Komentari na vest

Vasiljević: Borjan prvi zvao da čestita, vratilo nam se za Rikardov ponovljeni penal u Kruševcu

G

Gost1389

pre oko 2 godine

Aport terzijaneri, ahaha.
S

Samo da podsetim...

pre oko 2 godine

PETARDA od Fejnorda! Cak 11-ta u Evropskim takmicenjima u poslednjih 25god,to mora da se zapamti za sva vremena!

Gs

pre oko 2 godine

Kojih 11 imamo manje petardi i sestica nego vi za 2 sezone.
F

Flora.

pre oko 2 godine

U prvoj utakmici u Krusevcu pokrali su Napredak prvo za penal a onda ga jos i ponovili dok 5ardizan nije dao gol,sad im Napredak vratio i posteno ih razbio zato sto je bolji klub i tim kome netrebaju bjekoviceve sudije da bi osvojio bodove!
F

Fejnord x5

pre oko 2 godine

U KRUSEVCU SUDIJA JE OTEO BODOVE NAPRETKU SA NEPOSTOJECIM PENALOM KOJI JE CAK I PONOVIO,TO ZNAJU SVI!
G

Gost123456

pre oko 2 godine

"Borjan me je prvi zvao, čestitao i zahvalio se što smo im omogućili da se nađu u pol poziciji pred plej-of.“ Kako on zna da će biti na pol poziciji pred plej of kad do plej ofa ima još 3 kola? Ili zna nešto što mi ne znamo?

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

Tako sto racuna da mogu da pobede preostale tri utakmice, kao sto isto tako valjda i ti racunas da ce tvoj Partizan da pobedi preostale tri utakmice. A nakon 30 kola Zvezda prelazi na prvo mesto zbog boljeg medjusobnog skora. Nema na cemu, nije tako tesko da ukljucis mozak na sekundu.
D

Dule72

pre oko 2 godine

@NemanjaKZ,a kako znaš da ćete dobiti sve tri utakmice. Jel to ono što je govorio terzić(namerno pišem malim slovom) da ćesve da uradi da zvezda osvoji titulu i na terenu i VAN TERENA. Pogotovo VAN TERENA.

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

@Dule72: Ja ne znam gde si video da sam napisao da ce da dobiju sve tri utakmice? Napisao sam da racunaju DA MOGU DA DOBIJU, isto kao sto to verovatno i Partizan racuna, a to nije tvrdnja za zvoju informaciju. Na papiru nema kvalitetnijeg time od njih, samim tim se ocekuje da su favoriti protiv svakog tima, a u slucaju da i jedni i drugi pobede sve preostale utakmice, Zvezda u plejofu preskace Partizan, ne zbog Terzica nego zbog pravila lige. Sad ne znam jel ti imas disleksiju pa imas problema sa citanjem ili jednostavno slabo kapiras stvari ali mogao bi malo da razmislis pre nego sto otkucas komentar.
b

bncz

pre oko 2 godine

Van terena je i uradio. Omadjijala vas baba vanga pa smo vas u derbiju oducili od fudbala, bukvalno.
@

@dule72

pre oko 2 godine

Jel vi hocete opet da vas Terza oduci od fudbala u derbiju sa DVA NULA pa da vam onda bude jasnije? Ps:u Holandiji vas zovu PETardizan,cisto da te obavestim!

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

@Dule72: Ja to nigde nisam ni napisao, zao mi je. Napisao sam da racunaju da mogu da dobiju isto kao sto to valjda i Partizan racuna. Na papiru su i jedni i drugi favoriti protiv bilo kog drugog tima i ocekivano je da dobiju, a ti valjda ako si iole optimistican, i ti mislis da Partizan moze da dobije sve tri utakmice pa te niko ne pita odakle znas da je to sigurno. Za to sto nakon 30. kola Zvezda ide ispred Partizana u slucaju istog broja bodova nisu zasluzni ni Terzic ni Borjan nego pravila lige. Hvala na paznji.
3

32 titula

pre oko 2 godine

Nece ga valjda Curkovic zvati nego Borjan a izgleda sa samo tebi nije jasno ko ce biti prvak pa tu izigravas Kostunicu kao ne znas sta ce se dogoditi.
C

Cipiripi LE2

pre oko 2 godine

Zvezda, Radnik Surdulica, Napredak, Zvezda, sto da ne, odlicno je branio i u Surdulici, juce pokazao iskustvo vrhunskog golmana tokom cele utakmice, da ne pricam o skidanju zicera u 91. minutu i ako se ne varam odbrani penala istom tom Partizanu u prvoj utakmici kad je Bjeka iz var sobe javio da se ponovi penal
S

Samo iz penala

pre oko 2 godine

u prvom mecu napredak je brutalno pokraden,ovaj put nisu mogli to da ponove,mnogo bi bilo!
G

Gost123

pre oko 2 godine

Bravo decko sto si ih podsetio na tu megakradju sa ponovljenim penalom!!!!!
4

4567

pre oko 2 godine

Ako si pročitao on je priznao da je izašao sa gol linije ali je njemu sporan penal zato što se to nije videlo na tv.
S

Sone3281

pre oko 2 godine

@4567 Ajde druze da ne lazes malo, pa nismo coravi da ne vidimo sta je rekao. A rekao je "MOZDA".
s

sta reci

pre oko 2 godine

dalje kad se u tom mecu jasno videlo da je cetvrti golman zvezde koji je na pozjamici bolji od prvog partizanovog golmana
P

POVRATAK KRALJA PM8

pre oko 2 godine

Nista vam se nije vratilo...i dalje kradete Partizan jer drugacije ne umete i ne mozete do titule. Cist penal za Partizan nije dosudjen protiv Napretka, a ponovljen penal u Krusevcu je opravdan...vama ce tek da dodje na naplatu za sve kradje od sezone 2013/2014!
F

Fejnord

pre oko 2 godine

haha vise volim vase suze nego leba da jedem....
M

MERAKLIJA 02

pre oko 2 godine

Golman Vasiljevic vise ce imati zasluga za titulu nego mnogi igraci ZVEZDE (Risar,Dioni,Motika),a placeni su deset puta vise.Zalosno je samo sto nikada nece dobiti sansu u ZVEZDI zbog raznih kominacija.30+
G

Gost123

pre oko 2 godine

Objasni mi samo sta tebi smeta Motika??? Dete koje smo doveli iz Bajerna?????? Srpsko dete!!!!! Mislim da si ti ipak grobar koji se potpisuje kao nekakav meraklija....
Z

Zli_Vuk81

pre oko 2 godine

Dete je odigralo ukupno 20 minuta do sada! Sram te bilo! Što kaže kom.iznad - NAŠE DETE! SRPSKO!
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Bravo,uspeli ste da igrate nereseno u utakmici koja je trajala 45 minuta.
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Cekajte,ako zvezda nije sve zatvorila do kraja,kako ste tako sigurni da se necete okliznuti negde????
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Cemu minusi????

Kontraudar

pre oko 2 godine

Nema tu zašto, minuse si dobio samo zato što si pitao kako se Crvena zvezda neće okliznuti.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Bilo je zalbi na izlezavanje Krusevljana, a sto su igraci Partizana padali u sesnaestercu, to nikom nista. Samo da podsetim da je za svako simuliranje predvidjen zuti karton.
S

Sal

pre oko 2 godine

Pali su, verovali ili ne jednom, dva, već sedamnaest puta, a tri puta su tražili penal. Brojao čovek juče, broj za ne poverovati.
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Bolji golman od Popovica,nadam se da ce od leta biti prva zamena Borjanu
B

Boxi

pre oko 2 godine

Dobar si Goso, par puta sam te gledao, sve cestitke; mislim da mozes da nasledis Borjana, takodje, smatram da si za Zvezdu spreman, sve najbolje momcino 👍 Zvezdi zelim da sto pre resi Titulu, a sigurno ce joj pomoci Partizan, a zatim ce narod u Srbiji normalno pratiti fudbal bez saopstenja i gluposti...iako ja nisam navijac "vecitih"...posto se to ovde mnogo naglasava, pozdrav za sve ljubitelje fudbala 😊
G

Gost12345

pre oko 2 godine

A kad smo vec kod utisaka, ja sam stekao utisak da su igraci Partizana precesto padali u sesnaestercu Napretka, ja izbrojao 12 puta. Sta misli Vasiljevic o tome i da li se plasio da ce sudija nasesti na te ceste simulacije? I da li je sudija trebalo da pokaze drugi zuti Rikardu upravo zbog simuliranja penala? I isto tako sam stekao utisak da su se igraci Metalca mnogo vise ni zbog cega valjali nego igraci Napretka. Juce dali gol u 32. minutu, a vec od 35. poceli da se valjaju na terenu. Nisu ni poluvreme sacekali. Je l' to sad legitimno, ili nije? Ili nije ok na Partizanovim utakmicama a ok je na Zvezdinim? Bas cudna situacija, i tako puno utisaka.
b

bojank9991

pre oko 2 godine

Momak na zemlji. Prirodan Borjanov naslednik
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Svaka izjava na mestu. Momak zna za koji klub nastupa, iako je na pozajmici iz Zvezde, za razliku od ovih iz Partizana. Kod snimka "sanse koja titulu znaci" bukvalno u prvoj polovini prve sekunde snimka se vidi igrac Napretka kako je na zemlji. Ali je na snimku genijalno isecen deo od sekunde pre toga, kako tog igraca Napretka Milovanovic koji je u toj gol sansi baca na zemlju. Da je dao gol, VAR bi verovatno rekao da je sve u redu, jer ni oni ne bi gledali bas toliko unazad, cak nekoliko sekundi. I opet, igraci Napretka su samo 4 puta stvarno odugovlacili, sto realno nije nista, a tri puta su stvarno faulovi/povrede bile u pitanju. Ne znam cemu spinovanje jer je "takav utisak", kad se sve vidi.
G

Gost.....

pre oko 2 godine

A jesi to objasnio Borjanu oko toga kako se stoji na liniji? Kad si tako pametan, valjda si i njega mogao posavetovati.......Kakoi svi Partizanu gledate do detalja isve što bi moglo biti sumnjivo dizete na pijedestol.....kod vaših sranja ciganska nema price a...evo sad za penal, hoce se dići medijska hajka u vašem stilu....pa nece.....vi ste zlo, vi ste sekta.....neka vam se samo vrati kad ovaj vas sa šipke ode....vrati ono šta ste radili.....nista vise od toga

Forzza

pre oko 2 godine

ODUČILI SMO VAS U DERBI OD FUDBAL I POKAZALI KO JE KO, 1X STE PREŠLI CENTAR ZA 90MIN. NE ZNAM ŠTO SE SAD BUNITE KAD NAJBOLJA EKIPA OSVAJA PEHAR PO 5X ŠAMPIONI SRBIJE‼️🔴⚪🏆
В

Влада 1973

pre oko 2 godine

Морална громадо, нисмо те препознали. Зашто вам је толико тешко да прихватите да је овај тим Звезде за два копља изнад вашег. Ако сматраш да је игра у Суботици, на дербију, и против Напретка показатељ васег квалитета, то је ок, Живи у заблуди, а моја Звезда у четвртак само храбро, па нек буде што бити не може. Спортски поздрав,
@

@Gost...

pre oko 2 godine

Realno, to isto radite i vi iz partizana i prvi ste poceli. A sto se tice Napretka, vi njima za 200 minuta igre u dce utakmice ne mozete gol iz igre da date, to je sramota. Penal nad nije bio Jovicem a onaj u subotici nije bio 100%!