Zizu rekao - DA!

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.03.18. | 13:57

Kreće operacija teška 142.000.000 evra

Zinedin Zidan je rekao - DA! Kako piše madridski sportski dnevnik AS, trener Reala dao je zeleno svetlo za dovođenje novog napadača, a od ranije je poznato da je odluka pala na Roberta Levandovskog. Isti izvor navodi kako su u najužem krugu bili Levandovski i Hari Kejn, te kako je Poljak odneo pobedu zbog mogućnosti da se isposluje manja cena. 

Zidan je do sada bio velika prepreka za početak razgovora na realaciji Real - Bajern, jer je uporno ponavlja Florentinu Perezu kako mu pored Karima Benzeme nije potreban novi špic, međutim, očigledno je došlo zaokreta. Da li ga je Perez ubedio, ili je Zizu sam shvatio da su mu potrebna pojačanja, manje je važno. Ono što je suština jeste da sada može da otpočne treća, i najteža faza u kompletiranju ovog velikog posla. Prva je, praktično, štiklirana. Ono momenta kada je za agenta uzeo Pinija Zahavija, bilo je jasno da Leva nema nameru da više ostaje u Minhenu. Pre nekoliko dana mediji - doduše katalonski - objavili su da je plata i dužina ugovora već dogovorena

Izabrane vesti

Sa Zidanovim DA, dva uslova su ispunjena, preostaje još treći. Da pristane Bajern. To neće ići nimalo lako, ali ako Real zaista namerava da pred Rumenigea i Henesa istrese 100.000.000 evra, kako piše As, Nemci bi mogli da pokleknu. Jer ipak se radi o igraču od 30 godina. U Bajernu, kao što je poznato, nisu gadljivi na velike novce. Ne vole da ih daju, ali i te kako vole da prodaju. Njihovi stavovi o previsokim cenama igrača odavno su poznati, tako da bi cena od 100.000.000 vrlo moguće bila prihvtljiva za vodeći dvojac minhenskog giganta. 

Madriđani, tvrdi As, imaju i opciju B, ukoliko ta cifra bude odbijena. U tom slučaju u posao će pokušati da uključe Hamesa Rodrigeza, odnosno da "oproste" Bajernu 42.000.000 evra, koliko bi nemački klub trebalo da uplati na njihov račun za godinu dana, kada dođe vreme da u potpunosti otkupi ugovor kolumbijskog veziste. 

U tom slučaju Robert Levandovski bi Real koštao 142.000.000 evra. 

Šta kažete, dobar posao?


tagovi

Robert LevandovskiZinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara