Komentari na vest

Vlahović za spektakl: Juveovom jedinom dželatu se ne piše dobro

J

Jednostavno...

pre 3 meseca

Na osnovu toga što ne mogu vodu da mu nose... Koliko god da je on prosek, oni su daleko ispod proseka.
S

Sf

pre 3 meseca

On je drvo obično a ti veze sa životom nemaš. Taj prosek je drugi u seriji A. Dao je 7 golova od toga 4 iz igre. Milik je u jednoj utakmici dao 3 a takoreći je na pragu penzije. Fiorentina je živnula od kad je ovaj otišao. Na četvrtom su mestu i imaju šanu da igraju LŠ. A ovaj je samo budžio svoju statistiku zato su bili jedva sredina tabele. Ti znaš šta je prosek. On je ispod proseka a ne Juve.
S

Sf

pre 3 meseca

Ti jednostavno veze sa fudbalom nemaš. Koliko godina ti imaš sine? Vlahović i Milik igraju različite pozicije.!? O čemu bulazniš ti.Obojica su centralni napadači. Naravno svako ima svoj stil igre ali pozicija im je ista. STALNO TRAŽITE IZGOVORE ZA NJEGOVO NEZNANJE. Matori Ronaldo je dao preko 20 golova za sezonu kod Alegrija ali malom prepotenku sve smeta, samo mlatara rukama i svadja se sa bivšim igračima, novinarima, publikom, svima umesto da igra. Šta je on to uradio u svojoj fudbalskoj karijeri da njemu takvom drvenom ne mogu vodu da nose. Ajde bre zaveži žvale.
J

Jednostavno...

pre 3 meseca

Ne loži se, na lošem mestu su mi objavili komentar. Ovo je komentar na Veljkov komentar. Pogledaj ispod.
S

Sf

pre 3 meseca

I opet vi Vlahović. Jel možete samo jednom da ga ne pomenete. Šta je on, šta je uradio toliko bitno da ga toliko forsirate. U Juveu igra i Kostić. Jel može on jednom da bude u naslovnoj vesti kod vas kada pominjete Juve. Ovo drvo Vlahović je obična prevara od igrača. Matori Milik za jednu utakmicu da više golova nego ovo drvo za 10. Ajde više oladite malo. Da bar igra dobro i daje golove pa da razumem. Stalno neke laži i spinovi, te traži ga Arsenal te traži ga Čelzi a ustvari niko ga ne traži, Juve ne zna kako da ga se reši i prisiljen je da drvo stavlja u tim nebi li koga uspeli da izvaćare da ga uvale. Kao i prošle godine, Te Real, Bajern, MU, ITD... Dosta bre više. Ili on plaća da se piše stalno o njemu. Odmorite bre više. Poslednje 3 utakmice Juve dao 13 golova a on nije dao nijedan a, stalno kuknjava da Juve igra defanzivno Alegri ne zna da sastavi formaciju bla bla bla. Samo izgovori. Rdjavom k i dlaka smeta kaže naš narod.
G

Gohst

pre 3 meseca

Brate svaka ti je na mjestu Znaju da pljuju i sramote druge igrace , da ponizavaju druge Reprezenazcije itd itd a za ovog Vlahovica sto je prosecan napdac ga uvelicavaju i prave od njega top zvezdu i ta izmesljena uporedjenja sa Halandom
L

LazzzARR

pre 3 meseca

A ne zna se ko je gori, Vlahovic ili Kostic
V

Veljko9

pre 3 meseca

Uros Racic uskoro kao Njegos Petrovic, niko ne zna na osnovu cega on dobija poziv u reprezentaciju ispred igraca tipa Zdjelar, Gajic, Popovic(zanjmljiv stoper)..
J

Jednostavno...

pre 3 meseca

Na osnovu toga što ne mogu vodu da mu nose... Koliko god da je on prosek, oni su daleko ispod proseka. Pritom, igraju drugačije pozicije.