Komentari na vest

U Bajeru hladnokrvni na priče o Alonsovom odlasku: Da su sve glasine tačne, ne bismo imali pola tima

a

artur2

pre 8 meseci

Sjecam se Tompelera i onog leverkusena koji je izgubio finale kupa,finale lige sampiona,i u zsdnje kolo izgubio domace prvenstvo..kakav sy fudbal igrali tada,stravaa..najvise mi zao sto lever,valencia,deportivo nijesu yzeli ligu sampiona tih godina a bili su naj timove evrope,pogotovo španci.
L

Lever

pre 8 meseci

Dali je vrijeme da Leverkuzen konacno poslije 120 godina postojanja uzme titulu prvaka Njemacke?Ja mislim da jeste.
T

Tebrica

pre 8 meseci

Nekada : Skrenuo paznju Reala i velikih klubova nakon trece uzastopno osvojene titule, istini za volju titula lige sampiona je izmakla ove sezone ali je taj trofej osvojen prosle da li je vreme za novi korak? Sada : Skrenuo paznju reala dobio sedam utakmica u nizu! To je fudbal danas, na to je spao, bez ironije. Spica vise ili majka ne radja ili treneri ne prave Pravi se samo pozicija "martinela" odbija se lopta nazad u odbranu ko u zid da sutiras bez razmisljanja. DANAS SE IGRA "PAMETNO"
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Bundesliga je svima trn u oku.Vodi se kao 4-ta liga po snazi,kada su liga petice u pitanju.A svi cerupaju klubove u Bundesligi.Jos malo ce i stadione da krenu da im kupuju.
b

bundesliga

pre 8 meseci

je svima trn u oku ali sti promasio pravi razlog...trn u oku je posto ima najjace tekme sa najvise golova i vrhunsku zabavu tacnije sve ono sto englezi silno zele ali uz sav novac ne mogu da dostignu
A

Anđus

pre 8 meseci

Obavezno da pogleda stare emisije sa pokojnim Milanom Živadonivićem ako želi jednoga dana da bude selektor Iraka!