Veliko pojačanje u Gornjem Milanovcu: Marko Milinković potpisao za Metalac

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.09.22. | 10:07

Ugovor na dve godine

Ostao je Metalac veran opredeljenju da šansu uglavnom ukazuje mladima. Samo što oni ne mogu baš sve sami, zbog čega je, između ostalog, plaćen ceh ispadanju iz Mozzart Bet Superlige Srbije, a da bi talenti napredovali potreban im je neko od koga će učiti, zbog čega je u Gornji Milanovac stigao Marko Milinković.

Reč je o 34-godišnjem vezsti angažovanom po isteku saradnje sa Alaškertom iz Jermenije. Na taj način se posle 15 godina vratio u srpski fudbal, pošto je još 2007. iz čačanskog Borca prešao u Košice i zajedno sa Nemanjom Matićem u tom slovačkom klubu počeo da gradi inostranu karijeru.

Izabrane vesti

Igrao je Milinković još za Slovan iz Bratislave, Genčlerbirligi, Eskiišehir i Giresun u Turskoj, da bi mu poslednja destinacija bio Alškert. Ljubitelji fudbala u Srbiji ga pamte i po izdanjima u dresu mlade reprezentacije, dogurao je čak i do A tima i svakako će imati šta da pokaže pod Rudnikom. Saradnja je ozvaničena na dve godine.

U zavisnosti od fizičke spreme, moguće je da će trener Dejan Rađenović koristiti Marka Milinkovića u nedeljnom susretu Mozzart Bet Prve lige Srbije, sa IMT-om.




tagovi

MetalacMetalac Gornji MilanovacMarko Milinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara