Komentari na vest

Cibonin vapaj: Pustite nas da dugove pretvorimo u deonice, grupa poverilaca i Savez nam prave problem

K

Kraljević Marko

pre 7 meseci

Gasi, gasi...
S

Sale Kg

pre 7 meseci

Prebacite se u Srbiju i zatražite da od strane države počne i nad vama da se sprovodi aparthejd kakav se sprovodi nad partizanom! Možda nećete dobiti 3. najskupljeg igrača EL, ali...
T

Top Gun

pre 7 meseci

Niste čuli za UPPR?
M

Mop

pre 7 meseci

Živa istina za ono što se zove Cedevita Olimpija. Razbio ih Hapoel Tel Aviv. Ajde da se kao ne ulaže inače kao kad su i u Zagrebu bili. Jednom uspeli i to kod nas. Olimpija je ozbiljan klub bio, a ove trpa ko stigne i to u EK. Prošle sezone su bili medju najgorima
R

Realnost

pre 7 meseci

Treba Čović da ih privatizuje,pa da ima FMP3 da razigrava pionire :)
@

@@@@

pre 7 meseci

Aaa pa ne može to tako. Šta vi mislite da ste crvena zvezda pa da vam 16 000 000 nestane preko noći? A. ne ne sve će te da vratite.
b

bida

pre 7 meseci

sto nepozovete covica on zna kakose otpisuju dugovi banakaporezi i poveriocima njemu to ide od ruke
B

Budak

pre 7 meseci

Promenite ime i adresu. Kao neki tamo..
M

Mop

pre 7 meseci

Pa napravili KK Dinamo Zagreb u drugoj ligi. . Sad... Cibona je uvek bila veći simbol tog Zagreba od Dinama. Njihov sport njihova stvar. Ali tuga je za Cibonu. Strašan klub su bili. I Split, bivša Jugoplastika. Sad da mi klinci nalupaju svašta. To je suluda liga u SFRJ. Zadar, Šibenka, Bosna. Zvezda naravno.
s

soichiro

pre 7 meseci

nisam siguran da je uppr legitiman nacin u relativno iole pravnoj drzavi poput hrvatske....pogotovu sumnjam da ce moci da nastave takmicenje pod imenom cibona i da prisvoje nekada osvojene titule nakon gasenja sto je neminovno posle neaktivnosti racuna kluba par godina...
s

sdsdsd

pre 7 meseci

Nemate vi madjije poput Terze,a pogotovo Covketa koji ni iz cega prave svasta...mrzim hrvatske klubove,ali malo mi,malo mi zao cibone,veliki je to klub za razliku od nekih sa nasih prostora iz predgradja!!!
V

Velika je

pre 7 meseci

Sramota i tragedija da se ovakav klub ugasi. Kao Partizanovac ali pre svega ljubitelj kosarke i neke tradicije to kazem. Uvek radije pogledam Cibonu, Zadar, pa i Zvezdu u odnosu na neke Mege, Cedevite, … Pozdrav i neka se uspesno izborite za opstanak.
t

the

pre 7 meseci

Šta će ljudi nemaju državu iza sebe kao neka dva kluba...
b

bida

pre 7 meseci

lupis drzavu imaju dva kluba cz i dinamooo
L

Lovely jubbly

pre 7 meseci

To se bar lagano rešava. Angažujete na ugovor doktora i legendu jednog kluba iz susedne države. On vam završi UPPR po kome ćete da platite 2.5% obaveza. Uz to, banke će da vam otpišu preostale obaveze i onda imate čistinu. Nije bitno šta znaš već koga znaš.
a

all grobar

pre 7 meseci

Ponovno ozivljenje CZ nije regulisano vracanjem 2,5%, vec celih 2%. Nije lepo preterivati.
D

DV

pre 7 meseci

Treba pomoci jedno velikom klubu kakav je Cibona, klub sa istorijom i tradicijom. Ovde kod nas se vec 11god pomaze jednom malon fabrickom klubu iz predgradja, totalno nebitnom a punom korupcije i kriminala!?
S

Seoska džukela

pre 7 meseci

Možda je ipak bolje da im limar objasni kako prodati livade po Slavoniji i kako izbjegavati plaćanje poreza državi i kako obezbediti anonimne sponzore koji u klub ulažu milione a zauzvrat ne traže čak ni reklamu itd itd...
a

all grobar

pre 7 meseci

@seoska Jedno je odlaganje ili reprogram poreza, a drugo je svesno izbegavanje poreza. Ovo prvo je mnogo teze, ali se zadrzava kontinuitet kluba, dok ovo drugo podrazumeva koriscenje svih poluga vlasti uz neizbezno seljenje u predgradje, ulicu S.S. Kad to shvatis neces vise biti seoska, vec prigradska, kao i tvoj klubic.
M

MaximM

pre 7 meseci

Napravite fuziju sa vašom braćom iz KK institucije, pa krenite kao jedan klub, nebo vam je granica....
K

Kratka pamet

pre 7 meseci

Pogledaj ko se sa njima bratimio i grlio
1

11223344

pre 7 meseci

Zasto objavljujete ovakve vesti. Tamo na germanijak pa neka rade sta hoce.
Z

Zeleznik

pre 7 meseci

Zato što se ta vest tiče dvostrukog šampiona Evrope nekadašnje nam zajedničke države. Takođe taj isti klub ti igra u regionalnoj ligi. Eto zato.
G

Gerasim

pre 7 meseci

Da nabavite jednog limara prepodobnog da upumpa sredstva iz budzeta. Jos ako imate navijace dovoljno blesave da vam i oni, kobajagi, uplate za porez i ohohooo eto veselja
s

spiritus movens

pre 7 meseci

Dobro da im Srbi opet nisu krivi.