedam navrata Borac je davao najmanje dva gola. Poslednji je stradao GOŠK sa 3:0 na strani, čime je tim iz Banjaluke stekao 24 boda, pet poena ispred narednog protivnika. Sarajevo je na drugoj poziciji sa 19 bodova. Gosti su očigledno u nepovoljnijem položaju, iako je učinak od šest pobeda u devet rundi prilično dobar. Bordo tim je u seriji od tri slavlja, računajući i Kup, a vredi istaći da je Sarajevo u proteklom kolu savladalo najvećeg rivala Željezničar sa 3:0 i da atmosfera unutar ekipe mora da bude na visokom nivou. Samo, Sarajevo ne prolazi baš najbolje u Banjaluci u poslednje vreme i doživelo je tri poraza na četiri protekla gostovanja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara