© AFP
© AFP

Zvanično: Pogba u Drugoj ligi Francuske

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.05.20. | 12:25

Posle avanture u Americi vreme je za novi izazov

Lopta stoji, ali čelnici francuskih klubova nemaju mira. A kad već imaju vremena kao nikad ranije, u prilici su da realizuju već sad neke poslove, pa je tako Sošo potvrdio da je doveo Florentana Pogbu.

U pitanju je stariji brat daleko poznaztijeg Pola Pogbe, iz Mančester junajteda, s tom razlikom da Florentan igra na poziciji štopera i u člana Lige 2 (trenutno na 14. mestu tabele) stiže pošto mu je istekla saradnje sa MLS klubom, Atlantom. Godinu dana proveo je na terenima Sjedinjenih Američkih Država, da bi se vratio u Evropu i dogovorio uslove sa Sošom.

Izabrane vesti

Ugovor će biti potpisan na tri godine, a postaće važeći tek ako tokom sedmice Florentan Pogba prođe obavezne i za ovu priliku stroge testove fizičke spremne, sve u svetlu činjenice da se moraju poštovati strogi protokoli zbog pandemije virusa korona.

Florentan Pogba je seniorsku karijeru počeo u Sedanu, profilisao se noseći šest sezona dres Sent Etjena, 2018. je prešao u turski Genčlerbirligi, a odatle u Atlantu.

Za razliku od brata Pola, Florentan je odigrao 21 meč za reprezentaciju Gvineje. Za isti državni tim tri utakmice je skupio njegov brat blizanac, Matijas.

(FOTO: AFP)


tagovi

Florentin Pogba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara