(@FK Crvena zvezda/Facebook)
(@FK Crvena zvezda/Facebook)

Zvezdini omladinci zovu navijače na zagrevanje pred odlazak na Marakanu

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.12.23. | 16:28

Izabranici Nenada Milijaša žele da pokažu da nisu zaslužili ispadanje iz Evrope

Već nekoliko godina uvertira susretima prvih timova u Ligi šampiona su dueli omladinskih sastava u UEFA Ligi mladih. Stoga, uoči okršaja izabranika Baraka Bahara i Pepa Gvardiole u sredu od 18.45 na stadionu Rajko Mitić, u 14 časova na krovu TC Stadion snage će ponovo odmeriti nade Crvene zvezde i Mančester Sitija.

U septembarskom okršaju na Ostrvu domaćini su slavili 5:2, ali izabranici Nenada Milijaša veruju da će uz podršku navijača moći da ostave bolji utisak i pokažu da nisu zaslužili eliminaciju nakon grupne faze u kojoj su se našli iza vršnjaka iz Mančester Sitija i RB Lajpciga, a trenutno su bodovno poravnati sa Jang Bojsom, ali imaju bolju gol-razliku.

Izabrane vesti

Vezista Luka Lečić, strelac po ulasku sa klupe pre dve nedelje protiv Jang Bojsa u porazu 1:2, nada se da će crveno-beli uspeti da se oproste od takmičenja pozitivnim rezultatom.

"Prvo mesto u grupi dovoljno govori o kvalitetima juniorske ekipe Mančester Sitija, ali želimo da pred našom publikom pokažemo da smo zaslužili da prezimimo u Evropi i da nam je falilo samo malo više sreće u nekim trenucima. Boli nas poraz protiv Lajpciga u Nemačkoj još uvek, ali to je fudbal i nekad se na teži način gradi pobednički karakter. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, i da nas podrže, te da onda svi zajedno idemo na Marakanu i navijamo za Zvezdu".

I Lečićev saigrač iz vesnog reda, Aleksa Cvetković, ističe da će ekipa biti izuzetno motivisana.

"Imamo veliki motiv da na najbolji mogući način stavimo zavesu na jesenji deo sezone. Nije sve bilo idealno od samog starta, jer iako smo pružali dobre partije, na nekim mečevima nam je izostao rezultat. Sada sa velikom dozom samopouzdanja, nakon serije pobeda u Omladinskoj ligi Srbije dočekujemo Mančester Siti - jednu od najboljih ekipa u svom uzrastu. Pozivam navijače da u što većem broju dođu da nas podrže i daju nam vetar u leđa da ostvarimo važnu pobedu na psihološkom planu za nastavak sezone i da napravimo dobru uvertiru za utakmicu na Marakani", nada se Cvetković.

Tim Nenada Milijaša je u prethodnih pet kola savladao Jang Bojs 2:1 u Beogradu, ali je istim rezultatom poražen u Bernu, dok je izgubio u oba duela sa Sitijem i Lajpcigom.



tagovi

FK Crvena zvezdaLiga šampiona za mladeUEFA Liga mladihomladinci crvene zvezde

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara