Komentari na vest

Zvezdina potraga za trenerom dugo trajala: Montela bio ozbiljna opcija

Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Neko se kockao za 12,5 miliona evra! Nećemo reći ko! P.S. Na kraju, bar dugmići da ostanu!
S

Szoryner

pre oko 1 godinu

Nema BOLJEG od Baraka Bahara!!!
D

Delije 1989

pre oko 1 godinu

Di Francesko je mnogo bolji ako su pregovarali uopste sa njim, mada ako Bahar dodje i ja sam prezadovoljan.
A

Alessandro

pre oko 1 godinu

Aeroplanino mi je bio medju omiljenim napadačima svojevremeno i bilo bi mi drago da ga vidim kao Zvezdinog trenera. Ako ne sad onda možda jednog dana!
G

Gost985

pre oko 1 godinu

Ma dzabe i da dodje Anceloti kad sa ovakvim timom mozemo samo ovu nasu čunga lunga ligu da igramo.
М

Митт

pre oko 1 godinu

Звезди сад треба шпиц са искуством у Европи, добар штопер и универзалац као Саного.
g

ghost11

pre oko 1 godinu

Štoper pored Dragovića, Erakovića, Spajića, Milunovića, Lekovića?
s

snsizan

pre oko 1 godinu

Zvezda za DVE odigrane LS inkasirala oko 100.mil evra ukupno,a fuzionisana igokea koja titule i EL videla nije preko 10-11 punih godina od drzave dobije cak 40.mil za samo jednu sezonu,4.mil pantera plus 5.mil Kupljena licenca da bi nezasluzeno igrali EL ove sezone a zadnju titulu osvojili kad su danasnji penzioneri bili u obdanistu,pa to nema nigde u svetu osim u ovoj nasoj banana drzavi cccc....
m

malo je 100 miliona

pre oko 1 godinu

🤣🤣🤣mislim da je zarada bila tu negde oko pola milijarde €...🤣🤣🤣 a onda se pozajmi 10 milki od neke firme sa 1 zaposlenim...🤣🤣🤣 excel tabele su čudo!!!
5

5.000.000,00 €

pre oko 1 godinu

... прике, заборавио си да споменеш Толета Караџића...кад подвуче црта, једног дана, биће кукњава... 😉
B

Bnm

pre oko 1 godinu

MALO FALILO DA ANCELOTI PRIHVATI I NAPUSTI MADRID U JANUARU...
m

ma e

pre oko 1 godinu

Rekao je da ako mu ne upali priča sa brazilom dolazi sigurno ;)
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Bahar se najavljuje kao veliki strucnjak, ali daleko od toga da je razneo Stankelu. Stankelu su razneli Srnic koji pravi penal, Borjan koji brani penal pa istog minuta prima najsmesniji gol, i na kraju Pavkov koji ne zna gde udara. Sa takvim igracima nebi ni Anceloti dobro prosao.
s

stub srBstva

pre oko 1 godinu

Ovi ne samo da imaju 9 stranih igraca, nego ce imati i inostranog trenera.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Jer smo tako u mogućnosti.
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Mi još uvek imamo trenera, novinari su otkrili pregovore sa Baharom, to je u redu. Sve posle toga, poput ovih nagađanja nema nikakvog smisla. Niti je fer prema sadašnjem treneru. Mi smo titulu osvojili, prevelika je razlika da bi se klub destabilizivao. Otkrili ste pregovore, to je proverena informacija, izvestili ste, pisali o tome, svaka čast. Sve posle toga ne služi na čast.
E

Emilio Butragenjo

pre oko 1 godinu

Oni su novinari strucnjace, i posao im je da otkriju i podele svoja saznanja. I niko ne zeli vas da destabilizuje. Destabilizacija je ono kad dan uoci Partizanove utakmice u Evroligi izadje vest kako Madar i Ledej odlaze na kraju sezone, kako Lesor i menadzer pregovaraju sa nekim klubom...
A

Alex20

pre oko 1 godinu

Emilio Butragenjo@ vidim ti si jak strucnjak takodje,destabilizacija je dan uoci utakmice za Madara i Lesora te vesti,a sto je to toliko problem,kao Madar i Lesor nece dati svoj maksimum jer tamo neki novinar pise nesto sto nije tacno jel tako,i sad oni nisu sposobni da igraju utakmicu pali su psihicki😂,i ceo klub se oseca lose povodom toga,Zeljko isto ne moze da vodi utakmicy zbog tih natpisa ipak je to tezak udarac,zamisli kako su drski ti novinari da pisu dan uoci utakmice i povrede vasa krhka osecanja,mice male namucene,smrc smrc kme kme...
S

Svemudodjejednomkraj

pre oko 1 godinu

I ptice na grani znaju sta se radi sa fkcz i ko im je glavni sef okoreli zvezdas, zato je pre neki dana u javnost i izasla informacija da su platili porez koji 30 godina nisu a sada su odjednom platili kada je njihov pred.na celu. Kkpartizan je dobio nesto novca da ne bi izbili nemiri izmedju navijaca, a sadasnja uprava part.je prihvatila to da se klub raspada samo da ostanu na funkcijama jer ova uprava odgovara sefu. Svi znaju sta se sve prica kod zaposlenih u cz i to se vise ne krije, svi kradu i to je normalno. Svi znaju i kako je pred. dosao na celo saveza i koja je uloga nedima i da je on tu glavni i da se vise ni piksi ne pita nista jer je piksi protiv njih. vidic nije mogao protiv sefa. Nazalost svuda ne zlo i to se ceni jer se narod prodaje za sendvic i 1000din zbog nemoci i nemastine a to je preslo i na fudbal. Nikada ne objavljujem komentare, evo sad ovo i vise nikad. A vi se prepucavate preko komentara isto od nemastine i nemoci, nezadovoljstva i kompleksa koliko ko ima ili nema umesto sa uzivate u zivotu jer sa ovakvom zemljom nigde necete dogurati zato bolje uzivajte koliko mozete. Molim objavite komentar. Pozdrav i sve najbolje
V

Vdusan

pre oko 1 godinu

Istina je sve sto si napisao. Istina mora biti prihvacena koliko god bolna bila. U genima nam je da smo takvi, sami sebe izjedamo kao kancerogeno tkivo. Zao mi je sto je navijacima bilo mnogo smesno pre nekih 12,13 godina, kad je na Zvezdinim dresovima umesto logotipa sponzora, stajao poziv da se klub spasi SMS porukama. Cini mi se broj 2344. Mnogo je bilo smesno. U to vreme Partizan nije morao da placa ni porez, ni recimo struju, a zauzvrat samo nalepi logo EPS-a. Tada je Zvezda sputavana od strane crno-bele vlasti. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Srce malo grobarsko kako si ti moralan i duševan. I meni su rekli da kafe kuvarice svaki ali pazi svaki dan odnesu kući po dva zrna kafe i evo ona jedna kupuje hotel u grčkoj preko neke veze iz Olimpijakosa. Mislim stvarno su te kafe kuvarice zlo jedno.
K

Kratko i jasno

pre oko 1 godinu

Mnogo smarate,svi koji prate Zvezdu,znali su da se traži novi trener.To se znalo i posle postavljanja Milojevića,tako da ovo nije ništa novo.A ovi odakle pare ,neka gledaju svoju prćiju,Zvezda ima zagarantovane pare od LŠ,zato Zvezdaši pamet u glavu i ne padajte na razne spinove,uzgred Partizanu ne želim ništa loše.Što se mene tiče uđite u osam u EL,i na F4,pozdrav.
r

raw

pre oko 1 godinu

mnogo puta sam pisao....evo opet cu......ima zagarantovane pare ali ne kad krene ciklus t.j.ulaskom u ls....te pare od ove godine dobice sledece godine pre pocetka l.s,l.e....itd.....tako da ne mlati kao prozor na promaji.....ove godine dobicete ono sto ste zaradili prosle tako da price pojacavamo se ove godine parama od lš....jedino nekom da pricas u starackom domu ....mozda i poveruje
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

@raw Zaradila je Zvezda i prošle godine. Godinama igra u evropi, ima sponzore, transfere i td... Postoji mogućnost uvek da se uzme pozajmica kada znaš da ti dolazi siguran novac. Da se neka plaćanja odlože. Transferi se plaćaju u ratama, plate takođe. Neće dobiti ovaj trener sa stručnim štabom odmah milion na ruke. Ima Zvezda igrače koje možda proda, i td... Te tvoje priče su za ispred prodavnice, mani se komentarisanja ovakvih stvari
c

carapan

pre oko 1 godinu

e sad ćete da vidite šta je trener i autoritet
O

Ojo

pre oko 1 godinu

Nama je Tim Krš,trener nije problem
m

mhm

pre oko 1 godinu

Pa vama i nije, Duljaj je dobar trener
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Marko Nikolic je u pregovorima...Najbolja opcija i za njega i nas...Obelodanice ako dodhe na marakanu da je bio zvezdas kao dete...Nije on uopste losa opcija...
r

rsczz

pre oko 1 godinu

Marko Nikolic da preuzme partizan u ovom stanju osvojio bi titulu sa njima vjerovatno, naravno da Zvezda ima Miloja na klupi. Po meni bolja opcija od Bahara ali vrijeme ce pokazati.
Б

Брат од Генија

pre oko 1 godinu

Ако већ мењамо тренера нека то буде Јулиан Нагелсман
B

Btaviooo

pre oko 1 godinu

To je to. Bravo. Neko normalan da komentariše.
G

Gostip

pre oko 1 godinu

totalno pogresna odluka bas cemo mi nesto uraditi sa tim barakom logicno je da necemo proci grupu .
D

Deka PG

pre oko 1 godinu

A da su probali sa Nagelsmanom? Da li on ispunjava vaše kriterijume
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Krsta mi sampioni ste kafanskih prica....
M

Magelan

pre oko 1 godinu

Jedan je Serse Cosmi! Njega!
K

Kosta11

pre oko 1 godinu

Del neri moze prodje ili zengu opet
A

Alessandro

pre oko 1 godinu

Najbolja opcija Delio Rosi da vaspita ove naše splavare kao što je Ljajića vaspitavao!
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Barak Bahar je najbolja opcija jer nije trener pocetnik. Jos ako zaista dovede Pjeroa sa njim, imali b i vrhunski jakog spica.
M

Magelan

pre oko 1 godinu

Kraso mnogo bolja opcija od njega.
S

Ssl

pre oko 1 godinu

Pjero je spor, težak i statičan, apsolutno ništa posebno, a sigurno ne za prvog špica. U drugoj utakmici se nije video, u prvoj je posle užasne greške ugurao loptu u gol. Jedino gde ima neku prednost je na loše postavljenu odbranu u prekidu. Jedini igrač haife koji bi nam nešto doneo je Šeri, a on neće doći.
n

nego sta

pre oko 1 godinu

vidim da ste dobro zapamtili sve njihove igrace. Jos boli hladan tus u 90.minutu , a?
a

auuu

pre oko 1 godinu

Znaci mediji su znali da ce ovaj da prima 750.000 platu ali onda su sracunali i plate pomocnika da bi za naslov dobili milionsku platu za Bahara, Eto cime se sluze...Neverovatno .
B

Br1

pre oko 1 godinu

A ti kada bi pročitao ceo tekst, a ne samo naslov, ne bi ceo jedan dan mislio da će plata da mu bude 1.000.000 evra
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Opcije bile Montela, Paulo Souza, Alan Kazanova i Bahar.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Milojeviću sredio te Ludogorec! Al sudbina pa će te bugari i spasiti,kad ode Krstajić preuzmi njihovu selekciju