""
""

Borac MOZZART Sport: Besplatan ulaz protiv Pantera

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.05.14. | 10:09

"U duel ćemo ući motivisani jer svaka nova pobeda je veliki kapital. Mogli smo da na saldu imamo neku pobedu više, ali mnoge smo namučili. Sad očekujem drugi trijumf", rekao je bek Čačana Nikola Pešaković

Posle prinudne prvenstvene pauze i dve superligaške utakmice sa najtežim rivalima, Zvezdom i Partizanom, košarkaše Borac MOZZART Sporta očekuje nešto lakši protivnik.
"Dočekujemo FMP sa kojim smo ove sezone igrali već četiri puta, ovo će biti peti meč", kaže bek Čačana, Nikola Pešaković.
"Dobro se poznajemo, znamo da nam preti opasnost od Dunđerskog i Čovića, ako njih svedemo na neki minimum, možemo se nadati trijumfu. U duel ćemo ući motivisani jer svaka nova pobeda je veliki kapital. Mogli smo da na saldu imamo neku pobedu više, ali mnoge smo namučili. Sad očekujem drugi trijumf", zaključio je Pešaković.

Kapiten Borac MOZZART Sporta Draško Radović takođe je optimista pred utakmicu sa FMP-om.
"Veoma dobro se poznajemo, znamo da poseduju kvalitet, iskusne, ali i kvalitetne mlade igrače. Ukoliko sprečimo igru jedan, na jedan, Dunđerskog i Čovića, bićemo na pravom putu da pobedimo. Verujem u naš drugi trijumf", zaključuje Radović.

Izabrane vesti

U skladu sa ranijim obećanjem ulaz u dvoranu kraj Morave za susret Borac MOZZART Sport - FMP biće besplatan, a na nekoj od sledećih utakmica Čačani će sav prihod od prodatih ulaznica dati u humanitarne svrhe.

Takođe, postaviće se i kutije za prikupljanje pomoći za one posetioce koji će želeti više da pomognu.

Piše: Đurđe Mečanin

 


tagovi

SrbijaBorac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara