Serhio Rodrigez (©Star Sport)
Serhio Rodrigez (©Star Sport)

Ćaća ostaje

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.07.23. | 12:46

Serhio Ćaćo Rodrigez produžio ugovor sa Real Madridom

Juče Rudi Fernandez, danas Serhio Rodrigez!

Real Madrid ne namerava da se odrekne dvojca koji je imao veliki uticaj na osvajanje jedanaeste titule evropskog klupskog šampiona! Samo dan pošto je autogram stavio Rudi, za njim je to učinio i Ćaćo. Dakle, “Ćaća“ ostaje!

Izabrane vesti

Iskusni organizator igre imao je veliki uticaj na Realov šampionski pohod u Evroligi. Izneo je veliki deo odgovornosti i posla zajedno sa Edijem Tavaresom u četvrtfinalnoj seriji sa Partizan Mozzart Betom, da bi Serhio Ljulj u finalu postigao šampionski koš i tako doneo novu evropsku krunu.

Ćaćo je protekle sezone u Evroligi odigrao 40 utakmica, počeo je samo tri kao starter i imao 4,9 poena, 4,4 asistencije i 1,5 skokova. Uprkos turbulentnoj sezoni i brojnim kritikama španske javnosti da igra ispod svojih kvaliteta, bio je najbolji kada je najpotrebnije.

Real Madrid je pre Ćaća i Rudija produžio ugovor i sa Gabrijelom Dekom do juna 2028. godine, dok se prethodno razišao sa Adamom Hangom, Najdželom Vilijams Gosom, Petrom Kornelijem, Entonijem Rendolfom... Pojačanja se i dalje čekaju.


tagovi

Serhio RodrigezKK Real MadridKošarkaški transferiEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara