Komentari na vest

Turci su dobili svoju bitku s Nemcima: Montela odmah zove Džana Uzuna

b

budim

pre 2 meseca

Matanovic 2003 u drugoj Bundesligi 10 golova Ima hrvatski i nemacki pasos Naravno da igra za Hrvate
r

rea

pre 2 meseca

Pa ne, igrač od 22 godine koji igra Bundesligu 2 će igrati za Nemačku. Ajde da je bilo pitanje Austrija ili Hrvatska, pa i da se lome koplja, Nemci neće sigurno zvati drugoligaškog ofanzivca koji na 25 utakmica postigne 10 golova, a da je pritom na ivici da ne može više da igra ni za mladu reprezentaciju.
g

goust

pre 2 meseca

Uzeli pre toga Jildiza
l

lalalla

pre 2 meseca

Nasi bi ga zvali za u19 hhahahhaha Posle bi kukali
T

Tuneki

pre 2 meseca

Ljubav prema svojoj zemlji To imaju Turci,Hrvati i Marokanci Nikad ne odbijaju poziv svoje zemlje
I

IskoAlarkon

pre 2 meseca

Mesut Ozil , Nuri Sahin , Demirbay … O cemu pricas ?
t

tuneki

pre 2 meseca

posle toga vise ne igraju za nemce
r

rea

pre 2 meseca

Eto, šta će sad Nemci, izgubili turčina koji igra Bundesligu 2, izgubili Samardžića... Prijatelju, Nemačka ima bezu igrača kakvu možda ima još 1-2 države na svetu, gubitak igrača kao što su Samardžić i ovaj momak, koji igraju po Udinezeu, Nirnbergu, Vehenu... ni ne osete, jer je to kalibar igrača koji ne može da igra u top reprezentacijama, da su izgubili Musijalu - e to bi već bio udarac za njih,
C

Cer

pre 2 meseca

Ne znam da li si video, ali Feler je isao da ga vrbuje da igra za Nemacku. To valjda znaci da su racunali na njega. A to koliku bazu imaju vidi se po poslednjim rezultatima na velikim takmicenjima - raspadaju se.
r

rea

pre 2 meseca

@Cer, Engleska se raspada na velikim takmičenjima zadnjih 58 godina, pa to ne znači da nemaju ogromnu bazu igrača i da su slabi. Ukoliko ti smatraš da su Nemci slabi jer su vezali 3 loša velika takmičenja - ne znam šta bih ti rekao.
m

ma ovi turci su ludi..

pre 2 meseca

kako to odma zoves decka u A selekciju a tek dao 15 golova u Cvajti sa 18 godina nije to neka preporuka sto bi rekli neki ,,strucnjaci''...