Komentari na vest

UEFA kaznila Dinamo: Bez publike na evropskim gostovanjima i strategija iskorenjivanja nasilja

P

Plavi10

pre 9 meseci

To je dokaz da krivicu za ovaj incident snosi nesposobna Grcka policija, jos da imaju hrabrosti reci da je navijaca ubijo njegov covjek greskom, ovako ce jos trajati sve to dok ne nadju na koga ce svaliti, a imaju snimke tog momenta.
J

Ja b

pre 9 meseci

Bi zabranio, da na stadion dolaze, podzemnim prevozom. Samo mogu biciklima, joj koja komedija. A šta očekivati od uefe. Svi smo znali da ih neće izbaciti, jer su neredi bili van stadiona, ali oni nisu smeli ni da dođu. A tu su i hrvati odgovorni. Da su im zabranili 5 godina, pa ajde. Ali ovako će biti tri utakmice do kraja godine, možda i jedna više.
A

Allez

pre 9 meseci

Koliki broj ljudi čita samo naslov i ostave komentar. Dinamo je kažnjen i kući bez navijača na svim evropskim utakmicama do kraja sezone.
V

Voždovac

pre 9 meseci

Očigledno samo ti nisi čitao tekst. Nigde ne piše da nema navijača na domaćem terenu.
С

Сале2323

pre 9 meseci

Чедо Ватикана, мезимче Немачке... Немојте их молим вас кажањавати, увредиће се! Фуууујјј!
M

MarkoBeograd

pre 9 meseci

Prestrogo! Realno bi bilo da zabrane navijačima da dolaze na gostovanja dizel vozilima , motorima iznad 2.5 kubika i bez šalova sa uslovnom kaznom da ako se nešto slično ponovi zabraniti i sa benzinskim pogonom . Taman se misli i na ekologiju.
S

Sad555

pre 9 meseci

Haha. Smejurija. Nas bi nato bombardovao ponovo da smo ovako nesto uradili.
L

Loggika

pre 9 meseci

Joj i vi se iznova čudite što važe dvostruki aršini. Shvatite u međunarodnoj politici, spoljnim odnosima između država, firmi, organizacija u sportu, kulturi, privredi, maltene u svemu što je iznad pojedinca, ne postoji pravda. Na nju se pozivaju slabi. Zato treba jačati, lobirati, potplaćivati, raditi sve što je potrebno ne bi li jednog dana ta "pravda" bila malo drugačija. Prosto tako je kako je, ko misli drugačije nažalost nauči na teži način.
D

Djape45

pre 9 meseci

Nama bi bio zatvoren stadion nekoliko meceva sigurno, a mozda bi nas i skroz izbacili iz takmicenja
С

СА

pre 9 meseci

Доказ да је ЕУ фашистичко- нацистичка унија
@

@@@

pre 9 meseci

Neko ih štiti.

КоТоГовориИстину

pre 9 meseci

Зашто тако-много је!!! За убијеног младића,без публике и то на гостовањима до краја сезоне!!!!! Еу-вредности! Сад,замислите,да је неки наш клуб,рецимо звезда или партизан или воша,и делије или гробари или фирмаши да су убили некога,која би казна била!? Десет година избацивања из свих европских такмичења и полицијске рације еуропола по Србији два месеца! Ето динамо испадне из европе,не прође плеј оф и шта онда!? Ееее,моји Срби,гледајте и памтите,не будите наивни ни секунде!

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Ubistvo I tuce navijaca nije bila na stadion I nije bilo u vreme utakmice nego u grad zato NEMA osnova za izbacivanje isto je bilo kao u slucaju Taton i Partizan.
D

Dule96

pre 9 meseci

Bože svašta... Onakvi neredi, ubijen čovek i ovakva kazna? Ne smem da zamislim koliko bismo bili izbačeni iz evro takmičenja da su srpski navijači uradili ovako nešto.
r

rea

pre 9 meseci

Strašna kazna. Mogli su da ih kazne: zabranom navijača na interkontinentalnim utakmicama, da bude još drastičnije. Partizan je svojevremeno izbačen iz UEFA takmičenja zbog slike Ratka Mladića - ovi ubiju čoveka i dobiju zabranu navijača na GOSTUJUĆIM utakmicama.
P

Prtzn

pre 9 meseci

Partizan opravdano izbačen
@

@prtzn

pre 9 meseci

Ratko Mladic heroj