Komentari na vest

Zavarničilo je: Haland i Dijaš odgovorili Trentu, Pep ne želi da se spušta na taj nivo

E

Enfild

pre oko 2 meseca

klop je kralj odlazi kao pobednik od nista napravio ekipu za trofeje nadam se dace uzeti sva cetiri trofeja
S

SvrakaShearer

pre oko 2 meseca

Ne možeš se više spustiti nego biti deo lopovske farse u dekadi drskog podmićivanja sudija i to obesni sa rn kluba. U dekadi gde se desio Ovorebo da 'previdi' 4 penala za Chelsea protiv farse u nastajanju. Posle trener koji je pokvario brzi Bajern i trener koji je opet u klubu sa 326 slučajeva kršenja FFP. Samo jedna ili dva kluba su veći lopovi
U

U eri

pre oko 2 meseca

Gde real da tri gola iz ofsajda u jednom mecu lige sampiona protiv bajerna, u eri gde real da gol protiv atletika u finalu ls 2016. Godine iz metarskog ofsajda i zato uzme trofej. U eri gde real izbaci lajpcig kradjom ssa sve vatrom koji samo posmatra. U eri gde real izbaci psz 2018. Godine igrajuci rukomet 90 minuta u svom sesnestercu. I neko spominje mec celsi barsa pod pre 15 godina a real od tad ukrao 5 ligi sampion hehhehe
J

Jdjdjd

pre oko 2 meseca

Dajte Pepu jos milijardu za pojacanja da se opusti malo. Napet je
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Tesko da je napet posle Triplete.
@

@gaizka

pre oko 2 meseca

Sta tripleta, po 115 tacaka optuznice su pod istragom.
A

Al je nervoza

pre oko 2 meseca

Toliko si napet da ne stigneš ni ime u komentaru da napišeš :)) Jeste, evo Junajted i Liverpul sve kupuju igrače na administrativnu zabranu, Arsenal uzima na "dođem ti, samo da mi prođe ostavinska rasprava za nasleđe od babe..."
C

Come On Arsenal

pre oko 2 meseca

Svaka čast obojici menadžera, želim im X u derbiju, ne zaslužuju poraz, ni jedan a ni drugi.
B

Bunt

pre oko 2 meseca

Ali pazi ovo: "Liverpulu je potrebno više od 90 minuta da pobedi utakmicu, Arsenal to nekada uradi za 25". Pretpostavljam da je to rekao zbog poslednje Liverpulove pobede, jer je nadoknada vremena bila malo duža. Nadam se nerešenom ishodu, jer bi to bilo idealno po Arsenal. Svakako biće sjajan meč.
S

SvrakaShearer

pre oko 2 meseca

Nadam se pobedi Liverpoola ,
s

spendiola

pre oko 2 meseca

Da zna nesto o istoriji duela Liverpula i Notingema, ne bi to pricao. Liverpul igra na cetiri fronta, pola tima im povredjeno.