"Iz arhive: Vlade Divac, Boljub Karić i Miodrag Babić Miša"
"Iz arhive: Vlade Divac, Boljub Karić i Miodrag Babić Miša"

Bogoljub Karić želi da uđe u Crvenu zvezdu

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.08.17. | 08:35

Uskoro stiže ponuda

Iz arhive: Vlade Divac, Boljub Karić i Miodrag Babić Miša

Srpski biznismen Bogoljub Karić izrazio je želju da uđe u Crvenu zvezdu, saznaju Večernje novosti!

Izabrane vesti

Sve je počelo od fotografije iz jednog budvanskog kafića na kojoj se vide Karić i predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović u opuštenom razgovoru, posle čega je priča dobila svoj nastavak.
"Svakako da postoji naše interesovanje za Zvezdu. Posebno je Udruženje srpskih industrijalaca i preduzetnika bilo zainteresovano i ranijih godina, ali nikada nismo imali mogućnost da uđemo u Zvezdu i profesionalno postavimo klub na krov sveta", počinje Karić za Večernje novosti i nastavlja:
"Bilo je priče o tome da se od raznih interesnih grupa ne može normalno učestvovati u razvoju sporta, bez obzira na to koliko ga voliš".

Ubrzo je stigao i odgovor prvog čoveka crveno-belih, Nebojše Čovića.
"Gospodin Karić je dao interesantnu izjavu. Bar otkad sam ja u Crvenoj zvezdi, ona nije zaatvorena ni za koga i pošto postoji interesovanje Udruženja industrijalaca i preduzetnika dobiće zvaničnu ponudu KK Crvena zvezda. I nama bi bilo zadovoljstvo da takvo eminentno udruženje, u kojem su provereni zvezdaši kakav je i gospodin Karić, bude u Zvezdinom poslovnom pulu", izjavio je Čović za Večernje novosti

Podsetimo, prošla sezona bila je finanansijski jedna od najtežih za Crvenu zvezdu u ovoj deceniji. U ušima pristalica kluba sa Malog Kalemegdana još odjekuju reči donedavnog stratega Dejana Radonjića o tome sa kakvim se finansijskim problemima suočavao klub i da je ceo tim dobio tek nekoliko isplata tokom sezone. 

Da li je ovo znak da će se finansijska situacija na Malom Kalemegdanu popraviti?

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaNebojša Čović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara