Zaniolo oduševio Turke, uzeo broj 17 u čast stradalog dečaka koji se radovao njegovom dolasku

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.02.23. | 18:33

Gest italijanskog fudbalera je dočekan sa velikim poštovanjem i oduševljenjem od strane navijača

Nikolo Zaniolo se na prilično buran način rastao sa navijačima Rome, ali je pristalicama Galatasaraja već prirastao za srce. Mladi ofanzivni vezista odlučio se za dres sa brojem 17, u znak poštovanja prema dečaku Muhamedu Eminu Ezkanu, koji je tragično stradao u zemljotresu.

Mladi navijač Galate se proteklih dana izuzetno radovao Zaniolovom dolasku, što je delio na društvenim mrežama, ali nažalost nije dočekao i da vidi njegov zvanični potpis za giganta iz Istanbula.

Izabrane vesti

Gest italijanskog fudbalera je dočekan sa velikim poštovanjem i oduševljenjem od strane navijača.

"Veoma mi je žao Muhameda i turskog naroda. Dao sam svoj doprinos, hajde da svi to uradimo zajedno i bićemo jači nego ranije", poručio je Zaniolo.

Galatasaraj je Zaniola doveo u finišu prelaznog roka u turskom fudbalu za rekordnu sumu od 29.500.000 evra (kada budu ostvareni svi bonusi). Što se Zaniola tiče, on je potpisao ugovor do leta 2027. godine vredan 3.500.000 evra (plus bonusi) po sezoni i pride uspeo da ubaci otkupnu klauzulu vrednu 35.000.000 evra kako turski velikan ne bi zatezao oko obeštećenja u slučaju da 23-godišnji ofanzivac poželi da se vrati u neku od najjačih liga na svetu.



tagovi

Nikolo Zaniolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara