Julijan Vajgl (©Reuters)
Julijan Vajgl (©Reuters)

Vajgl se pakuje posle godinu dana, Benfika traži 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.11.20. | 12:58

U redu stoje Milan, Juventus i Inter

Nakon tačno godinu dana od dolaska u Benfiku, Julijan Vajgl je počeo da pakuje stvari za novu selidbu.

Odlične igre nemačkog veziste nisu promakle emisarima finansijski moćnijih klubova od Benfike i u portugalskom klubu očekuju da će se već u januaru rastati sa Vajglom.

Izabrane vesti

U to ime, Orlovi su odredili fiksnu cenu za Nemca: ko donose 25.000.000 evra, može da ga vodi, piše list Rekord. Nije za Benfiku tipično da se tako lako i tako brzo odrekne kvalitetnog igrača, ali je „kvaka“ što Vajgl nije po ukusu trenera Žorža Žezusa. Otkako se trofejni stručnjak vratio na Luž, smanjila se minutaža nemačkog fudbalera i on tamo više nije srećan.

Da se situacija ne bi dodatno komplikovala i dramatizovala, čelnici Benfike su procenili da bi onda bilo najbolje prodati igrača, jer zainteresovanih i te kako ima. Samo iz Italije su se javila tri kluba: Juventus, Milan i Inter. Cena od 25.000.000 evra i nije tako strašna, mada da nema korone i svih finansijskih problema na sve strane, verovatno bi bila i veća.

Od početka sezone Julijan Vajgl je odigrao deset utakmica za Benfiku na svim frontovima, ali je na samo tri bio starter. Nemac je 1. januara ove godine stigao u Lisabon iz Borusije Dortmund, a Portugalci su za njegovo dovođenje dali 20.000.000 evra.


tagovi

BenfikaJulijan VajglJuventusInterac milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara