Vladan Milojević: Ćurčić je jedan od najboljih trenera u ligi

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.03.24. | 16:40

„Očekujem jako težak meč“, poručio trener crveno-belih

Navijači su već stavili šampionski šampanjac u kiblu, ali Vladan Milojević ne želi da se njegov tim opusti uoči sutrašnjeg gostovanja Javoru u Ivanjici (16 časova). Trener crveno-belih je profesionalnu karijeru počeo upravo u Zapadnoj Srbiji, pre nego što se u potpunosti afirmisao radom na Kipru, u Grčkoj i Čukaričkom.

Iako je Zvezda u naletu, Milojević očekuje vrlo zahtevan meč. I upozorava na "faktor Radovan Ćurčić".

Izabrane vesti

„Uvek smo oprezni. Gajim veliki respekt prema Javoru kao klubu i Ivanjici kao gradu. Javor je ekipa protiv koje je uvek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici. Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić koji ima veliko iskustvo. Taktičar je, očekujem jako tešku utakmicu“, poručio je Vladan Milojević.

On je dodao da voli da se vrati u Ivanjicu.

„Uvek je lepo vratiti se u Ivanjicu, tamo sam počeo trenersku karijeru i posvetio se tom poslu. Drago mi je da vidim iste ljude, naročito one koji vode klub, kao što je gospodin Lazović, koji je sportski radnik, voli klub i lokalpatriota je. Lepo je vratiti se u Ivanjicu“.

Crvena zvezda je tokom prvenstvene pauze imala brojne reprezentativce. Većina se u Beograd vratila posle dugačkih putovanja.

„Zadovoljan sam. Za mene je najbitnije da se sa reprezentativne pauze vrate zdravi, da imaju minutažu u nacionalnim timovima. U tom slučaju velika je čast za Crvenu zvezdu da ima toliko reprezentativaca“.

Osvrnuo se Milojević i na povredu Koste Nedeljkovića.

„Kosta je u procesu rehabilitacije. Videćemo, čekamo dozvolu od lekarskog tima“.


tagovi

Vladan Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara