Komentari na vest

Vladan Milojević: Ćurčić je jedan od najboljih trenera u ligi

D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Dobro je da postoji jedna prećutna duhovna simbioza između “velemajstora kvalifikacija” i afričkih galaktikosa!Treba dobro uigrati ove velemajstore iz Afrike, za sledeću grupnu fazu LŠ! Neko će reči, pa prošle godine smo bili zadnji u grupi sa njima! Ma, ti dušebrižnici zaboravljaju da su galkaktikosi stariji za jednu godinu i da su u međuvremenu nakupili nova iskustva i nova znanja. Recimo jedan Kanga je straiji za godinu dana i sada ima tek 41 godinu i tek je ušao u petu deceniju života, ali to ništa ne znači! Kanga ostaje neproksnoveni majstor i specijalista za povratne pasove, a to je baš ono što treba Zvezdi u Evropi! Napred Zvezda, sa Kangom do njegove 60. godine!
A

Astoria

pre oko 1 mesec

Vrlo neobicna izjava Milojevica...nikada ne bih ocekivao da on nesto poput ovoga izjavi. Da je barem tacno, pa hajde, ali Curcic je trener koji moze da napravi neki kakav-takav "uspeh" samo u Javoru i nigde drugde. Nesto poput simbioze Piskavca i uzicke Slobode.
U

U inat dušmanima

pre oko 1 mesec

Čuveni majstor kvalifikacija, uspeo je da ispadne od Bosanaca. Gde god da je radio dobio je otkaz posle pola godine. Kada se na to doda da u klubu imamo brdo Afrikanaca, sezonskih radnika luna parkova i cirkusa po Africi, crno nam se piše opet u Evropi.
G

Gnjatic

pre oko 1 mesec

Kopira Duljaja i svima ide uz dlaku, nikome se ne zamera. Prica ono sto usi zele cuti.
A

Alex20

pre oko 1 mesec

ma sigurno kopira onog dozemca.
d

da povratis

pre oko 1 mesec

a gde su to navijaci stavili "sampanjac u kiblu" dokle vise ove nebulozne uvode koje nemaju veze sa realnoscu
b

borba

pre oko 1 mesec

sutra mora najjaci tim bez rotacija, nema mesta riziku, javor je mina, moramo sutra dobiti, a ovi sto vole decu da gledaju neka gledaju deciji program
t

tln

pre oko 1 mesec

joj, vid' mu glave