Komentari na vest

Vazura smirio svađu u Humskoj: Nađ, legenda Partizana, vodi derbi!

A

Adii.

pre 12 dana

Za sve vas koji niste pratli fudbal pre 20 tak godina. Nađ je imao solidnu karijeru 6 godine standardno igrao la ligu (preko 120 utakmice). Oko 50 nastupa za reprezentaciju (igrao i protiv hrvata dvomec kad smo ih izbacili). Nije imao neko znanje (tehnika) ali je bio dobar zadnji vezni igrač.
B

Bane15

pre 12 dana

Zamislite klub i navijace kojima je Nadj legenda? hahaha
B

Bane15

pre 12 dana

Sva ova farsa navodi da ce Zvezda morati da pusti Partizan . Sto znaci nereseno u subotu a u kupu da se skloni da ovi vjecito ugnjetavani budu zadovoljni. Sta radi coek...
n

none

pre 12 dana

na slici mu vazura pojasnjava da mu je jednu prijavu vec resio i da ne moze tako ko kauboj da se zalece na svakog sudiju i da kinji nagy-a i izopstava ga sa treninga. kaze da urgira za njega, uhlebio ga je i u uo ali da ne moze bas svaku njegovu brljotinu da opere. smiri se malo, uzleteo si veli mu.
Y

Yes sir

pre 12 dana

Nasmeja me, tebi je baš dosadno, ali teraj.
G

Grga Cvarak

pre 12 dana

Kaze Vazura: "Slozio se." Pod prijetnjom ocigledno. Da nije bilo pod prijetnjom, nebi razgovor sigurno pocinjali sa "zaposlen si u Partizanu". Bas su napravili cirkus od kluba.
D

Dejan54

pre 13 dana

Sta vazura jos radi u Partizanu? Zasto taj nesposobni i nestrucni covek jos sedi u klubu?
G

Grga Cvarak

pre 12 dana

Vazuru u klubu ocigledno drze rezultati. Da svake godine osvaja titulu, ne boj se, u ovoj i ovakvoj Srbiji bi letio naglavacke iz kluba sto puta do sada. Ali s obzirom da Partizan nije vidio titulu vec godinama – ja sam bukvalno prestao da brojim kad smo zadnji put uzeli ne titulu nego bilo kakav trofej u domacem prvenstvu – onda naravno da je pogodan. Moze se praviti lud ko god to hoce, ali neko sa njegovim rezultatima nebi sigurno nikad bio ovoliko dugo na celu nekog drzavnog tima/firme da tako ne odgovara drzavi. Proci ce i ovo, naravno, ali bilo kakvo "takmicenje" u Srbiji je vec odavno obesmisljeno iako se navijaci i Partizana i Zvezde i dalje loze. Jbg, kakva drzava, takavi i navijaci/narod.
G

Gosttttt

pre 13 dana

A po cemu je Nadj legenda...
D

Dean Miloica

pre 13 dana

Nije legenda ali je Vazura morao nesto tako da lupi da se iole dodvori navijacima. A Duljaj se na slici unizio, Vazura ga postrojava.
m

metalika moj dobar

pre 13 dana

koji smo mi raspad od kluba, kradi unistavaj i ne zali vazuro , nije tvoje
f

fenomeno

pre 13 dana

Ali ovi nesretnici što negoduju zbog žreba za kup. Pa kakve veze ima gde se igra. U stvari ima veze. Mnogo je bolje da se igra na Marakani. I nama i vama i svima. Lepši stadion, bolji, veći teren, više gledalaca prima. Pa neće se valjda igrati u onoj vašoj štali
S

Statistika

pre 13 dana

Baci pogled, mislim da Zvezda na Jna pobedila 5,6 godina. A Partizan u prvenstvu zadnji put dobio Zvezdu 2017 godine. Tako da naravno da ima veze gde se igra. Od 13 utakmice u kupu sa čuvenim kuglama Zvezda 10 puta domaćin od samostalne države 2006.. Pošteno.
W

Wtf

pre 13 dana

Vazura Legenda.
z

zaks

pre 13 dana

Kakav klub takva i legenda.
P

Portista

pre 13 dana

Znači 5:0 za Zvezdu. Samo trpaj, trpaj, trpaj!
P

Partymaker

pre 13 dana

Vazura mirotvorac, a on najveći krivac što je Partizan tu gde je.
e

ej

pre 12 dana

djuric je kriv za propast...
G

Goest1818

pre 13 dana

Mislii sam da sam do sada sve cuo ali da trener i pomocnik nisu u dobrim odnosima hahahahahahh
P

Prdoje

pre 13 dana

A bili su Nagy i duljaj tako dobri drugari. Sećam se, Nagy je peckao duljaja što čeka , treba što pre da ima decu. Da ga deca zapamte dok ima kosu. Ovo je istinita priča.
p

pfv

pre 13 dana

Zeka doveo Vazuru, dobija derbi sd
J

Jsksle

pre 13 dana

Sve dogovoreno sa oskarom. Nereseno sad . Kup jsd . I svi zadovoljni. Objavite ako smete
K

Kolfild

pre 13 dana

Ako je tako kao sto kazes onda lepo najurite upravu, trenera i raspustite tim ili to podrzavate jer cete biti sampioni, pa sve potaman. Zamisli da Boka pusti River, Seltik Rendzerse, Palmeiras Korintijans itd. Ne bi cistacica ostala na stadionu, dal se mesao Oskar ili Bog licno.
V

Vidim da si

pre 13 dana

Siguran to sto si napisao onda lepo u Mozzart kladionicu i ulozi kucu na te rezultate pa da resis finansijske probleme do kraja zivota.
M

Mighty King

pre 13 dana

Kolfild/ Prijatelju, sve ja tebe razumem i tamo gde nabrajaš bi stvarno tako i bilo, ali previđaš glavnu stvar, tamo je fudbal, fudbal i takav i ostaje. Ovde je fudbal više politika od sporta, pogotovo što se dogodio paradoks da jedan neostvareni hu...an sa šipke, napisao sam neostvareni, je na vlasti i ne libi se da diriguje sportom i namešta svoj omiljeni klub na sto načina, što bi rekao jedan od njegovih saboraca.Ne vređam, ne pišem ništa ružno, tako je kako je. Verujem ja da bi se omaklo nekad da i mi dobijemo šesticu, možda i vi u nekom scenarijumu 4,5, ali u dogovornom fudbalu to ne biva. Sve mora biti iznivelisano, da Zvezda bude prva, a da Partizan ne bude ponižen. Do kada će tako biti ne zna se.
a

ako nece nadj

pre 13 dana

neka vodi kralj
?

??

pre 13 dana

Trener i pomocni trener nisu u dobrim odnosima? Ovo jos nisam cuo. Pa valjda trener bira pomocnika. U ovom partizanu sve kontra
A

Aus

pre 13 dana

Koji bre Vazura??? On je glavni uzrok svih problema i svadja. Šut karta za njega i njegove poltrone pa da vidimo kako se rešava ovaj jad i čemer od kluba.
P

Portista

pre 12 dana

Pa šta hoćeš, mi navijači Zvezde, evropskog i svetskog šampiona u fudbalu, da rasterujemo vašu najgoru upravu u istoriji kluba? Jel se šališ? Meni su događanja u vašem klubu tako zanimljiva da bih napravio jednu komediju od filma na račun vašeg kluba. Ako vama smeta vaša uprava, smenjujte je. Ali, očigledno vam većini i ne smeta. Sportski pozdrav.
s

sale909

pre 13 dana

Jedan ne moze da codi zato sto je odketeo i jos uvek nije saopsteno da li je sleteo,a ovaj drugi se ljuti sto je ovaj prvi pobegao pa nece ni on. sva sreca imaju legendu kakav je Vazura pa ce on da dovede sve u red. eeeeeee blago vama.
S

SULTANAT

pre 13 dana

Koji je ovo put uzastopno da se derbi u kupu igra na Zvezdinom stadionu? Ko izvlači kuglice i gde je TV prenos?
B

Baxter88

pre 13 dana

Na Areni bio prenos, izasla devojka koja igra za reprezentaciju do 19 god i izvukla parove, nikakav problem nije bio...
2

2006

pre 13 dana

Od 13 derbija kup/žreb = 10 na marakani a 3 na jna. Sve čisto!!
R

RealNo1

pre 13 dana

Циркус као са Северином.
D

Dzi

pre 13 dana

Ludi zeks da preuzme.
S

Salo.Slini

pre 13 dana

Šta fali Zeljku Panticu? Bas je dobar čovek
D

Dzi

pre 13 dana

Kakav klub, takva i legenda
B

BokiUSA

pre 13 dana

Sramota da se trener I pomocnik ne podnose a traze rezultate ekipe koja to gleda svaki Dan.
N

Nikad u Lu

pre 13 dana

Mladost i Imt da se kazne zbog namestanja.
F

Fakundo

pre 13 dana

Jel sleteo na batajnici Boing 737

Bojank91

pre 13 dana

Boing -7 je sleteo samo

Srpski samuraj

pre 13 dana

Stvara se lažna slika, i ne bi me čudilo da je ovo deo taktike, da je Partizan topovsko meso, žrtveno jagnje i sl.
P

Pa

pre 13 dana

Jok nije, da nije imao na golu Jovanovića popili bi petardu, sada ce da vidimo kada nema Jovanovića, nema Saldanje sta ce da bude.
G

Glodari maleni

pre 13 dana

Već sam pisao o tome da je Nadj sledeći trener, još kada ih je demolirao Nordsjiland. Pa nije Albert najgori od sve dece da ne može da bude trener partizana. Posle Nadja stiže LIMENI. Evo videćete.
D

Dzi

pre 13 dana

Limeni ima standarde. Fali im Filip.
S

Slavuj

pre 13 dana

Da je sreće da Vazura, Duljaj i Nađ zajedno, držeći se za ruke napuste klub, a za njima i ostala uprava. Doke se to ne dogodi nema sreće ni rezultata. Uprava napolje a za njima i plaćeni navjači koji žive od kluba.
D

Dzi

pre 13 dana

Pa to onda vise nije Partizan.
n

nidza1981

pre 13 dana

ne mogu ocima da se vide a pomocnik mu je i vidjaju sve svaki dan ;D
T

T5Nika

pre 13 dana

Imt i Lucani minus 6 bodova
L

Lucani-Imt

pre 13 dana

Ko ce da odgovara za bruku?
l

ljubicicaravnicarska

pre 13 dana

Kako javlja Tanjug, Marko Perovic stize na derbi.
Д

Д.г.

pre 13 dana

А ко саставља тим и одређује тактику. Тренер или помоћник? Ко ће бити одговоран?
д

д.г.

pre 13 dana

Човек прокоцкао све зарађено. Размислио и увидео да му је то једини и леп извор прихода.
O

Otac Makarije

pre 13 dana

Tri bilmeza…
V

Vazura legenda kluba

pre 13 dana

Na zalost Nadju istekla licenca...
N

Nismo mi te sreće

pre 13 dana

.... pa da nekako u javnost iskoče razgovori skinuti sa deda Vučelinog telefona...neki bi se iznenadili ali većina ne bi,pošto velika većina zna ko voli da zove i diktira šta i kako...
K

Kmeeek

pre 13 dana

Nadj legenda kluba ahahahahaha. Kakva legenda takav i klub i obrnuto. Eto zato niste niti ćete biti veliki klub.
B

Bravo

pre 13 dana

Mene bi bilo sramota da mi jednog Nadja nazivaju legendom kluba. Svašta.
P

PD

pre 13 dana

A šta je tu tačno smešno? Inače u psihologiju je odavno objašnjeno kakvi su ljudi koji nakon svog teksta napišu i hahaha. Pametnom dosta

Bibras Natcho

pre 13 dana

Pa bolje Nađ i Duljaj nego Borjan i Vujadin.
K

Kmeeek

pre 13 dana

@PD dečače u psihologiji je napisano o ljudima koji na kraju svog pisanja kažu :PAMETNOM DOSTA. E to pokazuje da onaj koji je to napisao nema tu istu PAMET. A ovo hahaha je smeh i nigde se ne pominje u psihologiji. Kako bi neko znao da se smejem ako ne napišem to, zato što vodimo pisanu komunikaciju a ne verbalnu gde možeš i da me vidiš i čuješ. I ne pravi se mnogo pametan i načitan kada ti ne ide od ruke. Nego tebe boli istina koju sam napisao o vašem klubu i "legendi" Nadju. A, sada dečko idi i umij se da ne bi još pisao nebuloze.
K

Kmeeek

pre 13 dana

@PD dečače sada videh da si napisao :U PSIHOLGIJU..... Dečko šta je sa padežima i pismenošću? To ti meni reci, ostavi se filozofiranja ne ide ti od ruke. Pričaš kao Šojić.
p

pietrys

pre 13 dana

uvek cirkus sa njima , kakva hajka kakvi bakraci, sreca pi nas zvezdase sto ste vi ovakvi lda ne zaboravimo Zeka doveo Vazuru)
p

prti

pre 13 dana

Nadj, Duljaj, Vazura... Ima li Srba u tom klubu? A i ja pitam svasta nije ih ni bilo nikad ni na terenu ni na tribinama...
N

Nenad1246

pre 13 dana

Kakve to veze ima? Takvo razmišljanje nas je i skupilo ko nokiju i teritorijalno i stanovništvo.
P

PD

pre 13 dana

Ako je tebi potrebna navijačka pripadnost da bi znao ko si i šta si ( ili da bi sam sebe ubedio u to da si veliki Srbin) rećiću ti samo da imaš ozbiljan problem sa identitetetom. Sportski pozdrav
T

TraJan83

pre 13 dana

Sad jos samo nedostaje zaplet da je Nadju licenca istekla😂😂😂
с

скиз

pre 13 dana

немојте, до дербија, шетати поред јна, да вас не ухвате да водите дерби
D

Dzi

pre 13 dana

Ne zalazim tamo, objekat sklon rusenju.
?

??????????

pre 13 dana

"Otpočetka"???Really?Pa da li je završena osnovna škola,aman?

Srpski samuraj

pre 13 dana

Really? Tebe su ovu reč naučili u osnovnoj školi da koristiš u srpskom jeziku?
g

gost1978

pre 13 dana

botovi nista savet evrope, samo hajka na partizan
S

Sf

pre 13 dana

Bot si ti sam dečače. A za vas ničija hajka nije potrebna vi to radite sami i to najbolje. Ako imaš gram mozga da shvatiš. Čuj hajka ahahahahahaha svašta. Vama nije potreban neprijatelj vi ste sami sebi najveći neprijatelji krenuvši od od samog kluba, uprave, trenera, igrača i na kraju navijača. POSVADJANI STE SAMI SA SOBOM PLUS STE POSVADJANI I SA KOŠARKAŠKIM KLUBOM PARTIZAN I TI PRIČAŠ O BOTOVIMA. Idi brzo umij se da ti se razbistri glava malo.
G

Goxxx902

pre 13 dana

Kakva bre hajka na Partizan, da li si ti normalan?
K

Koliko

pre 13 dana

Glup komentar, strašno.
g

gost4

pre 13 dana

e nek im je rekao, sad je uspeo da opravda svoje postojanje, nece njemu ledja videti navijaci skoro.
v

vroom

pre 13 dana

Auh, svako se danas moze legendom zvati....
П

Пеђа РС

pre 13 dana

Мој ушати - Бари, 1991. Твој ушати - Земун, 1974
H

Hungaroid

pre 13 dana

I znači Partizana će do kraja da vodi Albert Nagy
R

Revilt

pre 13 dana

Majko mila, kako neko uopste moze da se naziva legendom kluba a pristaje da radi pod ovim maloumnicima i kriminalcima.
s

svađa

pre 13 dana

Pa eto. Oni se svađaju međusobno. Ne treba im neko iz protivničkih ekipa za svađu.
T

Teška dobrota

pre 13 dana

Ja Nađa znam odavno, on je teška dobrota.
D

Dzoni-1970-

pre 13 dana

Kakav posao radi Vazura, i vi posle kukate na njega...
б

браво

pre 13 dana

а сад у ниски лет
Z

Zvezdaš 73

pre 13 dana

Da li je Duljaj sleteo, zna li se šta?
Đ

Đukin fan

pre 13 dana

Konflikt “niokošta”,utakmica bez rezultatskog značaja jer je Partizan u 10 dana ladno izgubio prvenstvo!Derbi će obzirom na to okupiti možda 25-30.000 ljudi,rekreativo a tek potom u polufinalu kupa u radni dan bude li i 20.000 ljudi na Rajku svi do neba u Zvezdi i Partizanu da skacu!!!Dakle mogu da krenu u pokušaje obnove rostera i pripreme za novu sezonu!!!Ako isti dunsteri mogu ista da poprave i poboljšaju!!!
B

Bida

pre 13 dana

Lopino vazura znaci i adika igra sklanjalicubpo direktivi tvog vodje
@

@Bida

pre 13 dana

🤣🤣🤣🤣🤣 …ali stvarno? 🤣🤣🤣🤣🤣
Z

Zn

pre 13 dana

Pa jbg nije mi jasno, ako nisu u dobrim odnosima kako mu je onda prvi pomocnik? Ko tu ima manje ponosa? Cini se obojica, cini se svi u klubu, presmesno
i

igor978

pre 13 dana

Duljaj posle ove sezone verovatno neće biti trener FKP. Partizan izgleda očajno na terenu sa Duljajem kao trenerom, evo već duže od godinu dana. Nismo imali 5 utakmica za koje može da se kaže da su bile pristojne. Sa druge strane, Duljaj je radio za Partizan veliki posao koji se ne vidi a koji mu nije u opisu posla - preko svojih veza iz inostranstva je dolazio do nekih igrača koji Partizanu ne bi bili dostupni (preko Srne iz Šahtjora), pokušava da bude blizak sa igračima kao da im je roditelj/drugar, srčan je i verujem da daje apsolutno celog sebe…Slažem se da je ovo drugo potrebno Partizanu, ali pre svega nam je potrebna IGRA koju Duljaj ne zna da napravi od kada je došao, greške kakve mi pravimo u odbrani i sredini terena su na nivou juniora/kadeta, i to traje evo skoro već dve sezone, a on kao trener nije sposoban da te greške ispravi…naravno zavisi i od kvaliteta igrača ali on je doveo Antića i Stojkovića na bekovima pa eto mu ih…U kvalitete Nađa nisam siguran, videli ga nismo nikada u ulozi trenera, ali jasno je da se igra Partizana mora promeniti jer ovo ne liči apsolutno ni na šta do sada pod Duljajem…
E

Ekrem Jevrić rahmetli

pre 13 dana

Duljaj je radio posao samo za sebe i svoj džep...ugradio se i to DEBELO u plate igrača koje je doveo! Pokušao je tako i sa De Medinom ali ovaj nije pristao na to pa zato nije ni odigrao ni minut! Ne znate vi ništa o Duljaju,a glupi ste da shvatite!
N

Nenad1246

pre 13 dana

Šta ti pišeš? Ovo je odlično. Ubedljivo drugo mesto od kluba koji je znao i za opstanak da se bori šta bi vi više?
P

PFC Kosove

pre 13 dana

I onda ne valja Vazura ? Kosova cijelo crno i bjelo, samo manjina sa Mitrovice navija za zvezda.
D

Delija Osmanlija

pre 13 dana

Zato Turska navija za Zvezdu jer ima boju naše zastave i takođe zvezdu u grbu
Z

ZV

pre 13 dana

Nesreco,a sta je vama u grbu?
S

Sf

pre 13 dana

@Dilejo zvezdu i to crvenu imate vi u svom grbu. Imaš li mozga. Kakve Zvezda ima veze sa Tursko hajde da vidim taj bolesni mozak kako povezuje stvari.
K

