""
""

Antonić za MOZZART Sport: Nedović, Milosavljević i Musli igraju za Srbiju!

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.11.17. | 19:45

"Birčević će biti tu za prvu utakmicu, a onda će se vratiti u klub kako bi ispunio dalje obaveze", kaže Đorđevićev pomoćnik za naš sajt

Velika pobeda Košarkaškog saveza Srbije, selektora Aleksandra Đorđevića i njegovog stručnog štaba! 

Izabrane vesti

Naime, kako je potvrđeno MOZZART Sportu, Unikahin triling Nemanja Nedović - Dragan Milosavljević - Dejan Musli dobio je zvaničnu dozvolu kluba da zaigraju za reprezentaciju Srbije u predstojećim kvalifikacijama za Mundobasket! 

Đorđević opet digao glas: Fiba veštački menja hijerarhiju! Imam 15 igrača koji nikad nisu bili sa nama...

Doduše, oni će biti dostupni samo za drugu utakmicu, protiv Gruzije u ponedeljak 27. novembra.
"Istina je, Nedović, Milosavljević i Musli dobili su dozvolu da obuku dres reprezentacije", kaže Đorđevićev pomoćnik Jovica Antonić za MOZZART Sport i dodaje:
"Pisali smo upravi Unikahe i pitali da li bismo mogli da dobijemo njih trojicu za drugu utakmicu, pošto Unikaha u vreme našeg prvog meča u kvalifikacijama igra evroligaški meč protiv moskovskog CSKA. Izašli su nam u susret i prihvatili našu molbu, tako da će njih trojica 25. novembra biti u Beogradu, kada će se priključiti ekipi".

Antonić kaže i da su još sve karte otvorene.
"Vodimo stalnu komunikaciju sa svim evroligaškim klubovima. Ne bih mogao da kažem da je još neko blizu da dobije klupsku dozvolu da dođe. Ali, radimo na tome aktivno. Mi želimo da izađemo i klubovima u susret, zbog toga konstantno tražimo rešenja kako da izađemo iz ove teške situacije. Videćemo šta može da se uradi".

Kako stvari stoje, Stefan Birčević će nositi dres Srbije samo protiv Austrije.
"Tako je. Ljudi iz Stefanovog kluba su nam pisali i objasnili nam da imaju važnu utakmicu turskog šampionata i zato im je potreban. Vrlo je verovatno da će Birčević biti dostupan samo u prvoj utakmici i da će se onda vratiti u Istanbul kako bi ispunio klupske obaveze".

Novih vesti biće u narednim danima. 

(FOTO: Star Sport, MN Press)


tagovi

Dejan MusliDragan Milosavljevićkošarkaška reprezentacija SrbijeNemanja NedovićStefan Birčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara