Komentari na vest

Vošin psihološki obrt u ključnom trenutku

S

Stara GArda

pre oko 1 mesec

Opet loženje, igra nula, požrtvovanje na nivou, trener rupčaga, energija odlična, uprava jeziva. Sad sve ovo sabereš/oduzmeš i eto ti borbe za neko 4/5 mesto; i ispadanje u 1/2 kolu Evrope. Da li je to ta VOjvodina kojoj težimo, da li su to ti rezultati koje će nas zadovoljiti, da li je rešenje da nas vodi neki napredni diletant, dok porednjega sedi lik koji ima očito ozbiljnih problema sa flašom. To su ljudi koji nas predstavljaju, to je naših 110 godina istorije. Nas poštedite, molimo Vas. Vi ostali sami izaberite kako mislite da Vojvodina treba, i mora da izgleda. Ovaj napredni cirkus je stvarno patetičan.
V

Vojvodinaš ja

pre oko 1 mesec

Oni znaju sta i zasto to rade ali nisu mislili da smo i mi brzo shvatili.Na stadion neki dolaze po duznosti ,moraju da bi ispunili kvotu i da se ne zamere uostalom znamo kako sve kod njih funkcioniše.Tako je na utakmici sa Spartakom po njima bilo 4 000 gledalaca a skupljeno je 266k dinara ,zapad 300 a istok 200din sto bi znacilo 1000 onih koji su kupili redovno kartu ostali su preko raznih provatnih ili drzavnih firmi dobili karte i ogromna vecina nije ni bila na utakmici.Zbog cega to rade?Marketin kluba je na nivou Vojvodine B.Gradista ,omladinska skola pred raspadom,u reprezentaciji su ukupno dva fudbalera (U19)mlada i A ni jedan eventualno Radulovic u CG ali i on povredjen!Onda on da 2-3 intervjua i misli to je to kao poverovacemo u njegove bajke ali ni njegovi sigurni u to ne veruju!Vosu kakvu zelimo mozda vidimo kada ova posast ode do tada uzivajmo jer to smo i zasluzili kad ne zelimo drugacije.
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Ти си наша прва љубав, Војводина једна једина.
N

Nikakve

pre oko 1 mesec

Promene, samo malo srece, kao i prva tri kola sto nisu imali srece i to je to
S

Samo

pre oko 1 mesec

Što ja taj psihološko kadrovski obrt u vidu uprave struke i igrača trebao doći posle promašene prošle sezone a ne sad kad se bori za četvrto ili peto mesto. I ako se dozvoli da Vojvodina znanjem i igrom osvoji KUP. Jedino to može prave navijače da zadovolji
S

Slaninari na Kari

pre oko 1 mesec

A možemo vam dozvoliti da znanjem i trudim zadovoljite mog malog Karingtona..
s

samoželim

pre oko 1 mesec

Čoveče koliko je lepo bilo biti navijač Voše u subotu, dobro popunjen Karadjordje, staro i mlado, zgodne žene, Firma kao nekada, Zuka kapitenski, Seri Strašan, Njegoš poginuo. Momci, hvala vam što mi dajete podstrek dok se borim protiv bolesti.
Ф

ФКВ

pre oko 1 mesec

Апелујем на управу клуба да ФК Војводина под хитно промени концепт и начин вођења Инстаграм странице јер је оно најблаже речено непрофесионално. Колико год сулудо звучало, друштвене мреже су слика и прилика организације једног клуба, поготово у данашње време. Довољно говори то што ТСЦ (веома поштујем овај клуб и овом приликом им честитам на свему што раде све ове године, сада их дајем само као пример) има 17 хиљада пратилаца док Војводина има само 27 хиљада, а сви знамо колико више навијача има Војводина. Воша комотно може до неких 70-80 хиљада, па чак и 100, а то значи много бољи маркетинг, више навијача, пунији стадион, итд. Генерално би се подигла свест људи о Војводини, то нам је прекопотребно, а за то треба само мало више труда.
Č

Čega gram?

pre oko 1 mesec

Evo opet ovog retarda sa Instagram satnijom.. Idi bajo leči se! Kakav InstaGram,kakvi bakrači?Jel’ se ti drogiraš? Čega Gram rajo? Izadji na stadion,navijaj,zagrej dlanove i grlo! Nemoj biti jebeni foteljaš!
Ч

Чега грам

pre oko 1 mesec

Друже, можеш ме наћи на истоку Карађорђа сваки други викенд, итекако излазим из фотеље
L

Liman

pre oko 1 mesec

DEJAN ZUKIĆ!
F

F89____

pre oko 1 mesec

'' Svi na jednoj, Vojvodina na drugoj strani " Mister Vujadin Boškov
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Mnogi, pa cak ni najverniji Vosini navijaci ne shvataju tezinu ove Vujketove izjave. On je 66 kada je osvojio titulu sa Vojvodinom, PROTERAN iz zemlje, zapravo pobegao je iz zemlje jer su mu u BG pripremali zatvor (neki kazu likvidaciju, neki goli otok), sva sreca pa je imao drugara u vojsci zapravo visokog oficira koji je dosao noc pre i maltene ga oterao preko granice. E to je bilo biti Vojvodinas u Jugi i u Srbiji. Nikom nikad valjali nismo a svima smo zube pokazivali. Igraci su nam ubijani i bacani pod led, klali su nas i fasisti i komunjare i danas nas nazivaju severna Srbija (samo nepismen i glup covek ovo moze da izusti). I dalje smo tu, zato smo najveci SRPSKI skub! Nema predaje! Samo napred Vovjodina!
l

lupo

pre oko 1 mesec

To se naša Vojvodina bori!
p

podbara

pre oko 1 mesec

Liman, Telepi, Grbavica. Pezus, Naselje, Kamenica. Adice, Futog, Podbara, Centar. Sremci, Salajka, Firma Bulevar!
L

LalatovPrsluk

pre oko 1 mesec

Vojvodina zasluzuje da bude u top 3 stalno, da se bori sa blizancima za titulu ali mnogo su napredni pa ne moze :) pozdrav za navijace stare dame sa severa Backe :)
D

Dorcolac

pre oko 1 mesec

po cemu je Vojvodina zasluzila to trece mesto? Pored TSCa zivog pa cak Cuke i Kragujevca Vosa moze srecna da bude sa sestim mestom po igri koju je pokazala ove sezone, ne vidim ni sta ce joj Evropa kad je izgubila obe utakmice protiv nikad goreg Apoela. Repriza nas ocekuje kao i svaki put