Zvezda i Kolumbija gradili, Dodžersi srušili, ali je naplatio 100.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.06.18. | 15:22

Slobodan Pendić zaradio 100.000, iako je pao tiket

Nastavilo se i u četvrtak 28. juna MOZZARTOVO darivanje za vreme trajanja Svetskog prvenstva.

Kao što već sigurno dobro znate, MOZZARTOVA akcija NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ traje od početka Mundijala, a pravila su jednostavna: igrač koji bude imao tiket s jednim promašenim parom, a najvećom pogođenom kvotom tog dana, dobiće 100.000 dinara. Uz uslov da je na tiketu imao bar jedan meč Svetskog prvenstva i da je uplata minimalno 50 dinara.

Izabrane vesti

Junak 28. juna je Stefan Pendić!

Ovaj MOZZARTOV kladilac napraivo je pravi sportski miks. Ukupno 15 parova, a bilo je to fudbala, bejzbola, tenisa... Pokazao se Stefan kao sjajan prognozer, obradovala ga je pobeda Zvezde nad Apolonom u prijateljskom meču, zatim trijumf Kolumbije nad Senegalom, mali broj golova u duelu Japana i Poljske....

Bio je vrlo, vrlo uspešan dok nije došao red na duel dva čuvena MLB tima El Ej Dodžersa i Čikago Kabsa. Stefan je gađao keca na Dodžerse, koji su bili favoriti, što pokazuje kvota 1,45, ali su Kabsi ipak stigli do trijumfa.

I bila bi šteta da je Stefan zbog toga ostao bez dobitka, s obzirom na to da je pogodio ostalih 14 parova čiji proizvod daje kvotu 1.986, pa je tu „uskočio“ MOZZART. Kao pobednik u igri NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ za četvrtak, Stefan je dobio 100.000 dinara!

Svaka čast, majstore.


tagovi

naplati promašajRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara