Komentari na vest

VAR se ne javlja u sivoj zoni: Grešaka mnogo manje i bez namere, ali Napredak je oštećen protiv večitih

M

Mr no 1

pre preko 2 godine

U našoj ligi se većina utakmica igra 3 za 3,osim Partizana i Zvezde. A vi se mrzite. Sve je namešteno.
g

gost111

pre preko 2 godine

Interesantno,protivnici crvene su stalno u sivoj zoni,uvek se gresi na njihovu stetu.
@

@Genaro

pre preko 2 godine

"Ni u Bangladesu ne mozes da dobijes sve utakmice, dok u Srbiji ocigledno mozes." lupi i ostade ziv ,navijac crvene ljubimice. Kad ste vi imali pobednicke nizove zadnjih 4-5 godina i niste mogli da odigrate ni nereseno,sve dok ne obezbedite titulu, nisi spominjao Banglades.
R

Rare

pre preko 2 godine

Biće zanimljivo videti komentare o VAR prvi put kad JSD ne bude na prvom mestu na tabeli. Tako su bili jedini protiv podele bodova, pa kad je ukinuta jedini su glasali da ostane. Zapravo, ne znaju šta hoće, nego udaraju kontru.
5

5.000.000,00 €

pre preko 2 godine

Ахаам... И били смо против ВАР система.... Ви који сте увек били пре за краља... Никад та ћопавог...
M

Marlonnn

pre preko 2 godine

A što niste napisali šta je Filipović rekao za utakmicu Crvena Zvezda-Voždovac,koje tu oštećen za penal i direktan crveni....EE SRBIJO MEDJ ŠLJIVAMA...
h

humskapfc...

pre preko 2 godine

Prve sezone VAR i zaostaju 5 bod.. Pametnom dosta.. Sto pominju Toleta pa nisu im svirali 20 p po sezoni, nisu mogli da nameštaju i titulu nisu mogli da vide.. Tako ce im biti i sa Varom...
G

Gennaro

pre preko 2 godine

Ne znam kako ne shvatas da VAR nema veze sa namestanjem. Zvezda je izgubila jednu utakmicu i imala 2 remija bez derbija i u minusu je 5 bodova. Ni u Bangladesu ne mozes da dobijrs sve utakmice, dok u Srbiji ocigledno mozes. Kakve veze ima VAR kad vi date svima 5 komada, a u Evropi vas šamaraju estonci
@

@humskapfc

pre preko 2 godine

VAR nema veze sa tim sto vi u ligi igrate prijateljske. Ali je tu Flora da vrati stvari u pravu perspektivu.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

VAR je doneo +5 sa jednim prosecnim timom .Nema vise golova kad lopta predje dva metra iza korner linije i penala na 18 metara od gola
R

Rare

pre preko 2 godine

Kako VAR pomaže kad jedna ekipa trči u rikverc?
T

Teide

pre preko 2 godine

Ako milinetri odlucuju ofsajd, u cemu je razlika izlazak pre suta?? Sudski vestak! Covece kod Partizana odlucuje softver! To oces da kazes da je bio pokvaren il sugerises da centimetri nisu bitni! Kod zvezde ocigledan udarac u facu! I ti to poredis! ????
K

Krusevac

pre preko 2 godine

Molim zvezdase i partizanovce da smire strasti i prepucavanja, jer je i nakon uvodjenja vara priznato da je jedini ostecen Naredak i to bas protiv vasih ljubimaca!
9

951357

pre preko 2 godine

"jer prema rečima, predsednika sudijske komisije, nema njegove intervencije kada situacija spada u “sivu zonu”, odnosno kada nije jasno da je došlo do evidentne greške, ili propusta. U skladu sa tim, VAR se nije oglasio" pa onda imamo "ali je po smernicama UEFA trebalo da bude dosuđen penal za Napredak, a Degenek je zaslužio žuti karton." - ovo je vaše tumačenje, je l' da? I još onaj cirkuzantski penal u Kruševcu nije ni trebalo da bude ponovljen? I sa ovim bih se odjavio. Očigledno je moguće da neko sa vašeg registrovanog naloga ostavlja poruke, i samim tim registracija gubi poenu jer svako može da napiše šta želi, a da na kraju okrive vas. Tako da, ono što nisu uspeli Grobari svojim pljuvanjem, psovanjem, prozivanjem i ponižavanjem u komenarima, uspeli su admini sajta. Ovo je moj poslednji komentar ovde, i sve što pročitate nakon ovog sa mojim nikom nisam ja poslao. Sada ne znam ni da li sam ja zapravo slao sve komentare na kojima stoji moj nik, ali to sad nije ni važno. Hvala normalnim ljudima na normalnim diskusijama i komentarima, hvala navijačima kluba iz komšuluka jer su me zabavljali sve ovo vreme, znam da vam neću nedostajati. Aj' zdravo, odoh! PS. Nadam se da makar ovaj komentar neće biti cenzurisan! ZVEZDA ŠAMPION!!!
E

E sad mozes da se odjavis

pre preko 2 godine

Dobro, mogao bi pre odjavljivanja da pojasnis poentu komentara. Po cemu je Partizanov penal cirkuzantski? I po cemu ne treba da se ponovi kad se jasnoi vidi da je covek bio van linije kada je sutiran. Za ovu situaciju sa Zvezdom ne znam, nisam je nikad ni video, ni pregledao. Ali znam jedno, NEMA SIVE ZONE AKO JE OCIGLEDN PREKRSAJ U SESNAEST. TACKA. I ne razumem sta nije jasno. Partizanu bi da nije bilo VAR-a ove sezone bilo ponisteno bar sest golova, pa ti vidi o kakvim se zonama prica. A zanimljivo je i da nema sto penala za polusezonu dosudjenih Zvezdi.
M

Mare care sad je startuj

pre preko 2 godine

@e sad - Verovatno se misli na to sto je penal ocigledno namerno napravljen, a sto se Zvezdine utakmice tice, igrac Napretka nema sanse da dodje do lopte, ovaj ga slucajno malo zakacio i sad treba da se da penal? Vrlo je siva zona jer da se za to svira penal, imali bismo po 10 penala na svakoj utakmici. A Zvezda nema penale jer joj se namerno ne sviraju, bilo je nekoliko situacija gde je ostecena za penal.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Hahahaha covjek jasno kaze da vam je sudija pomogao i ti ga jos napadas. Cccc. A sto se tice tvog odlaska, daj da se ne zavaravamo, i dalje ces ti visiti ovde, samo mozda pod drugim nikom i pisati svasta.. I znas da ce se brzo skontati da si ti, i onda ce te ljudi jos vise "bockati". A ne znam ni s kim si ti imao normalnu komunikaciju i diskusiju, kad imas ogroman, nicim zasnivan ego i mislis da si samo ti u pravu i mislis da se razumijes u sve, samo iziritiras i ljude koji bi mozda htjeli normalnu diskusiju i pricu.
b

batabane

pre preko 2 godine

Koje organizovane lazi.Sad posle x meseci,izjednacavanje sa pomaganjem Zvezdi.Jeste mi smo majmuni,pa sad santimetar samo ispred linije,pa siva zona ne vidi se jasno.Alo bre najmanje po 10 cm ispred linije, jasno se videlo.Sad možete da pričate sta hocete,da ublazavate sudjenje u korist Zvezde,ali sve se videlo,dzaba vam.A i u vreme Karadžića,Zvezdi je za trecinu,sudjeno više penala.Dovidjenja.

Hm

pre preko 2 godine

@951 koja koincidencija da se tvoji komentari završiše na temi VAR.
G

Ghost_

pre preko 2 godine

Kako te nije sramota Filipovicu da izjednacavas greske vecitih u duelima sa Napredkom??? U prvom slucaju Degeneku samara igraca Napredka u 16m,a drugom je jako tesko bilo sta proceniti i tu treba da se postuje odluka VAR-a i ti govoris da je njihova greska. Dajte titulu odma Crvenoj Zvezdi,nema potrebe da se igra do kraja sezone...
t

tifo

pre preko 2 godine

Nemoj molim te o tome dajte titulu odmah zvezdi.. Ne zna se koga više guraju sudije da li nas ili vas. Drugo pogledaj samo izjave pojedinih trenera pred mečeve sa partizanom i zvezdom. Vama nisu potrebne sudije da prave greške, imate pregršt dogovora sa ekipama u ligi. Tako da molim te.
P

Pazi, siva zona

pre preko 2 godine

A da ne pricamo o derbiju i faulu Lazetica nad Vujacicem pre Zvezdinog gola. VAR je to morao da ponisti, o kakvim zonama prica covek. Prvo povlacenje za dres drugo opasna igra od strane Lazetica.
R

Rare

pre preko 2 godine

Kakav faul Lazetica? Da nisi ti to sanjao?