Komentari na vest

Zaniolo oduševio Turke, uzeo broj 17 u čast stradalog dečaka koji se radovao njegovom dolasku

I

Ide 12

pre oko 1 godinu

Da je bar Navas branio tada,onaj mučeni Diego Lopez branio a Iker sjedio na klupi..
S

Slovenac

pre oko 1 godinu

Jos jedan u nizu koji je ozbiljno precenio svoje kvalitete. Odbio mnogo bolju ponudu Bornmuta i za Romu i za sebe "jer to nije klub njegovog renomea." Kad je video koliko se zajebao, bilo je kasno. Imao priliku da bude prvi igrac ekipe iz Premijer lige, sad ce igrati u Turskoj protiv Markeca i slicnih. Mada s obzirom kako je igrao ove sezone, mozda i ovo nije los potez. S takvom formom kod engleza bi grejao klupu, ovako ce bar imati vise sansi da pokaze da ga povrede ipak nisu osakatile za sva vremena. Veliki talenat, steta sto nije imao vise srece i pameti da ga iskoristi na najbolji nacin.
V

Vierchowod

pre oko 1 godinu

Izlazna klauzula iz Galatasaray-a mu je 35M... Vec je u kontaktu sa Maldini-jem, tako da se ocekuje njegov prelazak u Milan vec u Julu... Transfer u Galatu je verovatno samo "desni zmigavac" od Mourinho-a... Decko je preozbiljan igrac, koji se nakon dve operacije ukrstenih vratio i opet poceo da krca... Mourinho je covek koji ima konstantan pik na najbolje igrace i legende klubova... Neko mu cuti, neko ne cuti... Onaj koji ne precuti, ide iz kluba...
S

Slovenac

pre oko 1 godinu

Ma kakav Milan, oni su u finansijskom kanalu. Ponudili du 22 miliona Romi za njegov otkup na kraju sezone, to im je trenutni maksimum. Jasno je meni da mu je ovo usputna stanica, ali njemu se nudila prilika da igra u najjacoj ligi sveta, i to kao nosilac ekipe. Tu da se pokazao mogao bi da bira gde ce. Za Murinja se ni malo ne slazem. Zaniolo je bio nosilac projekta prosle sezone, da je produzio ugovor imao bi vodecu ulogu u ekipi. Sam je kriv, nista mu Zoze nije oduzeo. I stvarno se ne secam kad je Murinjo imao problem sa zvezdama. Osim Pogbe, koji je sjajan igrac kad hoce da igra, ali je cesce najveca rupa u ekipi. Covek vodio Inter, Celsi i Real, navedi mi koga je to sklonio zbog ega. Jedino je Kasiljas od najvecih na kraju ispastao, ali ne zbog Murinove sujete, vec jer je Navas bio na prajmu.