KojMoj

pre 13 dana

Milioniti tekst po svim portalima o pekaru i kompaniji .Nije vam dobar burek a i pista za uzletanje je kratka.
i

insajder2

pre 13 dana

Kad sve znate, što ne napišete da je Zavisic odbio da menja Nadja
z

zoka_mip

pre 13 dana

гмазура!
S

SalePartizan

pre 13 dana

Svima je jasno da je Duljaj namjerno dobio taj zuti karton da ne bi vodio derbi, to je ocigledno. Ko god sumnja neka pogleda kako sudija stoji na aut liniji dobar minut moli Duljaja da se odmakne od linije, a ovaj mu se unosi u facu i psuje i mase rukama i jasno se cita sa usana necu sta ces sad. E sad to govori da je u pitanju jedan veliki glumac kome je uvek neko dr kriv, a on je bezgresan.
Z

Zizule

pre 13 dana

Daj Žoca da ih vodi na Derbiju on ima pro licencu i slobodan je ovih dana.
J

JAVNA TAJNA

pre 13 dana

VUCIC preko rezima i VAZURE niste nam PARTIZAN ! Da se zna. Sako popovanje je naivno opravdanje . Novinari navijacki cute ,boje se istine.
N

NR

pre 13 dana

Tuga kakvi levati. Da tribina polupana ne moze da ih otera sve djuture...
G

Gorostas

pre 13 dana

A jel hoce Nadju da pevaju mnogo dobri navijaci borci za ljudska prava Grobari Jugosloveni sa stadiona JNA, potomci komunists, sto pevaju Polu M polu I novosadska ima sa stadiona Karadzžjordje
P

Prtzn

pre 13 dana

Fuj
n

nansn

pre 13 dana

😆
G

Guh

pre 13 dana

cirkus u nasem nogometnom klubu
4

40+

pre 13 dana

E AKO GA JE ON UBEDIO ,,TO VEC NESTO ZNACI ,,,PROPAST,,,
p

pokemoni

pre 13 dana

Hahahah zapretili mu, avangarda i institucija 😂
P

Pfc

pre 13 dana

Daj otkaz Nadj
g

gadge

pre 13 dana

E ako je legenda partizana vazura to rekao onda ajde da mu verujem,sve legenda do legende
Z

Zunzara

pre 13 dana

Dobio Nadj uslov. Vodis derbi ili mediji dobijaju slikice. Ovo kao Sojic i Micika. Mozda grobari i nisu skroz ludi, ovaj Vazura nije tu bezveze.
Л

Лазар

pre 13 dana

Па шта је ово, стално циркус с вама!? :) :) :) :) :)
R

Rokas

pre 13 dana

smejurija od kluba, izlupacemo ih da nece znati gde je levo, prvo u subotu a onda i u sredu. posle nek se zale sv. Petru #7 u nizuu
F

Fontana9

pre 13 dana

Znaci svo troje pored telefona I cekaju Oskarovu taktiku,fujj. Napred Partizan
d

dusa prodana

pre 13 dana

pola nadj pola ivica
2

2905

pre 13 dana

Nadj i Duljaj, po 15ak godina karijere, 15ak pasova unapred zbirno...
А

Арсеније Арсић

pre 13 dana

Лимени је слободан.
A

Asad

pre 13 dana

Potreban trener sa iskustvom ili bez iskustva, idealno bi bilo da ima neku licencu. Zanimanje nije bitno, može tesar, varioc, samo da nije pekar (loše iskustvo), prijava od prvog dana. Platu i topli obrok obezbjeđuje država redovnim uplatama, mogućnost za napredovanje. Svake druge subote posjeta nekog od gradova od Surdulice do Subotice. Ako si mlad ambiciozan, besposlen i dokon, javi se u Humsku 1, čekamo te! Prednost imaju kandidati sa D kategorijom, ako slučajno zatreba autobus da se vozi!
P

Paa

pre 13 dana

Ahahaha pa bravo 😂
B

Bibuub

pre 12 dana

Zaboravio si i rad u dinamičnom okruženju te znanje Ukrajinskog jezika!
A

Albreht Direr

pre 13 dana

Nađ Nađ majstore dođi nam do Uprave!!!
C

Citat Rokijev

pre 13 dana

Roki je rekao da mora Nadj