U Mozzart avionu za Katar je i Milan iz Zemuna – dovoljna je bila kvota 467

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.05.22. | 12:12

Četiri para, ista igra

Najveća pogođena kvota u Mozzartu juče je bila delo Milana Novitovića. Ovaj 26-godišnji Zemunac je pogodio četiri para sa ukupnom kvotom 467 i rezervisao mesto u Mozzart avionu za Katar gde će gledati meč prvog kola Svetskog prvenstva između Srbije i Katara.

Dobar dan Milane. Čestitamo. Dobili ste put u Katar na meč Srbija – Brazil.

Izabrane vesti

„Hvala. Nisam znao do sada. Naravno da sam iznenađen... Znam za takmičenje „pogodi najveću kvotu“, igram jače kvote ali nisam očekivao da baš ja dobijem putovanje. Ne znam šta da kažem, zatekli ste me“, kaže nam Milan preko telefona kada smo mu saopštili da je dobitnik nagrade.

Ispade da je kvota 467 bila dovoljna. Samo četiri para ali sa jakim kvotama. Na svakom ste igrali istu igru.

„GG prvo poluvreme. To je moja igra koju stalno igram. Imao sam i ranije dobitke na njoj. Sada mi je donela i odlazak na Mundijal“.

Idete li u Katar?

„Naravno. Nisam do sada gledao reprezentaciju u inostranstvu, a pogotovo ne na Svetskom prvenstvu. Oduševljen sam“.

Milan je 48. od ukupno 122 putnika koji će Mozzart avionom otputovati na mundijalsku premijeru Orlova u Kataru. Ostala su još 74. mesta...

Da bi se učestvovalo u takmičenju potrebno je uplatiti najmanje 50 dinara na tiket. Najbolji svakog dana obezbeđuje mesto u avionu, samim tim i na stadionu Lusail u Dohi, gde će se 24. novembra igrati prvi meč Grupe G, Srbija – Brazil.

Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg useha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ REPREZENTACIJE SRBIJE na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Takmičenje se održava u dve etape u periodima od 1. 4. do 31. 5.2022. i od 1. 9. do 31. 10. 2022. Tu je još 110 prilika da bukirate svoje mesto u Mozzart avionu. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Već danas na talonu je još jedno mesto.

Možda bude baš tvoje!

Budi pobednik!



tagovi

pogodi najveću kvotuMozzartKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara