Vladan Milojević iz Pariza: Imam plan za PSŽ

Vreme čitanja: 3min | uto. 02.10.18. | 19:09

Šteta što Parižani neće osetiti strast Delija, dodao trener crveno-belih

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Pariza)

Sa zidina Parka Prinčeva „vrište“ Nejmar, Mbape, Markinjos i Rabio… Sve to prati natpis: „Naš Pari Sen Žermen“. Slika koju su kreirali u marketing službi Svetaca sigurno služi da još više unese nemir u redove rivala. Ma kako se on zvao.

Izabrane vesti

Sa takvom slikom suočili su fudbaleri Crvene zvezde kada su stigli na oficijalni trening uoči sutrašnjeg meča drugog kola Lige šampiona protiv PSŽ-a (18.55 RTS). I bez tog prizora Vladan Milojević i njegovi izabranici znaju šta ih čeka za nekih 24 sata. Naći će se u kavezu sa gladnim lavovima i to bez Ričmonda Boaćija
„Igramo protiv rivala o kojem ne treba trošiti reči. Oni zaslužuju poštovanje kompletnog svetskog fudbala. Oni su jedan od glavnih kandidata za osvajanje takmičenja. Mi smo želeli da igramo ovo takmičenje… Imamo uzlaznu putanju kada je reč o evropskim iskušenjima. Nama je uspeh što smo najveći klub na Balkanu doveli da igra protiv PSŽ-a. Sigurno se nećemo plašiti nikoga. Borićemo se, želimo, pre svega, da uživamo. Ove utakmice nam daju mogućnost da rastemo kao ekipa“
, poručio je Vladan Milojević.

Ko o čemu Francuzi o Nejmaru. Kolege iz Pariza je zanimalo na koji način Zvezdin strateg namerava da zaustavi brazilskog superstara.
„Znam dobro ko je Nejmar. Mislim da je PSŽ skup fenomenalnih pojedinaca. Oni su, pre svega, ozbiljan tim. Dobro su vođeni od strane mladog trenera koji pravi odlične rezultate. Bilo bi pogrešno ako bismo se sada bazirali na igru jednog igrača“.

Crvena zvezda će biti lišena pomoći navijača na Parku Prinčeva. To će prema mišljenju Vladana Milojevića biti veliki hendikep za srpskog šampiona, mada u Parizu strahuju od divljanja Srba iz drugih delova Evrope.
„Slika je totalno iskrivljena. Mi imamo najvatrenije navijače. Igraćemo sutra i u Liverpulu bez njih. Oni su naša snaga. Voleo bih da su oni sa nama. Za ljude u Parizu bi bilo jako lepo da vide strastveno navijanje kakvo mogu da prirede samo Delije“.

Zvezdin strateg je ponovio da se njegov tim neće predati pre utakmice i da će pokušati da zaprži čorbu još jednom favoritu.
„Neće nijednoj ekipi biti lako sa nama. Svakog rivala ćemo gledati u oči. Ovo je početak vraćanja u lepu prošlost, a gledamo u budućnost. Zvezda treba da pripada kremu svetskog fudbala. Neki giganti nisu uspeli da se vrate, mi jesmo. Igramo sa tri velike ekipe. Biće vrlo nepredvidivo“.

Tomas Tuhel je najavio totalnu ofanzivu. Visok presing čiji će predvodnici biti Mbape, Kavani, Nejmar i Di Marija. Pomenuti kvartet ove sezone još nije igrao zajedno.
„Velike ekipe imaju standarde u igri. Oni su jako brzi i tehnički obučeni. Gospodin Tuhel je to isto radio u Majncu i Dortmundu. Pokušavaju da odabirom brzih igrača dolaze do poseda u protivničkoj trećini. Oni to neće menjati ni sutra. Ne prilagođavaju se. Imamo plan, pripremili smo ga“.

Možda bi crveno-belima lakše bilo da se od povrede oporavio Ričmond Boaći, ali...

„Ovo je jaka utakmica i zato moraju da igraju samo momci koji su sto odsto spremni. Nismo želeli da rizikujemo. Znali smo da će Boaći biti spreman tek posle reprezentativne pauze“.

Govorio je Milojević i o velikom napretku crveno-belih.
„Nismo mogli da dobijemo licencu pre nekog vremena. Jako sam ponosan na to gde se nalazimo u ovom trenutku. Verujem da ćemo u budućnosti biti stalni učesnici Lige šampiona", zaključio je strateg Beograđana.


tagovi

Vladan MilojevićLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara