Komentari na vest

Zvanično: Za kazne za nameštanje utakmica FSS-u dovoljan Uefin dopis, bez drugih dokaza

r

rlno

pre 7 meseci

Okej, ali zasto je samo Kolubara kaznjena, a ne i Mladost GAT i Spartak?
H

Hoax

pre 7 meseci

Sta cemo za BG blizancima koji namestaju utakmice i prvenstva prethodnih 30 godina?
i

iz prve ruke...

pre 7 meseci

Nadajte se i uživajte u sopstvenoj opseni...Mozzartsport ne pušta ako i pusti naknadno obriše komentare... Smena u sudijskoj organizaciji je zbog pritiska UEFE a zbog masovne anonimne i prijave velikog broja klubova Super lige Srbije FK Partizan zbog nekorektnog suđenja a u korist pomenutog FK . Gadi mi se pomenuti portal jer striktno pokriva i štiti svog ljubimca,komentarisati se može bilo koji klub u Srbiji u bilo kom kontekstu i komentari bivaju objavljeni,samo kada je ljubimac u pitanju se seku i žestoka cenzura je na delu. Druge klubove u naslovima proziva na raznorazne načine,dokazuje slabosti,penale da li su bili ili ne,samo svog mezimca pokriva... Neka njihov mezimac melje i pravi prelaze sa sve po dva ključna nameštena penala po utakmici. UEFA je tu i prati svaku utakmicu i suđenje,neke stvari će tek da budu obelodanjene. Krivci će da dobiju kaznu da li kroz neke kompenzacije bez senzacija naprosto izgubiti ključne bodove ili senzacionalno biti izbačeni u minimum treću ligu ... Ko misli da lupetam ako ima nekog u FSS može da se uveri da je ovo istina... Uradimo nešto i sa tačke i gledišta običnog navijača,a ima nas mnogo više od onih ostalih i možemo puno ako vučemo i guramo svi u istom smeru. Volite svoj klub ali budite realni i pravdoljubivi !!! Za zdrav fudbal u Super ligi Srbije,pozivam sve vas da svaku sumnjivu utakmicu prijavite direktno UEFI na sledeći link; https://integrity.uefa.org/?action=reportIncident&subaction=showTreeElement
F

FALCO

pre 7 meseci

Fss može da odahne zato što neće biti potrebe da objasne,ko je namestio,pošto će to oni odlučiti unutar saveza !Jer krupnija riba jede manju i tako je prošle godine prošla Kolubara,a ne neki klubovi sa Juga Srbije koji imaju jaka leđa!O Zvezdi i Partizanu da ne pričamo,to treba da se raščisti ali za sve klubove da budu isti aršini ! Normalno i ove godine će biti neka "najslabija karika"
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Sta kazu ovi sto odlazu utakmice???? A da,Grobar je sudija!😂😂😂😂
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Ćelafuto i Laković kažu nameštao si i to je amin ali zato smena predsednika sudiske komisije u sred sezone uopste nije problematicna?!
G

Gostgost

pre 7 meseci

Pa smena je upravo zato sto ima dokaza da je namestano i navlaceno za jedan klub. Sasvim slucajno taj za koji ti navijas.
c

crtani film

pre 7 meseci

Da li je bilo šta sumnjivo na dobro poznatom meču OFK Beograd - C. zvezda 2:6 (2:0) i može li se utvrditi šta je Terzić radio na poluvremenu? Šta kažu FIFA i UEFA?
D

Drndule

pre 7 meseci

Zasto bi iko normalan namestio 2:6 a ne 2:3 ili 3:4 ? I Bajern Minhen je gubio od Majnca 2:0 na poluvremenu pa je pobedio 5:2 ili 6:2.

Fs

pre 7 meseci

Ako se misli na utakmicu prosle godine Bajern nije okrenuo nego je vodio nema nikakve slicnosti osim krajnjeg identicnog rezultata.
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Jel vidis da ce svako ko kaze da je to bilo namesteno biti smatran ludim?!
M

Ma bravo majstore

pre 7 meseci

A sta cemo sa dobro poznata tri prelaza zaredom 1-2 i 2-1 kad ste "pobedili drzavu? Sta cemo sa onim citatom iz knjige vaseg dragog Lotara koji je pisao o namestanju utakmica? Sta cemo sa ova tri bahata prelaza u poslednjih mesec dana? Ti si se setio jedne utakmice od pre 6 godina, a vi samo u zadjnih mesec dana imate 3, nazovimo ih sumnjive!

Fs

pre 7 meseci

Takvi prelazi su u svakom kolu i zasto bi bili sumnjivi jedna ekipa napada mnogo je jaca ali masi sanse to protivnik kazni iz jedne ili dve prilike zato sto ima busnu odbranu ko Svajcerski sir i zbog toga primi golove i jos gore skrivi potpuno bez potrebe penal kao u proslom kolu i onda okrene. Pa 3 prelaza sa identicnim rezultatom smo videli u Evropi protiv 3 nasa tima slucajno ili ne bolji tim je zasluzeno pobedio.
B

Bingocka

pre 7 meseci

Kada ce Partizan da procesljaju zbog tri uzastopna prelaza? I da li ce proveriti uplate?

Gsx

pre 7 meseci

Samo da se definise sta je u prelazu bilo namesteno da li mozda penali koji su detaljno proveravani sa VAR om ili su protivnicki igraci namerno skrivili te penale bas pred kraj ili na kraju utakmice mozda ponisteni golovi opravdani ili ne koje je Partizan postizao...
@

@gsx

pre 7 meseci

Kazi mi, kako to da VAR nije video da je Ilic gurnuo igraca Radnika u Saldanju, a cela Srbija je to videla? Jos majstori proveravaju neki ofsajd, a ovo ocigledno ne vide? Kazi mi, kako to da VAR ne vidi da Lucica udaraju po nogama? Kako to da VAR ne vidi da Ndiajea ovaj sa dve ruke vuce nazad i treska o zenlju u gol sansi? Toliko o VAR, cije su sudije, takve odluke dobosi i VAR. A za sad Partizanu bas odlicno ide sa VARalicama...
Č

Čekaj malo

pre 7 meseci

Kolubara je nameštali utakmice? Kako? Sa kim? Namerno izgubili? Za koje pare? Šta je sa tim klubovima što su učestvovali u nameštanju? Ili su oni pokušali da ih ubede da ne izgube namerno jer će ispasti iz lige ali se oni oglušili??? Čudna ova naša liga, ne možeš dokazati nameštanja velikih klubova iz kola u kolo a ove ne poslušne male samo izbace iz lige!?
P

Penaltizan

pre 7 meseci

A KAD CE UEFA DA REAGUJE POVODOM NAJVECEG NAMESTANJA TAKO STO JEDAN KLUB U ZADNJIH 6 MECEVA NON STOP GUBI PRVO POLUVREME SA 2-0 ILI 1-0 PA ZATIM UZ POMOC JSD SUDIJA DOBIJA PO 2-3 PENALA PO SVAKOM MECU DA SE SPASE PORAZA!
i

iz prve ruke

pre 7 meseci

Tu su,rove po FSS,penaltizan je na meniju,serviraće mu prelaz jedan lep minimum treća liga...ko ima nekog u FSS neka ga pita ako misli da lupam...
k

ko o čemu....

pre 7 meseci

ko nam se to javlja, svetski šampion po broju penala...
D

Djape45

pre 7 meseci

A Uefa nije korumpirana
V

Vlada79

pre 7 meseci

Ovo ce sad FSS da iskoristi da iz lige izbace nepodobne a ubaci ove kojima su zidali stadione. Jasno kao dan...
M

Meraja

pre 7 meseci

Da vidimo gde su ti kojima su zidali stadione. Dubočica je bila prva u SL Istok ispred Radničkog iz Pirota i ušla je u PLS. Timok je koliko znam ispao u četvrti rang takmičenja, a Loznica je ispala u SL Zapad bez izgleda da se skoro vrati jer FAP i Borac dominiraju u dosadašnjem delu prvenstva. Razumeo bih tvoj komentar da je recimo Loznica ostala u PLS, a Kolubara izbačena u najniži rang takmičenja, što bi inače bila adekvatna kazna za nameštanje, ali to se nije dogodilo.
V

Vlada79

pre 7 meseci

@Meraja, pa kakve to veze ima čoveče što su poslednji ili što je neko ispred njih? Pa jel shvatas da je dato 30 miliona eura po stadionu. Pa FSS kao prava krimi organizacija nece dozvoliti da im moderan stadion zvrji prazan u 4.ligi a da im igra neki tamo FAP...u najboljem slučaju će ih naterati na fuzionisanje, takve stvari su se i do sada desavale, pa nije nista cudno da nastave da se desavaju....bez uvrede...
K

Kumovi Vrbas

pre 7 meseci

Prvo, nije bilo nikakvih dopisa iz Uefe. Da ih je bilo ne bi se kaznio samo jedan klub. Drugo, protiv Zvezde nece biti pokrenutih postupaka od strane FSS nikada.
1

12345m12345

pre 7 meseci

da li je neki postupak ikada pokrenut protiv partizana? pored doliko izjava i svedocenja ucesnika...
d

da pitamo

pre 7 meseci

Mateus Lotara da li treba uefa da pokrene nešto?
G

Gost83

pre 7 meseci

Ova Kolubara ce sledeci put da udje u Superligu tamo negde za deceniju do dve 😬🤫
k

kad legalizuju

pre 7 meseci

nameštene utakmice....
S

Svekar

pre 7 meseci

A ovi sto su kupili bodove bez kazne! Samo u Srbiji!
G

G

pre 7 meseci

Po stoti put,zasto samo Kolubara?
П

Пера

pre 7 meseci

Зато што су они једини прекардашили и баш упадали у очи. Притом је јако незгодно доказати те намештаљке па је најлакше да казниш некога ко има 4-5 сумњивих пораза заредом.
I

Igorrr

pre 7 meseci

Neka samo iznesu javno te brojne dokaze koje su dobili iz Uefe! UEFA je prijavila recimo i utakmicu Napredak- Radnici Nis pa niko nije kažnjen. Ovo ce biti oružje protiv nepodobnih, njihovi ce biti zasticeni.
c

cv

pre 7 meseci

ako cemo realno svake godine se namesta za zvezdu i parrizan
s

samo jedan covek

pre 7 meseci

Ma da bre, kome u ovoj zemlji trebaju dokazi?? Dovoljna je rec korumpirane organizacije...