Zvanično: Dinamo prodao najboljeg igrača u Ren!

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.08.21. | 19:47

Zagrepčani lepo zaradili na sjajnom vezisti

Ostao je zagrebački Dinamo bez velikog novca posle neuspeha u plej-ofu za Ligu šampiona protiv Šerifa pa će se klupski budžet morati da se puni prodajama igrača. Danas je stigla najveća finansijska injekcija ovog leta.

Ren je i zavnično potvrdio da je angažovao najboljeg igrača hrvatskog šampiona Lovra Majera.

Izabrane vesti

Talentovani ofanzivni vezsita je potpisao petogodišnji ugovor sa klubom iz Bretanje. Ren će Dinamu platiti 12.000.000 evra fiksno na ime obeštećenja, a još 3.000.000 bi mogli da stignu na Maksimir kroz razne bonuse. Podsetimo, Majer je u Dinamo stigao iz redova gradskog rivala Lokomotive za 2.500.000 evra. Do sada je odigrao 99 mečeva za Modre i postigao 19 golova uz 25 asistencija.

Majerov transfer u Ren je jedan od 10 najvećih u istoriji zagrebačkog kluba.

„Čitao sam malo komentare po društvenim mrežama kako je Ren ispod mog nivoa i to me je jako iznenadilo. Ja mislim baš suprotno, da je to idealna sredina u kojoj ću se prilagoditi na zahtevnu ligu i kako je ovo odličan klub za mene u ovoj fazi karijere. Verujem da će se to i pokazati”, rekao je Majer nedavno za Germanijak.

Ren je ovog leta protrošio već blizu 65.000.000 evra na pojačanja poput Majera, Loika Badea (Lans), Kamaldina Sulemane (Noršjeland), Baptista Santamrije (Frajburg), Dogana Aldemara (Kajzeri), Birgera Melinga (Nima).


tagovi

letnji prelazni rok 2021Lovro Majer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara