Zvezda: Donald nema ozbiljnih zdravstvenih problema

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.03.18. | 13:54

Klub reagovao saopštenjem

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da je kapiten Mičel Donald imao preventivna kardiološka ispitavanja na Kliničkom centru i da ne postoje ozbiljni zdravstveni problemi.
"Povodom informacija koje su se pojavile u vezi sa zdravstvenim stanjem našeg prvotimca Mičela Donalda, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da se Donald oseća dobro, da ne postoje ozbiljni zdravstveni problemi, već da je reč o preventivnim ispitivanjima. Očekujemo da Donald bude uskoro otpušten sa ispitivanja, a prve procene su da će moći normalno da nastavi sa treninzima", navodi se u saopštenju kluba.

Izabrane vesti

Iz Zvezde su zamolili medije da poštuju Donaldovu privatnost i da se niko iz kluba više neće oglašavati oko toga sve do potvrde lekara kako bi se izbegle spekulacije.

Kako je preneo Sportski žurnal, Holanđaninu je prošlog petka hitno ukazana medicinska pomoć jer mu je pozlilo u stanu, a srećna okolnost je što je blizu njega bila supruga.

Donald je zbog toga propustio utakmicu protiv Napretka u nedelju, samo četiri dana nakon što je postigao gol protiv Vojvodine u Novom Sadu (2:1) i 104. nastupom izjednačio rekord računajući samo strance, koji sada drži zajedno sa Brazilcem Kaduom Mendesom.

Foto: Star Sport


tagovi

Mičel Donald

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara