Komentari na vest

Više nije Bruno 'devet i po' Petković, nego Dinamovo oružje za uništavanje i prvi strelac LK

A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

Govorio sam jos odavno da je Bruno slican profil Ibrahimovicu, ima tu aroganciju, sut, tehniku, gradjenje...Da se razumemo nikad nece nabiti statistiku kao on inace ne bi i dalje bio u Dinamu a i zasto da ode kad ima sigurno odlicnu godisnju platu...A porediti uspehe nasih klubova sa njihovima je neumesno...Svake godine naprave neki iskorak
N

NR

pre oko 2 meseca

Zvezdi da das milijardu ne bi imala ovakve uspehe. Vecito se blamiraju.
F

Florentino

pre oko 2 meseca

Stoleca???
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

Bruno doktore!
P

Pitam se

pre oko 2 meseca

Pitam se, loze li se u Hrvatskoj na Saldanju i Endiajea?
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

@pitam se Pitaces se i dalje sve dok budes ljubomoran na komsije ,koji imaju jacu ligu i veci uspeh od polupane Srpske lige.
P

Plavi10

pre oko 2 meseca

Sinko ova dvojica nikako ne mogu u isti koš sa Petkovicem. Koji je naj zasluzniji sto smo izbacili reprezentaciju zemlje od ovog Saldanje vjerovatno u nju neće nikad biti pozvan. A ovaj Endijaje je ganjao loptu po hrvatskim kaljuzama dok je Petkovic u to vrijeme pobjeđivati Atalantu, Totenham, Sevilju, CSK Moskvu, Fenerbahce, West Ham, Chelseu.
O

Orsic

pre oko 2 meseca

spakovao Totenhem, prodali ga..Evo sada Petkovic igra super iako je tim daleko slabiji u odnosu pre par godina..Dinamo je ozbiljna prica..
g

gostinjo

pre oko 2 meseca

Ko je kriv blizancima sto ne igrajutaj cipiripi kup
Ž

ŽeljkoslavMrkva

pre oko 2 meseca

Ono kad nikoga ne pobijediš u Europi, ni Young Boys, ali vjeruješ da bi pobjeđivao u LK - smijeh
B

Baksuz

pre oko 2 meseca

Dinamo dimenzija vise za sve ostale klubove , 270 minuta Europskog nogometa i 1 primljeni gol kapa dole. Svaka cast za Jakirevica .
S

Samo Dinamo

pre oko 2 meseca

Bravo za autora, fascinira me koliko dobro poznaje tematiku o kojoj pišete, s užitkom čitam vaše inteligentno-duhovite tekstove...veliki pozdrav iz Zg