Foto: Reuters
Foto: Reuters

Van Bronkhorst: Očekuje nas težak posao u Beogradu, ali smo spremni

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.03.22. | 16:31

Strateg Rendžersa upozorava da posao nije obavljen, uprkos prednosti od tri golabronkho

Tri gola prednosti zaliha su koja donosi Randžersu miran ulazak u revanš zakazan za četvrtak, međutim Đovani van Bronkhorst, strateg tima iz Glazgova, prad put u srpsku prestonicu istakao je da je posao daleko od gotovog.

Izabrane vesti

"Očekuje nas težak posao u gostima, ali idemo u Beograd u potrazi za dobrim rezultatom. Ne razmišljamo o prednosti od tri gola. Moramo da tamo igramo od prvog minuta i da obezbedimo povoljan rezultat. Ukoliko to uspemo plasiraćemo se u narednu rundu. Biće teško, ali bićemo spremni za Crvenu zvezdu od prvog sudijskog zvižduka", kazao je strateg škotskog kluba za Dejli rekord.

Rendžers je između dva evropska duela savladao Dandi (3:0), a Van Bronkhorst je priznao da bi bio zadovoljan istim raspletom i u Beogradu.

"Oduševljen sam onim što su igrači pružili. Četvrtak je bio nedavno i nismo imali mnogo vremena za oporavak. Nedostajalo nam je nekoliko igrača koji nisu bili spremni, ipak pokazali smo širinu koju imamo i zadovoljan sam kako reultatom tako i našim pristupom".

Rano trasiran put ka pobedi ostavio je holandskom strategu prostor za izmene kojima je poštedeo dodatnih napora neke od nosliaca igre

"Igrali smo dobro od prvog minuta i bila je očigledna energija tima, glad da uđemo u polufinale kupa. Ukoliko niste fokusirani Dandi može da bude nezgodan rival, a kada smo poveli 2:0 mogao sam da napravim određene izmene. Poštedim Alfreda Morelosa. Uspeli smo jer smo na umu imali utakmicu koja nas očekuje u četvrtak. Srećan sam jer sam mogao da promenim pojedine igrače u drugom poluvremenu", rekao je Van Bronkhorst.


tagovi

Đovani van BronkhorstGlazgov RendžersRendžersFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara