Komentari na vest

Čak i kad nema svoje veče, Jokić briljira: Novi tripl-dabl i dodavanja za špice, Bogdanović nemoćan

V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Holidej, Porter i Gordon da daju pola plate Jokiću. Bilo bi zanimljivo istražiti koji % svojih poena su postigli na njegove asistencije ove sezone.
G

Gost111

pre oko 1 mesec

Gordon mu nista ne duguje, on je doveden da pokriva Jokiceve propuste u odbrani i to radi vrhunski. Mozda i kljucan igrac u proslogodisnjoj tituli.
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Ima istine u tome što si rekao oko odbrane, ali je Gordon u napadu procvetao od igre 2 na 2 sa Jokićem.
a

arroyo

pre oko 1 mesec

kaže "obeležio utakmicu" sa fantastičnih 18 poena i 2 asistencije. Nema šta zet je bio nezaustavljiv
S

Sa tih

pre oko 1 mesec

skromnih 18p on ima vise poena za jednu noc nego Neda, Rakoc i mali Cveletov za celu karijeru. Sve veliki izdanci kluba velikog vodje.
J

Jokić MVP

pre oko 1 mesec

Vidim već histeriju protiv Jokića da mu već drugu sezonu za redom otmu MVP nagradu. Izmišljaju Čaj Gildžesa, zamislite, ili Dončića carinika lopte i svega u Denveru. Pa pšosle kažu da je tamo sve pošteno. Sada su i jednog Šakila prevukli na tamnu stranu jer im nedostaje argumenata protiv, mizerno. Ako Jokić ne bude MVP tu nagradu neću više ni pratiti jer i moja baba može onda da jer dobije.
J

Jokić MVP

pre oko 1 mesec

Izvinjavam se svima na lapsusu. Kod Dončića sam mislio na Dalas, naravno.
P

Pandaren

pre oko 1 mesec

Jel uživaš u izmišljanju teorije zavere i tamo gde je nema? Našem narodu je jedino bitno da neko tamo smišlja nešto samo nama da napakosti...
J

Jokić MVP

pre oko 1 mesec

Pandaren// Moram ti replicirati. Ako ti misliš da se bilo šta u svetu, na malo višem nivou dešava slučajno, samo napred s tim. Tebi je ono prošle godine kada su napravili histeriju pred kraj, kada su izlazili iz frižidera da omalovažavaju Jokića i dali nagradu MVP Embidu, koji je jedino imao više koševa postignutih od Jokića i dobro, mogao je više skočiti, a i umetnički dojam Embida im je bio jači. Kada je sve prošlo, poneki su se javili i rekli da su pogrešili, ali odradilo se. Nije smeo dostići Birda i to je bilo na nacionalnom nivou. Sada su u fazonu: gde da damo i treću MVP nagradu Jokiću, čoveku koji nije previše atraktivan, skočan i marketinški magnet + je iz Evrope. Da imaju takvog belog Amerikanca dali bi mu 8 uzastopnih nagrada. Jokić je predmet čiste diskriminacije, ma kojeg oblika bila. Ako ti to ne vidiš, u redu, neka sam u teoriji zavere. Ko po tebi ove godine zaslužuje MVP više od Jokića?
@

@Jokic MVP...Kum Danilko

pre oko 1 mesec

Sta histerija? Pa on nije najbolji ni u Srbiji! Zna se ko bi mogao da igra sa mnom i kumarom Salom u petorci, samo zet bogi. Nije on za dzabe i ove godine Mvp.
Z

Znik

pre oko 1 mesec

Denver ce tesko do prvog mesta. Oklahoma ima najbolji raspored, Denver godinama nije dobio Jutu na gostivanju i jos ima direktan okrasaj sa Minesotom.
М

Макаријус

pre oko 1 mesec

Минесота има најтежи распоред, нема ни окс лаган. Није ово она Јута, сад кад се Мареј вратио опраће Денвер све до краја. Осим Минесоте све им је лагано, а и ту су домаћини па самим тим и фаворити. Окс већ заостаје две победе плус пораз више имају.
M

Miloschichivh

pre oko 1 mesec

Ekipa kojoj bi i koprivica strpao 30 lagano, ne smatram ovo nekim uspehom