Đorđo Kjelini na meču sa Portom (Foto: Reuters)
Đorđo Kjelini na meču sa Portom (Foto: Reuters)

U Juventusu odahnuli, Kjelini nije povređen

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.02.21. | 16:55

Italijan napustio teren protiv Porta u 35. minutu zbog bolova u listu

Mogu u Torinu da odahnu. Ne iz razloga što su se iz Porta vratili sa samo golom zaostatka – mada je i to jedan od, s obzirom na to kako su odigrali na Dragau – već zbog toga što su medicinski testovi potvrdili da Đorđo Kjelini nije pretrpeo povredu na sinoćnjoj utakmici.

Iskusni defanzivac je nakon pola sata igre osetio bol u listu, zbog čega ga je u 35. minutu zamenio Merih Demiral. U Juventusu su se pribojavali da ga očekuje nova, dvonedeljna pauza, međutim, detaljni pregledi u Juventusovom medicinskom centru potvrdili su da se ne radi o ozbiljnoj povredi, o čemu je torinski klub javnost obavestio saopštenjem.

Izabrane vesti

"Đorđo Kjelini je jutros podvrgnut radiološkom pregledu u J|Medikal, koji je isključio povredu mišića desnog lista. Njegovo stanje će se nadgledati iz dana u dan", navodi se u saopštenju.

Od sredine oktobra do januara Kjelini jedva da je igrao, pošto je, takođe zbog problema sa mišićima, u tom periodu propustio 14 utakmica Juventusa u svim takmičenjima, ali je u odsustvu nedovoljno oporavljenog Leonarda Bonučija igrao na svakoj od prethodnih šest mečeva Stare dame.


tagovi

Đorđo Kjelini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara