Komentari na vest

Zvezdina meta završila u Čempionšipu

I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Ovaj isti Bernard Parker. Verovatno nije ni bolji igrac od njega. Tako se nama ovde predstavljaju potencijalna pojacanja kao neke zverine, i onda kada dodju ovde budu kao Falko i Van Lapara.
L

Lik

pre gotovo 2 godine

Kako mi da znamo da je uopšte bio meta, mnogi klubovi su se sigurno raspitivali, ali to ne znači da je meta.
I

Iskorak

pre gotovo 2 godine

Estupinjan je snažan napadač, videćemo se kako će se snaći u čempionšipu. Neuporediv sa Pešićem. Ne bih da budem dosadan, ali Terzić zna šta je iskorak i ne treba da robuje komentarima javnosti, medija, forumaša ili društvenih mreža već ako Jang Bojs traži 5 miliona za Vilfreda Kangu da učine sve kako bi ga doveli, ako je 5, dati ta 3 odmah, pa rate ili kako god priliv novca se svakako očekuje od Evrope. Ovo je 2022. godina i iskorak u Evropi se ne može napraviti sa onima koji dobro učestvuju u igri, već oni što daju golove, ašto smo mogli videti i protiv Milana i protiv Rendžersa. Žele Vilfreda Kangu? Plati. A i zasta vredi jer bi Zvezda dobila relativno mladu a odličnu opciju.
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

Pa jel taj, Pesic za iskorak u evropi...svega ti??? Bek i zadnji vezni nam trebaju...pre nego napadac! Ohiju dati sansu!
@

@Gost344a

pre gotovo 2 godine

Estupinjan je snažniji, ima jači šut i neverovatan u skoku. Šteta što ga nismo doveli. Vilfred Kanga nije toliko krupan, ali je daleko pokretljiviji i brži. On je pravi napadač kakav Zvezdi treba. Zvezda ga žeki, Jang Bojs odredio cenu, na Zvezdi je da reaguje dalje.
S

S visnjom burek

pre gotovo 2 godine

Odakle informacija o Kangi u Zvezdi.Jang Bojs ima 7 napadača u timu sigurno nekog mogu da puste ali opet pitanje je da li su opšte zainteresovani u Zvezdi
@

@svisnjom

pre gotovo 2 godine

Insajd informacija. Dao je dosta golova ove sezone, nisam ispratio ko je prvi špic.
F

Fuki

pre gotovo 2 godine

Ovaj Hal ima skauting kao i mi, ili mozda prate Mrkelu 😂