Komentari na vest

Zvezda je lider! Kanga razbio bunker Radničkog, Glazer sačuvao, Katai začinio pobedu

n

no name_

pre oko 2 meseca

@ Realni Arth Salzem se sa tvojim komentarom delimicno! Da, tacno je da se tim napravio za iskorak u Evropu, a ne biti bolji od vas, ali ruku na srce, nisum imali srece, znaci od prve tekme do tekme protiv cas ako ti masis takve zicere pa sta onda ocekujes,, naravnoo neuspeh! Sa svim poteskocama kjeimate u finansijskom smislu, vi ste doveli, Sadika, Rikarda, Sumu, Asana, Saldanja, Natka, .... a mi uz doveli: Kulibalija, Kafua, onog Italiana koga smo platili do ove godine, Krasoa, Kangvu, Endiaje, ....Zato kazem, da je Zvezda imala bolji skauting imala bi jos bolje rezultate ________________________ C.zvezda je imala najslabiju grupu Lige sampiona za razliku od prve dve. I ostvarila najgori rezultat. Lajpcig vam je bio 2 po snazi, bez obzira koliko su dobra ekipa tolike sanse promasuju da je to neverovatno. Bez obzira sto su imali lose sudjenje protiv Real M, da tom timu nesto fali. Igras dobro u Evropi i toliko pomasujes. Vise to do neznanja nego do srece. Kad je do srece bar izvuces nereseno.Nije ni bitno! To kod skautinga vazi samo sreća. To sto si sve ti nabrojao to je 7 godina,... dug je to period. Najzanimljivija prica je tu oko Sume, C.zveda je pokusava da spreci taj transfer samo zato sto hoce Partizan da ga dovede, povecala cenu, a nije htela da ga dovede. Onda u pocetku svi cigani su pisali da nema pojma. On je u 2 godini upao u krizu, ali posle se vratio i da gol u derbiju. Tek negde kad je napustao Partizan svi su slozili da je dobar igrac. Uvek sam citao i Gomes nema pojma sad sam nesto zbunjen hahah. I on je dobar igrac, naravno sad je mator, retko kad igrac bude dobro prodat sa 31 godinom. Za Sadika je jos gore pricano, ali stvarno je seprtlja. Ali o sto je seprtlja to mu je i finta. Kad sam to ukapirao shavtio sam da je dobar napadac, ali i ja sam mislio da od njega nema nista. Za Saldanju nesto malo u pocetku,ali sve je ućutko. Meni se čini da je Saldanja bolji od svih napadača koje je Partizan imao i pogadjao u dovodenju. Ali ako je sklon povredama i propustanju mečeva to dodje na isto,jbg. Tako da zbog toga javnosti ti ne mozes da imas dobar skauting ovde. Svi će reci tek kad odu igraci i zavrse da su bili dobri. Ali zato je C.Zveda dovodlia iz inostranstav nase igrače, tacnije sa ovih prostora. Borjan, Ivanic, Marin, Katai, možda sam nekog propustio. A Partizan osim svoje skole, samo Urosevic levi bek za 7 godina,lepo je imati dobro beka, ali njegovo mesto nije odlučujuće. Tako da sve ima svoje. Kazez bolju skautin sluzbu? E h da ima Terza 500 miliona evra kakvu bi ekipu napravio. Nece tu biti razlike u skorije vreme.
n

no name_

pre oko 2 meseca

@ Realni Arth Salzem se sa tvojim komentarom delimicno! Da, tacno je da se tim napravio za iskorak u Evropu, a ne biti bolji od vas, ali ruku na srce, nisum imali srece, znaci od prve tekme do tekme protiv cas ako ti masis takve zicere pa sta onda ocekujes,, naravnoo neuspeh! Sa svim poteskocama kjeimate u finansijskom smislu, vi ste doveli, Sadika, Rikarda, Sumu, Asana, Saldanja, Natka, .... a mi uz doveli: Kulibalija, Kafua, onog Italiana koga smo platili do ove godine, Krasoa, Kangvu, Endiaje, ....Zato kazem, da je Zvezda imala bolji skauting imala bi jos bolje rezultate ________________________ C.zvezda je imala najslabiju grupu Lige sampiona za razliku od prve dve. I ostvarila najgori rezultat. Lajpcig vam je bio 2 po snazi, bez obzira koliko su dobra ekipa tolike sanse promasuju da je to neverovatno. Bez obzira sto su imali lose sudjenje protiv Real M, da tom timu nesto fali. Igras dobro u Evropi i toliko pomasujes. Vise to do neznanja nego do srece. Kad je do srece bar izvuces nereseno.Nije ni bitno! To kod skautinga vazi samo sreća. To sto si sve ti nabrojao to je 7 godina,... dug je to period. Najzanimljivija prica je tu oko Sume, C.zveda je pokusava da spreci taj transfer samo zato sto hoce Partizan da ga dovede, povecala cenu, a nije htela da ga dovede. Onda u pocetku svi cigani su pisali da nema pojma. On je u 2 godini upao u krizu, ali posle se vratio i da gol u derbiju. Tek negde kad je napustao Partizan svi su slozili da je dobar igrac. Uvek sam citao i Gomes nema pojma sad sam nesto zbunjen hahah. I on je dobar igrac, naravno sad je mator, retko kad igrac bude dobro prodat sa 31 godinom. Za Sadika je jos gore pricano, ali stvarno je seprtlja. Ali o sto je seprtlja to mu je i finta. Kad sam to ukapirao shavtio sam da je dobar napadac, ali i ja sam mislio da od njega nema nista. Za Saldanju nesto malo u pocetku,ali sve je ućutko. Meni se čini da je Saldanja bolji od svih napadača koje je Partizan imao i pogadjao u dovodenju. Ali ako je sklon povredama i propustanju mečeva to dodje na isto,jbg. Tako da zbog toga javnosti ti ne mozes da imas dobar skauting ovde. Svi će reci tek kad odu igraci i zavrse da su bili dobri. Ali zato je C.Zveda dovodlia iz inostranstav nase igrače, to sa ovih prostora. Borjan, Ivanic, Marin, Katai, možda sam nekog propustio. A Partizan osim svoje skole, samo Urosevic levi bek za 7 godina,lepo je imati dobro beka, ali njegovo mesto nije odlučujuće. Tako da sve ima svoje. Kazez bolju skautin sluzbu? E h da ima Terza 500 miliona evra kakvu bi ekipu napravio. Nece tu biti razlike u skorije vreme.
n

no name_

pre oko 2 meseca

@kblo Vidi druže mi nemao za legendu Pavkova skoči daj gol u svoju mrežu i ajmo u Ligu Evrope. Ponoviće se haha. I hahah. U vreme titula Partizana, nije bilo ovako ludilo sa transferima. Ništa ti ne znaci 5, 6 miliona evra za igrača, trebati da znanje da nadješ nekog mladog ili kupiš nekog za sitne pare ali da vredi. Nije ni bitno.Najbitnije je, što bi baš bolelo da C.Zvezda veže nekoliko Lige Šampiona,dok Partizan služi da skuplja bodove u ciripi-kupu. Nije se desilo i to je nabitnije. Da 1.4 boda u Evropi će biti sigurno nacrnije u Evropi posle 2000, kao da se vratio Arkan. A ti polako opet vadi kastete kao što se radilo u vreme Toleta hahah. P.s naravno ova sezona to odlučuje, tačnije evropska sezona 2024/25, bar za sledecih 10 godina...
n

no name_

pre oko 2 meseca

@kblo Vidi druže mi nemao za legendu Pavkova skoči daj gol u svoju mrežu i ajmo u Ligu Evrope. Ponoviće se haha. I hahah. U vreme titula Partizana, nije bilo ovako ludilo sa transferima. Ništa ti ne znaci 5, 6 miliona evra za igrača, trebati da znanje da nadješ nekog mladog ili kupiš nekog za sitne pare ali da vredi. Nije ni bitno.Najbitnije je, što bi baš bolelo da C.Zvezda veže nekoliko Lige Šampiona,dok Partizan služi da skuplja bodove u ciripi-kupu. Nije se desilo i to je nabitnije. Da 1.4 boda u Evropi će biti sigurno nacrnije u Evropi posle 2000, kao da se vratio Arkan. A ti polako opet vadi kastete kao što se radilo u vreme Toleta hahah. P.s naravno ova sezona to odlučuje, tačnije evropska sezona 2024/25, bar za sledecih 10 godina...
r

realnost

pre oko 2 meseca

"s tim što se Radnički tada, kao po pravilu, poput one strašljive mačke u nekad popularnom crtanom filmu Hi-men, pretvara u borbenog tigra, a onda vraća u prvobitno stanje protiv crveno-belih", to vise govori o Partizanu nego o Zvezdi, zar ne? Doduse, svi izgledaju kao tigrovi protiv Partizana, ne znam na sta cilja ovaj novinarcic?
ц

црно на бело

pre oko 2 meseca

Иде још једно лето,још 25,30 милиона утучених у прелазни рок и бод у групној фази против петоразредног европског клуба...али овде иде прича никад јачи,никад организованији.Уствари добро су организоване филијале,судијска комисија и државне паре које иду у само један клуб,где је буџет једног клуба већи од целе лиге.
G

Gledaju li FIFA i UEFA ovo?

pre oko 2 meseca

Zašto juče protiv Napretka nije sviran očigledan penal za Partizan? Zašto je na derbiju živi zid Partizana postavljen na 11-12 metara od lopte? Zašto je Hvang kao poslednji igrač odbrane za start s leđa dobio samo žuti karton? Zašto je Severina bez veze dobio crveni karton? Zašto je Zvezdi priznat gol postignut rukom?
M

Mile12

pre oko 2 meseca

Jadni vi... Kakva nepravda? A ako ne reaguje Uefa možda si ti onda u problemu sa zdravljem, vidom, znanjem i objektivnošću?
Ф

ФИФА и УЕФА

pre oko 2 meseca

Гледамо, брате, не брини, ускоро ћемо одузети Звезди титуле и доделити их ТСЦ, пошто су они били други на табели. Хехехе
т

тифо

pre oko 2 meseca

зато што пенал очигледно није био. Ово остало се слажем са тобом, судија је имао грешке у дербију, али сте свакако приказали да нисте имали 2% шансе за победу у дербију. Звезда је била боља и заслужила 3 бода, срећа вас је погледала и то је то.
R

Realni Arth

pre oko 2 meseca

Prijatelju ako krenemo, zasto, zasto, zasto, bice tu dosta i sa druge strane, veruju mi! Sudije grese, normalno ljudski je gresiti, ali mene potpuno izludi VAR koji li k... rade tamo, imaju 500 kamera i mogu tacno na sekvencije da vide i da isprave greske!Ti to znas mnogo dobro, par penala za Partizan su bila bas sporna, isto i za Zvezdu pa i za druge timove, znaci ocigledan previd, inace ja bih te zamolio da o derbiju ne pricas jer ste demolirani do koske, (kao sto vas Pantic kaze) e sad sto su napadaci Zvezde nesposobni da daju golove to jevec druga stvar. Kda budete shvatili da Partizan nema tim, i da preko 15 bodova osvojio sa 120% energije, na o-ruk i na juris, na prelaze u zadnjim sekundama tekme, bice ti lakse i neces da se bavis sa sudijama, jer ste zaista ocajan tim! Uostalom, videces na koje mesto cete biti na kraju, budite ozbiljni aman, konstruktivni, nemojte samo da se zalite, kukumacite, na sve i svasta, klub je u ocajnom stanju, stadion vam propada, velika dusgovanje igracima, pare nigde na vidiku jer niste ni prodali nikog, igraci vam beze, navijaci bojkotuju, ne znate ko vam je predsednik da li Ostoja da li Vucelic, ili mozda ni prvi ni drugi! Kad budete shvatili da celu sezone ne moze igrati ni jedan igrac a ne Natko (mnogo dobar igrac), Saldanja (za naseg Endiaja je sam Gerd Miler), Severina, pa ovaj nesrecni Kalulu, pa koreanac Goh, za nesto ozbiljnije treba vam duza klupa. Ja mogu da se naklonim Duljaju, sto pored svih gore navedenih problema on je od tih igraca napravio pravu vojsku, i uspeo da izvuce to sto ni jedan trener ne bi mogao, pa samo gledajte on i loptu trci da im da na autu! Nadam se da ce doci bolji dani, i veruj mi dok ne menjate Vazure, Vucelice i ostale ljude koji nikad nisu doprineli fudbalski Partizanu bicete ovako rangirani, i smetace vam Indijska kisa, ili Sibirski mraz, probudite se i pravite pritisak na vase legende: Ivana Golca, Prekazija, Vucicevica, Mijatovica, Cirica , Trifunovica, Stojkovica, Vermezovica...... ma imate ih puno, jesu li zivi ovi ljudi, da li iko voli Partizan, ili ostavite jos dve tri godine ovima (Vazura i drustvo) i ostacete i bez stadiona! Pozdrav!
n

no name_

pre oko 2 meseca

@ Realni Arth Sad ispada da je C.Zvezda u super sitauciji ono rang Real M, Bayerna, Man City, a Partizan je pred gašenjem. Sad da je imao Partizan sreće imao je mnogo sreće da nije osnovana Liga Konferencije možda bi već bio ugašen, ovako se batrga.(malo se i Partizan portudio sa solidnim resultatima u tom cipiri-kupu) Još 2 godine da ništa ne uradi u Evropi imaće koeficijent oko 20.000. ej još dve godine ništa? Vidima da je osnivanje ciripi-kupa doprinelo da se ide uništenju srpsko fudbala u kompletu. Tebi ispran mozak??? Stadion Partizana ne vredi ništa, naravno gradjevinsko zemljite vredi ali to je nešto drugo. Sa 10 godina taj stadion neće vredeti ništa, biće medju najstarijijm antikvitetima stadiona u Evropi, haha kao da Partizan ima modrean stadion od 38.000 gledalaca izgradjen pre par godina, i ova uprava ne država dovela do toga da se izgubi nešto vredno. Takodje ni stadion C.Zvezde neće vredi ništa u bliskoj budućnosti.. P.s Takodje nas fudbal ne vredi ništa bez Evrope, bez evropskih utakmica. Jos jedna godina sigurne grupe, a pošto smo 19 svi u kvlaifikacije od prve runde. Da udješ u Ligu Šampiona ili Ligu Evrope moraš bar 3 tima da izbaciš. Naš prvak će imati jedino sigurno grupu Ligu Konfernicije- bice mu potebno da izbaci jednig lakog protivnika. Desi će se da C.Zvezda igra cipiri-kup, bas ne intesuje da li ce cigani kao ti da pisu da je Terza magija unistio Zvezdu.
n

no name_

pre oko 2 meseca

@ Realni Arth Sad ispada da je C.Zvezda u super sitauciji ono rang Real M, Bayerna, Man City, a Partizan je pred gašenjem. Sad da je imao Partizan sreće imao je mnogo sreće da nije osnovana Liga Konferencije možda bi već bio ugašen, ovako se batrga.(malo se i Partizan portudio sa solidnim resultatima u tom cipiri-kupu) Još 2 godine da ništa ne uradi u Evropi imaće koeficijent oko 20.000. ej još dve godine ništa? Vidima da je osnivanje ciripi-kupa doprinelo da se ide uništenju srpsko fudbala u kompletu. Tebi ispran mozak??? Stadion Partizana ne vredi ništa, naravno gradjevinsko zemljite vredi ali to je nešto drugo. Sa 10 godina taj stadion neće vredeti ništa, biće medju najstarijijm antikvitetima stadiona u Evropi, haha kao da Partizan ima modrean stadion od 38.000 gledalaca izgradjen pre par godina, i ova uprava ne država dovela do toga da se izgubi nešto vredno. Takodje ni stadion C.Zvezde neće vredi ništa u bliskoj budućnosti.. P.s Takodje nas fudbal ne vredi ništa bez Evrope, bez evropskih utakmica. Jos jedna godina sigurne grupe, a pošto smo 19 svi u kvlaifikacije od prve runde. Da udješ u Ligu Šampiona ili Ligu Evrope moraš bar 3 tima da izbaciš. Naš prvak će imati jedino sigurno grupu Ligu Konfernicije- bice mu potebno da izbaci jednig lakog protivnika. Desi će se da C.Zvezda igra cipiri-kup, bas me intesuje da li ce cigani kao ti da pisu da je Terza magija unistio Zvezdu.
n

no name_

pre oko 2 meseca

@ Realni Arth Sad ispada da je C.Zvezda u super sitauciji ono rang Real M, Bayerna, Man City, a Partizan je pred gašenjem. Sad da je imao Partizan sreće imao je mnogo sreće da nije osnovana Liga Konferencije možda bi već bio ugašen, ovako se batrga.(malo se i Partizan portudio sa solidnim resultatima u tom cipiri-kupu) Još 2 godine da ništa ne uradi u Evropi imaće koeficijent oko 20.000. ej još dve godine ništa? Vidima da je osnivanje ciripi-kupa doprinelo da se ide uništenju srpsko fudbala u kompletu. Tebi ispran mozak??? Stadion Partizana ne vredi ništa, naravno gradjevinsko zemljite vredi ali to je nešto drugo. Sa 10 godina taj stadion neće vredeti ništa, biće medju najstarijijm antikvitetima stadiona u Evropi, haha kao da Partizan ima modrean stadion od 38.000 gledalaca izgradjen pre par godina, i ova uprava ne država dovela do toga da se izgubi nešto vredno. Takodje ni stadion C.Zvezde neće vredi ništa u bliskoj budućnosti.. P.s Takodje nas fudbal ne vredi ništa bez Evrope, bez evropskih utakmica. Jos jedna godina sigurne grupe, a pošto smo 19 svi u kvlaifikacije od prve runde. Da udješ u Ligu Šampiona ili Ligu Evrope moraš bar 3 tima da izbaciš. Naš prvak će imati jedino sigurno grupu Ligu Konfernicije- bice mu potebno da izbaci jednig lakog protivnika. Desi će se da C.Zvezda igra cipiri-kup, bas ne intesuje da li ce cigani kao ti da pisu da je Terza magija unistio Zvezdu.
G

Gost Rider

pre oko 2 meseca

Bekovi su nam tuga ziva ali tuga,ako sad na leto ne dovedu krstene bekove i zadnjeg veznog za zatvor su,ajde bre vise je.....la vas Afrika i to trziste,ajde malo Juzna Amerika,Ceska,Danska....Kakvi mentoli
h

hahahha

pre oko 2 meseca

Kakav bre Kanga vise,dao decko gol od sto suteva odbijanka,ne velicajte vise tog coveka mi ne mozemo na njega vise da se oslanjamo u Evropi,neka ga Kanga na klupi nama trebaju pojacanja na mestu Kange,Rodica,desni bek,napadac posto Serif ide na leto i stoper..Za ovu sprdnju od lige Kanga je onako za Evropu je bio i bice najvece sr...nje koje nam se ikad desilo,dvaput nas je direktno kostao Lige Sampiona zajedno sa Pavkovim.Dosta je bilo vise Kange,Kataia,Ivanica i Rodica,Borjana,dosta....Hvala im na svemu i teramo dalje
K

Kokot Nedeljko.

pre oko 2 meseca

Ova utakmica i lagan poraz protiv malog Napretka je tacno pokazao da smo u derbiju imali nikad vece srece u istoriji sto Zvezdu nije hteo gol,inace bi nas napunili sa 10 komada lagano s obzirom da je broj udaraca u okvir gola bio cak 28-4 u korist Zvezde,cudo nas je spasilo poraza na Marakani ali nam se zato sve zasluzeno vratilo porazom od nikad slabijeg Napretka i zato i ne treba nikad vise da osvojimo titulu u narednih 50 godina jer je nismo zasluzili realno!
C

Czbgd

pre oko 2 meseca

Ovi tzv navijači-pljuvači bi mogli da nestanu više sa Zvezdinih vesti, dosadni su i naporni. Pljuju strance, pljuju naše legende Kangu, Kataia, Rodića...Dosta bre više , idite na vaše vesti iz Humske.
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

Samo da podsetim,dok neko ove sezone osvaja i 7-mu🏆 za redom u poslednjih 8 godina,neko isto toliko ne zna sta je to titula i kako ona izgleda a na sve to da stvar bude jos grdja isti taj neko LS igrao nije preko 20 punih godina,sto je najveci negativan rekord u evropi od kad se igra fudbal,cisto da podsetim da se ne zaboravi tako lako!
B

Bl rs bih

pre oko 2 meseca

Uprava napolje!
N

Nebitan63

pre oko 2 meseca

Jel se javio Dr Terzic ? Danas ocekujem da se javi svim medijima da se rastrci za novu kupovinu igraca za LS , siguran siguran sam da on vec pravi racunicu kod afrikanca da dovede i koliko ce njemu pare da strpa u dzep.
Z

Zoc neznalica

pre oko 2 meseca

Da li je realno da se smogovci posle 3 dana euforije vec okanise fudbala i opet se okrecu pracenju kosarke...
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Opet iz tri prelaska protivnika isti pravi tri šanse koje na sreću nije uspeo da realizuje jet je Glazer odbranio dve,a jedno promašili i onda se ovde nekima priviđa sigurnost u igri koja je došla, a mi se naprimalo golova iz jedinih šansi protivnika isto kao jesenas. Jedino taj derbi smo odigrali sve ostalo kilavo sa malo šuteva i bez šansi. Sad smo prvi pa ajde da se pravimo da na terenu neizgledamo loše.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Meni nije jasno zašto smo lako prešli preko ruke Jamkana u šesnaest i udaranje laktom Đige u lice od strane Petkovića isto u šesnaest. Da ponovim ta kartone nisu merodavni izvori željko pantić, sajt partizana i pogrešna grafika neznalica sa arene već zapisnici na sajtu zajednice.
P

Peki30

pre oko 2 meseca

Ko je gledao mec video je da je Radnicki 2x napao i.oba puta zamalo zabio, bolje sanse imao. E onda na pauzi, da li jenstigao poziv, vise nisu ni pokusali napasti, da slucajno ne zabiju osvoje loptu u odbrani i samo dodaju ponovo ovima da nabijaju statistiku jalovog poseda. Drugim recima sklanjalica
n

neshha

pre oko 2 meseca

Kakve gluposti u naslovu o igri Kange! Mocartsport mora nači novinara koji je igrao fudbal, a ne one koji na fudbal gledaju kao na video igricu!Šta je to epohalno spori Kanga uradio u Nišu?! Samo je dodavao loptu najbližem saigraču, uz strašno usporene reakcije. Zato nam se i desio onakav fijasko u LŠ kao i na utakmici sa Partizanom, jer nam je glavni "kreator" usporeni Kanga! Međutim, politički poslušnicim koji vode Zvezdu, ne shvataju osnovne stvari!
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Gde su sada oni fudbalski znalci koji su oduševljeni sa Olanjikom, Kangom i Krasoom?! Kako su juče igrali ovi galaktikosi?! Nemojte da se pravdate umorom, jer oni su profesionalci! Nemojte da se pravdate lošim terenom, jer oni dolaze iz Afrika, gde se igra na običnim ledinama, na ivicama savane!
C

Czbgd

pre oko 2 meseca

Idi bre više na vaše vesti iz Humske, dosadan si!
П

Па...

pre oko 2 meseca

...ту смо. Канга је дао гол. Нису ни ова двојица лоша, мада Красо није за нашу лигу. Није тај тип. Генерално, нису донели неки посебан квалитет, али Звезда не може да доведе добре домаће играче. Неће да дођу и то је то. Ово је изнуђено решење које ће ипак донети дуплу круну и још једну Лигу шампиона.
D

Don Vito Corleone@BokiUSA

pre oko 2 meseca

@BokiUSA – sve si lepo rekao u odbranu Zvezdine loše igre, ali nikako da pomeneš da je Zvezda igrala toliko sporo kao da su u pitanju rekreativci, da nije bilo smišljene akcije, da Zvezda nije stvorila ni jednu šansu iz igre, a da je prvi gol bio autogol, a drugi nadahnutost Magika! Sve skupa očajan utisak, a Radnički koji se celu utakmicu branio imao je barem dva zicera. Ovo je za zabrinutost! Još jednom apelujem na mlade igrače Zvezde (Šljivić, Mimović, Sremčević, Knežević, Makimović) da odmah beže što dalje od Zvezdinog bermudskog trougla jer nikada neće dobiti šansnu kod ovog nazovi trenera! U Zvezdi šanse dobijaju samo “kapitalci” iz Afrike, a videli smo kako su juče odigrali čuveni galaktikosi Bukari, Olanjika, Kraso i Kanga (Điga nije imao posla)!
d

duccii

pre oko 2 meseca

A šta je Šljivić juče pokazao? Na žalost on i braća Mituljkić su zabluda kao Vukan Savičević, Nikolić, Gavrić. Iskreno jedino su Mijatović i Nedeljković odskakali od svoje generacije. Letosnja ojacanja je dovodio čuveni trenerskimag Bahar pa Miloje i ne zna sta ce i gde ce sa njima
G

GostiHilti

pre oko 2 meseca

A trebali su da igraju ko u Derbiju i da bude nerešeno da bi ti bio zadovoljan?
S

Samo pitam

pre oko 2 meseca

Juče igrao Sljivic, a u derbiju Mimovic i sinoć ušao. Šta pises ti.
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

Koja cirkus blato liga.Hrvatska liga je mnogo jaca.
s

stjepan bobek

pre oko 2 meseca

@liga Pa vas klub iz zg je izgubio protiv Napretka,vodite ga nazad kuci!
D

Djurgården

pre oko 2 meseca

Opa,pa ko je to nama pao na tabeli😆😆😆😆🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹💪💪💪💪💪💪💪💪
P

Popsi

pre oko 2 meseca

Ček samo da vidim tabelu pa odoh.
P

Popsi

pre oko 2 meseca

Šta kažu valjalice? Oni što se valjaju na derbiju. Dali sve od sebe pa se malko umorili.
T

Terzinho

pre oko 2 meseca

Mijailovic na desnom beku - zločin koji traje...
F

Familija

pre oko 2 meseca

Jako lavovi samo napred gazi familijo SVI NA SEVER poruka je jasna da gori Autokomanda
g

gost1978

pre oko 2 meseca

ono sto je najtuznije i ostace zapisano i zapamceno i duze od svih njihovih trofeja je cinjenica da su oni morali i ovakav partizan da kradu
Б

Буквално...

pre oko 2 meseca

...нико осим гробара неће памтити ту кукњаву.
K

Kanga

pre oko 2 meseca

Preko noci izbrisite sve kartone Kange, sigurno je sigurno! Ma u stvari neka stoje mi smo sila!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Nabroj ta 4 kartona i navedi izvor.
R

Rodja73

pre oko 2 meseca

Nevide oni nista sto se tice Zvezde kakav bre karton za Kangu protiv Vozdovca mi to svi vidimo ali oni kazu da mi svi ne vidimo dobro. Oni takodje nevide da nije bio drugi zuti za Severinu mi to vidimo ali oni kazu da mi ne vidimo dobro. A sto se tice danasnje ne pravde siguran sam opet da mi nismo dobro videli da je bio penal za Partizan a da ne pricam o faulu na Ovusu na centru prije gola.Njihov placljivac je proslom konferencijom najavio ovo sto se je danas desilo.
S

Salac

pre oko 2 meseca

Nepravda se pise zajedno, ali neki ljudi prosto to ne vide...
S

Saleeeee

pre oko 2 meseca

To sto nema Bukari i Šerif ima stari majstor magiko KATAI
P

Pa1

pre oko 2 meseca

Mnogo puta sam rekao da od Kataia i Kange nemamo bolje! Tabela opet izgleda predivno i neka ostane tako!
S

Svabo

pre oko 2 meseca

Prvi smo opet sto je odlicno. Ali isto tako mnogo nedostataka u igri: nema automatizama, u odbrani nam se desavaju crne rupe, premalo timskih akcija, ne stojimo kompaktno itd. A tek pojedinacno.. Ivanic ponovo pocinje da pada, napadac jednostavno ne valja (sjetite se Drulica npr pa povucite paralelu), Hvag se trudi ali jednostavno kao da je u koliziji sa timom, Kraso ne znam sta igra, itd. Nadam se da ce to sve u hodu da se dovede u red
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Druze prosla utakmica sa Partizanom je pokazala da mozemo mnogooo bolje. Podsetila me je na one derbije 80tih I 90tih. Ova utakmica je dosla u nezgodno vreme. Posle potrosnje I ne bas povoljnog rezultata. Radnicki uopste nije losa ekipa. Branili su se organizovano I cekali sanse. Zasluzeno smo dobili presli na prvo mesto. Treba napomenuti mokar I veoma Los teren. Sve u svemu Ima tu jos da se radi I nadogradjuje ali nije toliko mracno.
P

Popsi

pre oko 2 meseca

Šta ćeš kad igramo protiv 11 štopera.
Г

Горан Гоги

pre oko 2 meseca

Хванг или је у кризи или никада није ни био добар.... времњ је за хлађење на клупи
G

Gost997

pre oko 2 meseca

Za sve koji kukaju na Kangine kartone, Kangi stoji na rezultatima karton protiv Vozdovca koji dobio NIJE, udjite na sakt saveza i lige koji su jedini merodavni i tamo stoji karton na toj utakmici samo za Sljivica, tako da morate nesto drugo smisliti, ja mislim da ovaj put najbolje marsovce da optuzite za neuspeh, postavili su satelite tako da vi ne umete da setnete u gol
p

pogledaj pa pričaj

pre oko 2 meseca

Pogledaj ti snimak prenosa i čas sa Zvezda TV-a, gde je potvrđen žuti karton Kangi. E sad što živimo u Zvezdasrbiji i ovo će da prođe, to je druga stvar. Prosto niko nikada na jadniji način nije došao do titule, kako vi dolazite.
@

@pogledaj pa pricaj

pre oko 2 meseca

Da li ti covece shvatas jednu stvar, na sajt ide zapisnik koji sudija daje delegatu, kakva televizija kakav prenos, shvati da nemate tim ne za titulu nego vam je 2 mesto premija nad premijama, svima bi lakse bilo da odete tamo gde ste osnovani, jedini klub ciji treneri i igraci se ponasaju kao najveci brlog ovog drustva, kao da je nesto u startu njihovo pa neko hoce da im otme, shvatite da ste nebitni i ako vam se ne svidja idite odakle ste dosli
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Nemoj da se pravdas manjini I zenama u crnom. Samo cu ti dati taj savet...
P

Popsi

pre oko 2 meseca

Može nam se, plači.
@

@pogledaj

pre oko 2 meseca

Sramno je druze sto ste vi i juce proganjali sudiju da vam svira penal jer igru nemate. Sem Mitrovica i golmana nemate nijednog igraca pomene. Ne gledam vase utakmice ali sam juce gledao. U ligi ima bar tri cetiri tima boljih od vas. Nemate igru. Zvezda je tim iz druge dimenzije za vas. Sto ucite decu da mrze drzavu. Koliko ja znam ovde se radi o sportu. Sto se ponasate kao Kalimero. Naucio vas guru ali on zivi kao zirafa izmedju Srbije i Crne Gore. Cudno, nije mu smetalo kad je hlebom hranio decu zaradjujuci u Zvezdi. Prevrtac. Sport je prelep i bavite se njime. Batalite politiku u tudju korist na svoju stetu.
G

GABI GO

pre oko 2 meseca

TO GDE VI GLEDATE BBR ŽUTIH KARTONA JE POGREŠNO POGOTOVO NA REZULTATIMA .ZVEZDA VOŽDOVAC 1 ŽUTI DOBILA ZVEZDA. SLJIVIC A VOŽDOVAC 3 Jocic Mitrovici Lukic. .NEMA TU NIGDE KANGE
D

Djalmninha

pre oko 2 meseca

Odgledaj snimak utakmice gde se jasni vidi da je dobio karton, samo je problem sto ga prvi sudija nije uneo u zapisnik a još veći je problem sto je taj sudija kažnjen sa 7 meseci jer je zvezdi svirao nepostojeci penal protv vojvodine.
B

Bane1989Ns

pre oko 2 meseca

neko pobedi u Nišu a neko pukne od Arsenala iz Kruševca 😂 kme
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

"Godine prolaze moje, ja čekam titule tvoje i svakim danom sve više VOLIM TE" 7
M

Micura

pre oko 2 meseca

Kangi pogresno upisan jedan zuti, Kangi pogresno upisan datum rodjena!!!
B

Budva555

pre oko 2 meseca

Nema Partizan šampionski tim.. Zvezda je mnogo kvalitetnija,vise je tu klase u ekipi.
S

Sa svim

pre oko 2 meseca

Zajedno ste Tim upravu si! Vlada, fss , sudije itd. Super analiza
K

KlasikerVF

pre oko 2 meseca

Ovaj sto je poskocio kod suta Kange podseca me na onog Andrica sto je pustio gol zvezdi isto pre dve sezone,Lalat ga za cudo trenirao pa je uspeo da zavrsi krov na kuci sto je zapoceo ali nije to islo kako treba. Samo rokajte momci,kao da sutra ne postoji.
Н

Небитан лик

pre oko 2 meseca

Наш главни проблем је недостатак играча профила Саногоа.
S

Sve je

pre oko 2 meseca

leglo na svoje mesto a ako ćemo pošteno Zvezda ima bolji tim od Partizana.
K

Kikili

pre oko 2 meseca

Kanga igrao sa 4 kartona. Da li je dozvoljeno Radnickom da se zali i dobije za zelenim stolom?
J

Jeste

pre oko 2 meseca

Predlozi im
k

komsa!

pre oko 2 meseca

9000 ljudi , sreda , kisa padala! To je Zvezda!
c

c c c

pre oko 2 meseca

I sve je kao preeee

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Kraso dobije 20 minuta i onda se seta po terenu bez trunke volje i zelje da nesto uradi na utakmici. Toliko je indolentan da me ide zesce na zivce, posle nemojte da se cudite sto ne dobija priliku cesce.

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Ispravka, dobio je 35 minuta
L

Letaq

pre oko 2 meseca

Veliki lenjivac , to sam video protiv Lajpciga kad su mu se oni stoperi od 30miliona krvi napili
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

To je majstor fudbala kao i Katai i treba ga gurati po 90 min i vratice magijom a ovo u 5 kola da igram na kasicicu pa ni ja se ne bih trudio iskreno...
0

015

pre oko 2 meseca

Nekome dolazi prolece a nekome zima.
X

XXXMAX

pre oko 2 meseca

Kanga 4 zuta i igrao "razbio bunker"

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Kangi je pogresno upisan karton na jednoj od prethodnih utakmica tako da ne talasaj. Idi pred Skupstinu i trazi penal...
S

Sotir

pre oko 2 meseca

Kako bre pogresno! Rusi igraca prilazi sudija i daje mu karton!! Vidi se snimku i tv zvezda a i bio na utakmici!!
s

svako kolo

pre oko 2 meseca

neko muljanje
Ж

Жоржо

pre oko 2 meseca

Катаи, Канга, Родић пензија. Букари на продају. Ендиаја поклонити.
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Na tabeli je sve ponovo onako kako i treba da bude.
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Glavni utisak je katastrofalan teren reala sa nisave...Bitno je da su pare od Katara sljustene na Maldive i stanove i dzipove a tereni nam uzas...Svaka cast delijama na navijanju!!
F

FART IN FACE

pre oko 2 meseca

- za razliku od meča sa Partizanom, danas je igra Zvezde bila loša , samo na momente dobra , i nijedne sekunde vrlo dobra ili odlična. - nemamo zadnjeg veznog, Kanga je gotov ,istrošen, muči se i u ovoj našoj očajnoj ligi, i pored datog gola igrao je veoma loše, Bukari na ivici očaja, Olajinka se trudio ali nema ko da ga razigra, Ndaje malo je reći očajan, on može da da poneki gol ali on je drugoligaški igrač, Šljivić vidi se da ima talenta, treba što češće da igra i on i Knežević koji danas nije bio ni rezerva. - Nikom živom nije hasno zašto Milojević muči Mijajilovića kao beka, kada ima beka Mimovića. - Svetle tačke: Hvang, Điga, Spajić, Glazer. Za onoliko ulaganja, potrošenih para , sve ovo je daleko ispod očekivanja. Na kraju : i pored svega se mora reći ,ZVEZDINA POBEDA JE I ZASLUŽENA I ČISTA KAO SUZA,,,,,, ,,,tako da partizanovci mogu samo da sline i da plaču.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Bukari je. beskoristan protiv bunkera.Zašto ga nisu prodali to samo oni znaju. Kanga je na derbiju napravio dve kardinalne greške i iz jedne smo primili gol. Šerif je samo jak i borben. Ne očekuj od Miloja forsiranje mladih. Nama sleduje ozbiljan remont: kompletna odbrana, zadnji vezni, špic.
S

SJ92

pre oko 2 meseca

To bre, Darjan konačno smenjen 👍
e

e

pre oko 2 meseca

Igrao sam centarfora deset godina i mogu samo reci, da napadacu ne moze nista gore da se desi, nego da golman odbrani onako nesto, kao ovaj Glazer.Sledecih deset utakmica ne mozes da se opepelis sa loptom.
z

zvezda draža

pre oko 2 meseca

ljudi ovo sam govorio jesenas, ovo je zvezdino i milojevo prolece, a mnogi zvezdasi su negodovali... do kraja maximum bodova, impresivna gol razlika...svi rekordi u evropi u svetu... zasto je iko sumnjao? opet moramo pohvaliti groblje u Igora na prvom mestu za zelju iako znaju sve, iako ih masakriraju...
V

View

pre oko 2 meseca

Lepi ovi dresovi.sa AV šarom.🤣
S

Sale Kg

pre oko 2 meseca

Više ti se svidjao sms broj za pomoć klubu koji je nekada stajao. Iskreno si verovao da će uspeti da ugase Zvezdu pa da postanete najveći klub u Srbiji. Baš mi je žao što smo vas razočarali!

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Pa vi napravite dresove sa slovom U. Bela slova na crnom ima vas otvara u struku.
K

Kangin žuti

pre oko 2 meseca

protiv Voždovca da je bio ili ne. Ne na sajtu FSS već u zapisniku sa utakmice.
G

Gost123456

pre oko 2 meseca

Sluzbeno 3:0 za Radnicki! Kanga nije smeo da igra zbog 4 zuta kartona.
M

Ma ne 3:0

pre oko 2 meseca

8:0 izbrisan je jedan jer nije bio zuti.
T

TAKOO JEEE

pre oko 2 meseca

Po medijima provlace i pricaju iz Partizana da je Zvezda osvojila bod i to neregularan...Znaci ono kidanje , posed, sanse , dominacija, korneri, sutevi u okvir i van okvira su imali oni a ne Zvezda...Samim tim kazu i da su osteceni i to znaci da smo mi osvojili bod a oni izgubili 2 boda.. Evo danas sve naplaceno sa kamatom, izgubise kuci sva 3 i predali sampionu lidersku poziciju..
F

Fußballspieler

pre oko 2 meseca

Da je Bahar ostao trener Zvezda danas ne bi pobedila i u tome je razlika izmedju Milojevića i njega. Miloje zna da dobije i kada je ekipa umorna, kada je teren loš i kada protivnik parkira autobus ispred gola.
h

halo

pre oko 2 meseca

Da je Bahar ostao, ovo bi bila bruka i sramota kako igramo, žuti i crveni kartoni hnjo hnjo hnjo, ali pošto je Miloje tu, koga više briga za igru. Igrao je i Bahar na istim njivama protiv istih mesara, pa je on opet morao Siti da napravi od ovog kluba, ali sad igra od koje oči krvare više nije frka :)))
n

no name_

pre oko 2 meseca

Ne znam čemu se raduju cigani? Od iskoraka u Evropi da najbitnije biti bolji od Partizana kojeg godinama uništavaju. Znao sam da propustena sansa za pobedu u derbiju zbog okolnosti od 0:1 do 2:1 ipak je to propuštena pobeda. I sudija u derbiju posebna priča. Najupečatljiva stvar je što za C.Zvezdu mora da igra Kanga koji je stariji od Natka. I Partizan zavisi od Natka, videćemo da li će sledece sezone vise da bude joker nego starter. Da se vartimo na Kangu ubedljivo najbolji stranac koji je došao u C.Zvezdu, u pravom mandatu je ubijao iako ima bububice da pravi crvene kartone. U drugom mandatu solidan u početku, ali koja mu je ovo, već 4 sezona? Tako šta reci da nije igrao Kanga da li bi C.Zvezda ovo pobedila? Prvi pokušaj zamene Kange nije uspeo, navikla Zvezda da igra sa takvim u sredini, videćemo drugi pokušaj ili kad ode! Naravno on je sad vec i vise od godina u padu, ali on je golom otvorio ovu utkamicu. Bukari i Kanga isto golova u prvenstvu :)))
П

Па...

pre oko 2 meseca

... радујемо се титули. Било би глупо да плачемо.
n

no name_

pre oko 2 meseca

Pa dobro ne gde si u pravu, ali to se odnosi samo još na ovu godinu. Kada kao prvak igraš samo playoff za Ligu šampiona, a kao vicešampion ides teške u kvalifikacije za Ligu šampiona.Koga će biti briga ko je pravak u državi, jer sa sadasnjim 19 mesto od one tamo sezone trebaš da da izbacis 3 tima da udješ u Ligu šampiona. Ako padnemo još neku poziciju trebaće da se izbaci 4 tima.( možda sa nekim drugim trenerom Milojević je potrošio svu sreću)Baš me interesuje kad Zvezda kao prvak bude igarala Ligu Konferncije, da li će biti plakanja ili će suprotno da se priča.
n

no name_

pre oko 2 meseca

Pa dobro ne gde si u pravu, ali to se odnosi samo još na ovu godinu. Kada kao prvak igraš samo playoff za Ligu šampiona, a kao vicešampion ides teške u kvalifikacije za Ligu šampiona.Koga će biti briga ko je pravak u državi, jer sa sadasnjim 19 mesto od one tamo sezone trebaš da da izbacis 3 tima da udješ u Ligu šampiona. Ako padnemo još neku poziciju trebaće da se izbaci 4 tima.( možda sa nekim drugim trenerom Milojević je potrošio svu sreću)Baš me interesuje kad Zvezda kao prvak bude igarala Ligu Konferncije, da li će biti plakanja ili će suprotno da se priča.
k

kblo7063

pre oko 2 meseca

vidi druze..imali ste svojih 6. godina dominacije za vreme Toleta i vase sive eminecije B.Ruzica....prodali ste igrace za 100mil...Jovetic,Nastasic,Bambi...i nikakav iskorak niste napravili,vama je bilo bitno samo da ste bili ispred Zvezde,kakva evropa,Samroci i slicni su vas mlatili,dal ste za to vreme nesto napravili u Evropi? ne,samo je bilo bitno da Stanoje peva kako kurva umire...Zvezda igra evropu,tri puta LS,prolazile se grupe u LE..da moze bolje moze..ali nama ste nebitni ...jel znas zasto?zato sto je od 1991 povucena linija izmedju vas i nas...i to vas najvise boli,sto ste nebitni skroz!
@

@kblo

pre oko 2 meseca

Nemoj tako o malom komsiji velike Crvene Zvezde sampiona sveta.
R

Realn Arth

pre oko 2 meseca

Salzem se sa tvojim komentarom delimicno! Da, tacno je da se tim napravio za iskorak u Evropu, a ne biti bolji od vas, ali ruku na srce, nisum imali srece, znaci od prve tekme do tekme protiv cas ako ti masis takve zicere pa sta onda ocekujes,, naravnoo neuspeh! Ja sam recan ako dobijemo ovo prvenstvo, koliko god vi bili slabiji od nas vi dajete 120% za razliku od nas! Sada se to promenilo dolaskom Milojevica.Niko ne moze da me ubedi da je Endiaje napdac za Zvezdu iza neki ozbiljniji rezultat ne samo u Evropi nego i kod nas, pa direktno nas kostao 6 bodova kad je promasio prazan gol, i onu drugu glavom sa pola metra! Iskreno, vasa skauting sluzba je bolj aod nase! Sa svim poteskocama kjeimate u finansijskom smislu, vi ste doveli, Sadika, Rikarda, Sumu, Asana, Saldanja, Natka, .... a mi uz doveli: Kulibalija, Kafua, onog Italiana koga smo platili do ove godine, Krasoa, Kangvu, Endiaje, Mouchea, pa onog Portugalskog napadaca, pa Dionia ma nema kraj promasajima a koji su kostali klub do bola! Pojacanja onako srednja su bila Falcineli, Boaci, ovaj sto igra u Danskoj sto dao gol u derbiju, Kanga, mozda s'vremena na vreme i ovaj Bukari. Zato kazem, da je Zvezda imala bolji skauting imala bi jos bolje rezultate i bolje igrace a ne ove polupismene! Sigurno je na osnovu budzeta jadni Terza rekao da nemamo konkurenta za sampionsku trku, i slepo verovao Marinu i Mrkeli koje bih odmah ali odmah isterao! Hvala im na sve do sada ali vreme je da idu, pa da s enadje neko ko se stvarno razume u fudbal!
S

Srbija Majka

pre oko 2 meseca

Kako kazu..."pobjedi se u zube ne gleda", ali moramo biti realni i reci da nam je igra prema naprijed skroz neartikulisana, i apsolutno predvidiva. Ndijaje...uz duzno postovanje za trud i zelju, i sto se stvarno daje za ekipu...ali on nije napadac i neko ko ti uljeva povjerenje da ce realizovati stvorene sanse. Koreac Hvang, se nekada previse zaigra i kao da jos ne zna gdje mu je mjesto i sta igra u timu. Kraso izgleda upao u depresiju, i jedva ceka ljeto da potrazi novi klub...dok ovog novog napadaca i nemamo priliku da vidimo. Katai sa Ivanicem sve ovo za samo 10 minuta potvrdjuju.
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Nisam bas nešto oduševljen igrom tipično Milojevicevski ali mora se uzet u obzir pražnjenje u derbiju, loš teren i veliki pritisak od groblja i novinara. Miloje uzmi ovu titulu makar i najružnija igra bila ali groblje ne sme da se raduje. Svi su protiv nas a onda smo najopasniji.
A

Aca LJotic 89

pre oko 2 meseca

Steta sto nismo pobedili u Vecitom Derbiju ali nema veze sta je tu je prvi smo na tabeli i tu ostajemo do kraja!!!!

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Dal si ti normalan ??? Pa od ovoga sladje nema. Posle svih urlika i oplakivanja Napredak ih ukanali. Pa to je svemirsko kosmička karma a kao što znamo "Karma is the bitch".
G

GABI GO

pre oko 2 meseca

Da zvijezda je da prvo ali u nedelju se igra sa radničkim u Kragujevac tako da ne mora da znači da ce tako da i ostane . Najbolje fudbal igraju od svih
p

postic

pre oko 2 meseca

hehe mislis da ce oni pobediti na Rajku ..
b

bokapb

pre oko 2 meseca

kako svaki put oslabljeni radnicki i pazar bas protiv cz..a var se ne ukljucije u Humskoj..budimo realni ljudi..sve se unapred zna..zvezda iz dve utakmice nije mogla da dobije Partizan..zvezda u koju je ulozeno najvise u istoriji naseg fudbala..
3

34 titula

pre oko 2 meseca

Po ovakvom terenu posle derbija 2:0 puna kapa.
G

GABI GO

pre oko 2 meseca

A navikli su ljudi da u našoj ligi svaki kontak se svira kao penal. Čim se neki kontakt ne svira odma problem .
T

Teeeja

pre oko 2 meseca

Drugari, jasno je da Katai nije u formi, ali samo on može da reši ove oranje-bunker tekme. Malo poštovanja za gospodina koji nam je doneo doosta radosti.
3

34 titula

pre oko 2 meseca

Izvini zašto malo kada zaslužuje mnogo,mnogo poštovanja.
L

Legendarni

pre oko 2 meseca

Kako je iskusno Miloje sklonio sve klince Sve veterani, skupoceni stranci, kojima se ne igra fudbal
G

GeOs

pre oko 2 meseca

Cak se i ovde u tekstu implicira kako se radnicki "kida" protiv partizana i kako se pretvara u "maly macu" protiv Zvezde. Sramota.
D

DS1989

pre oko 2 meseca

Ovi do pre 3 dana dosli u nikad vecem broju napalili se na fudbal veruju u titulu od danas su u fazonu ko prati jos nasu ligu. U subotu su mogli valjda da vide koliko su daleko od Zvezde kada su mogli 10 komada da prime. Nisu mi jasni ni grobari ni novinari navijaci Partizana koji su velicali Duljaja i igru Partizana igra je bila bukvalno sramotna kao da su igrali protiv Bajerna u Minhenu tako su oni delovali i bili presrecni i zadovoljni.
D

Daj

pre oko 2 meseca

Sine ko veruje u titulu, pa Duljaj rekao da niko u upravi ne veruje u prvo mesto, i da je bitna evropska karta za Partizan da se izvuce koliko toliko finansijski, bilo bi pravo cudo da Partizan uzme neki trofej, spusti malo dozivljaj.
n

no name_

pre oko 2 meseca

@ Daj Znam da je povećeno nagradni fond za Ligu šampiona em igraće se 8 utakmica. Ne znam da li je povećan fond za Ligu Evrope i tu će se igrati 8 utakmica. Za Ligu Konfencija sigurno nije, da se zaradi nešto 10+ miliona evra treba da igraš polufinale takmičenja. Jedino da bas nešto da zaradiš i da se oseti finasijski+ raste vresdnsot igračima je da se plasiraš u Ligu Šampiona. Ne znam koliki je nagradni fond za Ligu Evrope, ako neko zna nek napiše. Ali nije to toliko bitno, jer vicešampion nema zagarantovanu Ligu evrope. Bilo Partizan i C.Zvezda. Ako ispadne u drugom kolu kvalifikacija, ide u 3 kolo kv za Ligu Evrope, ako se tu ispadne ide se u playoff za Ligu Konferncija. Ako se ispadne u 2 kolu za ne stazu šampiona kv za Ligu šampiona, samo Liga Konferncija je negde sigurna. Tako da tako stoje stvari.
D

DS1989

pre oko 2 meseca

-Daj Pa sine onda mi odgovori sto ste se palili pre derbija? Najavljivali pobedu 4 boda prednosti titula bla bla. Na - 15 prethodnih godina niste bre mogli ni 2 sektora na Jugu da napunite a sada ste dosli u nikad vecem broju pod izgovorom borba za titulu, a sada ide prica namestena liga. Da mozete sada da vratite vreme ver se ne bi valjali u derbiju kao neki mali seoski klub ali je sada kasno za kajanje. Karma je obicno spora, ali sada je bila ubitacna ono sto ste velicali i slavili pre samo 4 dana sada ste na taj nacin izgubili utakmicu.
G

Grdne rane

pre oko 2 meseca

Katai je van svake forme, ali nama upravo fali to, zavrsnica. Jednostavno nemamo takvog igraca u 16 metara da to rutinski rjesava. Endijaj sem glavom on ne umije dati gol, kad povede loptu to je za smijati se, kao da ima 130 kila tako je okretan...
T

TAKOO JEEE

pre oko 2 meseca

Zvezda ne blista celu sezonu ali Partizan je unakazila, mogla je dati barem 5 ili 6 golova jos i jedan samo da primi , jer prvi gol je bio sou odbrane i srece za Brazilca da mu lopta dodje na nogu...Onda ono valjanje po terenu, onda price u medujima da je Zvezda osvijila bod koji nije regularan.. Samo 3 dana je proslo i sve na naplatu doslo, i na svoje mesto...Sampion je opet lider i to je realnost...Crno beli da jos rade, uce i bar da se izbore za grupnu fazu euro kupova sa logicno pojacanim timom...A Zvezda da priprema ekipu za jesen i da se Sremcevicu daje sansa i poneki omladinac da stice iskustvo...Steta za Mijatovica i Kostu, taman smo ih uigrali ali odose, bili su lepa buducnost kluba...
J

Javk Sparrow

pre oko 2 meseca

Sljivic ozbiljan potencijal i kora vesce da dobije ovakvu sansu! Ima fudbal u malom prsto sto bi se reklo, moze i po krilu da odigra odlicno, kada bi cesce dobijao sansu iz utakmice u utakmicu bi bio sve bolji!
G

Gosty

pre oko 2 meseca

Svaka čast Katai, svaka čast srbobranska bitango.
k

kikoman

pre oko 2 meseca

dokle ovaj klaj klaj...u evropi ovo ne prolazi
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Mnogo volim broj 7. Mada ću sledeće sezone mnogo voleti broj 8. I one tamo sezone ću voleti broj 9. Ne znam zašto ali svake naredne sezone ja volim svaki sledeći broj. "Mnogo briga mnogo i problema ja sam Zvezdo sa tobom prošao, ovo što nam novi zakon sprema ja znam dobro proćiće i to, Zvezdo igraj Zvezdo ti pobedi, pratiće te baklje bubnjevi, čak i kada kosa mi osedi ja ću Zvezdo tebe bodriti"
S

Sta reci

pre oko 2 meseca

A ludaci koji nemaju pojma govore kako ovaj muceni Kraso neki velemajstor pa on ne zna ni da doda loptu alo , A znate da pjujete po Borjanu, pesicu, Mijailovicu ,Gobeljicu kome sve ne....Eto kako je lako isprati mozak.
k

kikoman

pre oko 2 meseca

najveci znalac sa loptom u zvezdi, nije decko igrao 3 meseca u zvezdi, lagano samo
D

Dare_cz

pre oko 2 meseca

Svudaa grmi okolo nasa pesma ponovo sve gotovo sve pijanoo nasa Zvezda prva ponovooo
K

Kangin brojac kartona

pre oko 2 meseca

Koliko kartona za suspenziju treba?
Z

Zaim

pre oko 2 meseca

Fss mora nesto uraditi sa terenima,ovaj je izdrzao prvo poluvreme drugo se vec poceo raspadati.Inace dobra utakmica.Kanga kad hoce moze jos da vuce.
J

Juniori

pre oko 2 meseca

Pretplacenim Afrikancima ako se ne igra fudbal, ne moraju ni da igraju svaku utakmicu, i to po 90 minuta
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Puna Marakana svako kolo do kraja!

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Ufff....što je lepa tabela...❣️
M

Miša .....

pre oko 2 meseca

Zvezda ista ko Radnički da nije bilo najboljeg igrača sudije Ivkovića ništa ni od Zvezde.
M

Miša.....

pre oko 2 meseca

To što vam sudije pomažu mnogo vas boli,Evropa vam je ogledalo
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Priroda se obnavlja
s

soca86

pre oko 2 meseca

A što Dele presedi ceo meč na klupi? 2 i 3 asist na zadnja dva meča ,danas ni minut🤔
G

GostW

pre oko 2 meseca

Prvo, nije poslednje dve utakmice, vec pre 3-4. Drugo, sta mislis, da ga nisu mozda ostavili na klupi da ne bi rizikovali pobedu jer je sansa da osvoje bodove protiv Zvezde najmanja u ligi, a taj igrac im treba za utakmice u kojima je realno da osvajaju bodove? Ne mora sve da bude teorija zavere, mozda samo misle vise na sebe i svoj klub nego na Partizan.
К

КРАЉ

pre oko 2 meseca

ГАЗИ ШАМПИОНЕ !!!
M

Markedjani123

pre oko 2 meseca

Sve je to ok.partizan nije zasluzio i to je ok.al da su svi desetkovani protiv zvezde pa i nije normalno.da se var ne ukljucuje da je sve regularno i da toliko politike ima u fudbalu da se isti gadi mnogima
Y

YayaT

pre oko 2 meseca

desetkovani i roviti smo i mi;Partizan takodje,sezona na izmaku..Pratis li fudbal?

Искрено речено

pre oko 2 meseca

до прије два сата вам се није гадило ништа..сад кад је Звезда лидер све се гади и све пуно политике
L

Lalala

pre oko 2 meseca

Za Sremcevica dato2 miliona Da bi Unistili karijeru, koji nije ni poceo Mesec dana ne igra, kod ovog ziherasa
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

A zasto bi to pa trebao da igra??? Zato sto su ga novinari "napumpali" kao nekog velikog talenta ? Nece da moze...tako su i Hwanga "pumpali", a ono duplo golo.
k

kimih29

pre oko 2 meseca

"Hibridni rat " Da li je milojevic sada srecan? Penal nad Nemanjom Nikolicem nije sviran ni pored var tehnologije..jos jedan dokaz da se sve u napred zna..
G

Golman12

pre oko 2 meseca

Sudar igrača i golmana . Nikolić nije ostvario prednost u odnosu na golmana . Prvo je Nikolić imao kontakt sa loptom , golman je rukama skinuo loptu i onda su se sudarili . Zašto niste dali gol iz igre ? Kako je to Baždar promašivao . Miloje je u pravu . Vodi se hibridni rat.
З

Звездаш из Кумодража

pre oko 2 meseca

А пенал над Ђигом после корнера? Или стварно верујете оном Метузалему из судијске организације...?
k

kakav crni penal

pre oko 2 meseca

Aman ljudi nemojte vise spinovati kao Boga vas molim. Kakav bre penal, pa nikolic prvo nije kontrolisao loptu nego dobio pas u prostor, udara nogom loptu sto se u fudbalu naziva sut jer lopta ide u pravcu gola, a ne u suprotnu stranu. Golman nalece na loptu i kaci je, a zatim pokusava da se zaustavi, dok nikolic punom snagom nalece na njega. Kad bi ovo bio penal, onda bi i ono nad kaluluom bio isto penal kad mu je pobegla lopta, golman je izbio a kalulu pao preko njega. Onda je svaka takva situacija gde golman prvo udari loptu pa igraca penal. A znamo da nije tako. Igrajte fudbal, opet vas napredak razbio prvo pol, bili ste bolji u drugom al jbg nestalo srece. Ima jos dosta da se igra, borite se kao u derbiju, ne kukajte i ne spinujte pa ce biti mozda nekog rezultata i za partizan
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Tipično Milojevićevski.Rezultat je samo dobar.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ovo je loše. Jedna šansa samo 4 šuta u okvir od ukupno 13. Napokon gol iz igre je pao. Trebalo bi to bolje.
T

Teeeja

pre oko 2 meseca

Matori... igrali smo na njihovoj polovini protiv svih njihovih igrača na 25m od gola, na terenu gde ne možeš da igraš pas igru, koji je pritom i klizav. Dajte malo objektivnosti. Ekipa deluje mnogo sigurnije sad nego prošle godine kad su delovali prestravljeno i u grču. U ovakvim uslovima, naravno da se gleda samo rezultat. Pozz
G

GeOs

pre oko 2 meseca

@Teeja Bas tako. Izgleda da ljudi ocekuju da lete i da minimalan rezultat bude 5 razlike. Inace, potpuno drugi mentalni sklop ekipe, mnogo sigurnije deluju.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Neviđeno sigurno iz dva prelaska su imali dve šanse gde su jednu promašili i jednom nas Glazer izvadio inače bi opet bio žuti.
A

Alo bre

pre oko 2 meseca

TOG LIDERA JE VIDEO CEO SVET KAKO SE POSTAVLJA ZIVI ZID NA 11,5 METARA,TOG LIDERA JE VIDEO CEO SVET KAKO SE NE KAZNJAVA ZADNJI IGRAC CRVENIM KARTONOM,TOG LIDERA JE VIDEO CEO SVET KAKO SE POSTIZE GOL RUKOM.CEO SVET ZNA KOJE zvezda KO PARTIZAN.PONOSIMO SE GROBARI MI SMO PRED BOGOM ČISTI
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Verujte li vi u sopstvene laži?

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

kme...kme...a ne vi ste lideri pa gubite kod kuce od Napretka
T

TOG LIDERA

pre oko 2 meseca

ZNA CELA PLANETA KAO ŠAMPIONA ISTE, KAO ŠAMPIONA EVROPE, TAJ LIDER VAS JE PREGAZIO U DERBIJU TAJ LIDER JE CRVENA ZVEZDA. TAJ LIDER IDE KA SEDMOJ U NIZU, vas poznaju kao Komšije LIDERA ..... UGASILA SI ME KAO ZADNJU CIGARETU.... ZGAZILA SI ME KAO DA SAM LIST NA VETRU.... Hit sa juga ! POZDRAV .....
L

Laziale

pre oko 2 meseca

Ceo svet je video upravo kako si nepismen i neurotican. Iskljuci velika slova, ako su ti argumenti validni nema potrebe za galamom. I napravi razmak posle zareza/tacke.
P

Pst

pre oko 2 meseca

U pravu si ceo svet zna ko je ko. Jedino ti ne znas ni ko si ni sta si. Ko ti je kriv za los izbor.
n

nemma

pre oko 2 meseca

Prvenstvo je gotovo.Partizan gubi bodove i u sledecem kolu u Lucanima.
K

KATAI MAGIKO 001

pre oko 2 meseca

Kako je KATAI majstor fudbala svaka cast. Kraso ima slifa ali mora da dobije vide minuta, Glazer mačka Bravo.....ZVEZDA ŠAMPION .....
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Gazite sampioni! Ne znam za vas, ali kad je tu Miloje, znam da dobijemo, nekako gledam utakmice sa nekim mirom u sebi, jer gazimo protivnika. Slican osecaj sam imao i sa Stankovicem. Ali sa Baharom neki nemir se uvuce u mene, i ne napusta dok sudija ne odsvira kraj. I posle kazu da trener nije bitan.
T

Teeeja

pre oko 2 meseca

Bukvalno isti osecaj buraz...Kod Bahara kad god protivnik ima loptu kao da igramo protiv Bajerna, ne mogu da se naslonim kad gledam tekmu. Ja ne znam sta ljudi ocekuju na ovakvoj njivi, sa protivnikom koji ni na 1:0 nije imao nameru da pokusa da krene jače napred.
A

Asad

pre oko 2 meseca

Ratko, srećan rođendan!
S

Sa svih srpskih strana!

pre oko 2 meseca

17.3. SVI NA MARAKANU!
O

Ojsa

pre oko 2 meseca

Tamo gde pripadamo! Cestitam svi zvezdasima i skoro celoj Srbiji titulu sampiona!
s

sampionii

pre oko 2 meseca

Pa kazeee, zato sto ste sviii, verovali slepooo...
5

51516

pre oko 2 meseca

Kakav je doktor GLAZER, svaka cast za odbranu sezone. Spajic doktorski, Katai ono samo najveci majstori mogu.. Svi na Radnicki !!! ZIVELA ZVEZDA !!!
H

Hanter

pre oko 2 meseca

Bravo sampioni!!!!
F

Fun fact

pre oko 2 meseca

Racnicki je imao veci posed a isti broj udaraca na Zvezdin gol kao i Partizan, pritom je dozvolio duplo manje suteva Zvezde. Statisticki, nekih 30% bolji od Partizana.
1

12345ss

pre oko 2 meseca

... ne samo statističkih već i taktički i igrački...
j

jjjjjjjjjjjj

pre oko 2 meseca

IDEMO ŠAMPIONI
Z

Zvezdas!

pre oko 2 meseca

Losa losa igra... Da bi dobili KG mora se igrati ozbiljno u nedelju ovako ako budemo igrali necemo dobiti nikog u gostima
A

Asad

pre oko 2 meseca

Ma ko je to nama iza nas, ma ko ma ko ma ko