"Pešaković"
"Pešaković"

Borac Mozzart Sport traži iskupljenje za poraze

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.04.14. | 19:07

Nikola Pešaković kaže da je Mega za svaki respekt

PešakovićPeto kolo košarkaške Superlige Srbije otvoriće Mega Vizura i Borac Mozzart Sport (ponedeljak, 19.30). Čačani će u ovom meču pokušati da prikažu partiju kao protiv Partizana i da se iskupe za poslednji poraz na domaćem parketu od Crnokose (72:80).

Četvrti poraz Borca, pored nešto slabije igre celog tima, ide na dušu sudijskom trilingu Juras, Obrknežević i Milovanović, koji je u više navrata sudio na štetu domaćina i izazvao opravdani gnev kod čačanske publike.
„Moramo zaboraviti poslednju utakmicu i okrenuti se duelu sa Megom“, kaže Nikola Pešaković, jedan od najboljih pojedinaca na poslednjem meču.
„Vizura je imala kiks  u Valjevu, ali je potom deklasirala FMP. Pretendenti su na treće i četvrto mesto i sigurno da će maksimalno, bez opuštanja, pristupiti našoj utakmici“.

Izabrane vesti

Mega u duelu sa Borac Mozzart Sportom ima ulogu favorita?
„Spoj su mladosti i iskustva, imaju dvojicu proverenih igrača i niz mladih reprezentativaca. Tim za svaki respekt“.

Kako će se Borac Mozzart Sport suprotstaviti?
„Moramo da popravimo utisak iz poslednjeg poraza. Odigrali smo ispod naših mogućnosti, Crnokosa je bila bolja. Sad zbog kluba, generalnog sponzora, navijača i grada moramo da popravimo utisak u Superligi. Naše ambicije su bile plasman u elitu, ali sad želimo da ostvarimo više pobeda“, zaključio je Pešaković.

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nikola PešakovićKošarkaška SuperligaBorac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara