Tuhel i Lukaku (© Reuters)
Tuhel i Lukaku (© Reuters)

Tuhel je razočaran: Lukaku diže galamu bez potrebe, ne pomaže nam

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.12.21. | 11:46

„Rašićemo iza zatvorenih vrata“, kaže trener Čelsija

Reč Romelua Lukakua je jaka, naravno da neće – kao kod Branka Miljkovića – ubiti Tomasa Tuhela, ali će izvesno izazvati potrese u svlačionici Čelsija. Priznanje kako mu nedostaje Inter nije toliko strašno, ali otvaranje duše kako nije zadovoljan na Stamford bridžu i da je trener izabrao da igra u drugačijem sistemu za razliku od početka sezone stavilo je veliki znak pitanja iza odnosa Belgijanca i Nemca.

Deluje da je napukao, pitanje je da li može da se vrati na staro, a malo je reći da se bivši strateg Borusije iz Dortmunda i Pari Sen Žermena šokirao kad je ugledao intervju svog centarfora za Skaj.

Izabrane vesti

Naravno da nam se ne dopada ono što je Romelu izrekao. Digla se buka, nepotrebna. Ne pomaže nam. Ne bih voleo da pravimo priču većom nego što zaista jeste“, rekao je Tuhel.

Mada, pomalo pokušava da ublži štetu koju je povratik u London definitivno napravio, u smislu ambijenta pred ulazak u 2022.

Lako iz izvačiti izjave iz konteksta, skraćivati ih, praviti naslove, a onda na kraju shvatite da ono što je rečeno nije toliko loše ili sagovornik nije tako mislio. Da budemo otvoreni do kraja, ne sviđa nam se Lukakuov intervjuu. Meni posebno, jer je digao galamu bez potrebe. Potrebno nam je mirno okruženje, fokus, a ovako nešto nam ne pomaže“.

Posebno je Tuhela zaboleo deo u kome Lukaku tvrdi da je nesrećan među Plavcima.

Uopšte ne bih rekao da je nesrećan u Čelsiju. Ne osećam tako. Naprotiv, baš suprotno. Da ste me isto pitali juče, rekao bih da je srećan i zato sam se iznenadio kad sam video njegov intervju. Možda Romelu smatra da je na ovaj način glasniji, ali se meni čini da bi ovakvi naslovi svakako odjeknuli“.

Nedelja, 17.30: (3,00) Čelsi (3,30) Liverpul (2,55)

Intervju je plasiran dan posle razočaravajućih 1:1 sa Čelsijem, posle kojeg zaostaje osam bodova za Mančester Sitijem, a već u nedelju čeka Liverpul.

„Nema te serije pobeda koja će zaustaviti ovakvu vrstu medijskih pisanja. U današnjem svetu svaka reč je maltene javna, pogotovo kad ste veličina poput Lukakua i siguran sam da i Romelu zna kakav odjek će imati poruka koju je poslao“.

Jasno je da trenera i špica čeka razgovor.

Rešićemo iza zatvorenih vrata“, dodao je Tomas Tuhel.

 


tagovi

Tomas TuhelČelsiRomelu Lukaku

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara