Komentari na vest

Čović: Loše urađeni skauting i formiranje ekipe; Ko može bolje - neka dođe i preuzme Zvezdu

L

Lion zion

pre oko 1 mesec

nalazimo se tacno na mestu kakvo donosi ovakva finansijska prica,skoro smo najsiromasniji iako smo ulozili .ulozili su svi ove sezone,partijazan 5 miliona vise pa ih deremo de stignemo.prvi smo u aba i ako je uzmemo pored boltauzera hordova javora i ekipe ,mi smo obrnuli igricu,mala ulaganja prevelika ocekivanja i nerealni navijaci.kosarka to je crvena zvezda
C

CaleB pravi

pre oko 1 mesec

Nepobitna je cinjenica - od kako je Dozet dosao na mesto sportskog direktora, Zvezda tone sve dublje i dublje...Ali avaj...i on i Mrkela su iz nekog neobjasnjivog razloga nesmenjivi i vecni.
B

Basketas

pre oko 1 mesec

Ne znam za skauting ali znam da ce Ivanovic ce igrati play off, ne verujem da ga je Dozet zamolio da ode :-) Samo se ti bivi racunicam i ubedjuj one koje hoce da te slusaju da je drzsava sipala 12M da bi vi uzeli KUP, ozbiljana investicija. A opet razume te, da se boris za play off , ne bi imao vremena da gostujes po televizijama, ovako treba popuniti vreme od dec do aprila...i tako godinama
D

Demagog

pre oko 1 mesec

U redu povrede mogu da utiču, samo predsedniče ovo nije prva nego koja sezona u nizu gde završavamo obaveze u Euroligi u decembru?!?! Loš skauting? Ko je odgovoran za loš skauting i da li ima odgovornosti za to?
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Hocemo da vidimo Tompkinsa na terenu!
B

Boban1

pre oko 1 mesec

Idi više da neko drugi preuzme Zvezdu,više mi je pun kurac tvojih prepucavanja sa grobarima i tvoje demagogije. Hvala za sve učinjeno i spasavanje Zvezde ali aman cobjece dosta je više.
O

Objektivac

pre oko 1 mesec

Nervozan je kao leptir kad ima konkurenciju bice im sve gore i gore kako se Partizan bude dizao.Lako je bilo protiv Partizana prethodnih 7,8 godine kome su ruke i noge bile vezane i povez preko ociju
T

Ticu

pre oko 1 mesec

Zeljko njih spomene mozda jednom u dva meseca a ovaj svako jutro prica o Partizanu i oni nas ubedjuju da mi sejemo mrznju?
K

Kukurelja

pre oko 1 mesec

A kako to kralju?! Osim ako debelo ne pretplatis igraca niko ti normalan nece doci. Groblje karijera je tvoj klub pogledaj sta se desilo Bentilu i ovom drugom od prosle godine ime sam mu zaboravio,niko lud nece uzeti za Evroligu sad ni Hangu ni Tobija, u tome se ogleda kako se radi i posluje u nekom klubu.
H

Hvala ti Covicu...

pre oko 1 mesec

...sto si stavio🔒na igokeu,12-13 godina su bez ijedne titule i odigrane Evrolige,nije ni cudo sto te toliko mrze jer od kad si ti na celu naseg kluba oni nemaju srecno detinjstvo!
Z

Zašto sine...

pre oko 1 mesec

...ne probaš sa nekim lekovima, možda još nije kasno ?!
2

2 tima

pre oko 1 mesec

U EL teško se igra bez 2 tima. Da li je Dubai podvala iz predgrađa pokazaće vreme. Sad je bar jasno da je Dubai, srpski Dubai. Da li ćemo imati novu promenu imena, intergaciju kao Cedevita Olimpija, ili nešto sl...
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Semi Odzeleje je vec dogovoren.
1

1980

pre oko 1 mesec

Ne loži ljude. Ti i slični. Te dovodimo ovog,onog nikad jači na kraju invalid Bjelica, Starac Fočo Teodosić.
Č

Čoviću

pre oko 1 mesec

Burazeru postao si predvidiv.Sinoć neko piše da će se Čović pojaviti u jutarnjem da se pere od poraza. I pojavi se lik ladno. Većina je shvatila šta radiš. Čestitke tom liku od sinoć.
j

jbg

pre oko 1 mesec

Ekipa formirana u avgustu, obećanja u septembru, otkazi u novembru, dovođenje novih igrača u decembru, odlazak poslednjeg voza u EL u januaru, demagogija u martu. Publika kupila sezonske, a u februaru počela, na poluvremenu, da juri za autobusom u februaru. Svi drugi su krivi, ne daju nam da treniramo, lepo ide izgradnja poslovno-stambenog kompleksa, hvala na pitanju, ako neko bolje zna neka preuzme... Pametnom dosta.
M

Mogu li ja da dodjem

pre oko 1 mesec

Bicu bolji 100%
B

Baki gušavac

pre oko 1 mesec

Nije baš uvek bio loš skauting. Tačno je da je bilo promašaja, ali bilo je i top pogodaka za smešnu lovu poput Berona. To je ekvivalent Partizanovom skautingu Mekejleba i Aleksa Marića, takodje za dž. "Zvezdina" snaga svih ovih godina su domaći, što juniori, što igrači kaljeni u Fmp2, poput Dobrića, Gudurića, Davidovca, Čovića, Lazića, i onih što se nisu baš dokazali poput Simanića, Radanova, Nenadića itd. Ali generalno, uvek preovladjuju domaći igrači i to je sjajna stvar. U zadnje vreme je sa proizvodnjom stao Fmp2, i to se automatski osetilo i u prvom timu.
A

Aebre

pre oko 1 mesec

Ne moze biti nikako ekvivalent jer su Mekejleb iz Mersina i Aleks Maric iz Granade otisli na F4 i igrali na jednu loptu sa tim ekipama tamo.
N

Normalan gost

pre oko 1 mesec

Koliko obraza mozes da imas ili da ga nemas kad ovako nesto izjavis, a nekoliko meseci ranije najavis fajnal-four i najbolji tim u istoriji?
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Evo možete da dovedete Nikolu Kalinića u Zvezdu.
С

Синиша Мали

pre oko 1 mesec

радимо на томе,обећали смо великом шефу
N

Nickcdn

pre oko 1 mesec

..." Ако неко зна боље" ... Из овога се види поквареност и демагошка природа Човића. Нажалост многи празноглавци му и даље верују!
p

pepe dva

pre oko 1 mesec

covicu nemoj da ljupas sta ti smena nas zelko disu tvoji igraci koji su igrali ya zvedu pre dvadeset godina sada treba da budu treneri ali nemate vi skolu bog je protiv vas zato sam mozete do pobeda kada sudije navijaju z VAS eEVO VAM TRENER VUCIC ON SVE ZNA ON JE VAS TRENER
D

Dragan K.

pre oko 1 mesec

Covke druze, dosta je bilo. Ali stvarno dosta
Z

Zabrinuti 2

pre oko 1 mesec

Majstore, ima li kraja tvojim psihodelicnim nastupima na TV? Spasi nas, kumim te bogom!
D

Dedadakaze

pre oko 1 mesec

Kakav licemer. Pa sam si na početku sezone rekao da je ovo najskuplja zvezda!!! Kakav čemer. Ti pričaš o širenju mržnje od drugih....pa ti si čemer....i mnogo si ogavan....
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Zvezda treba da proba da dovede Klemena Prepelica i da vrati Kalinića i bice vec dosta jaca.
M

MICURA

pre oko 1 mesec

Imaćes priliku da u Evrokupu sledeće sezone uvećas bogatu kolekciju trofeja , posto u EL mozes samo do TOP 16
A

Aleksejko

pre oko 1 mesec

Opet je pola vremena od gostovanja indirektno posvetio Partizanu, Zeljku i Ostoji,pretnjom svojim navijacima, on kao ljut, ko zna bolje nek dodje, kao i svake godine, i niko ne dodje. Prihvata malo odgovornosti, prica o losem skautingu koji je los za EL vec 11 godina, a nije rekao ko ce da odgovara za to direktno, odmah. Kakav los skauting kad dovedeš 10 novih igraca pa ja bih pogodio 3 od 10 odlicnih, povredjeni matori Teodosic mu izvukao ovih 10 pobeda i to je cinjenica. Da nije bilo njega bili bi ubedljivo zadnji.
Č

Čarapan

pre oko 1 mesec

Nemoj slučajno da mi pomislimo da si ti nešto kriv. Gledaj, pa nas načusto dokusuri...
K

Kako

pre oko 1 mesec

Da te dokusuri, kad vlada aba lugom i našom ligom.A što se evrope tiče, realni navijači i nisu mnogo očekivali. Pa kad smo to imali tim da kažeš, e to je to. I kad imaš neki budžet ne možeš do ozbiljnog igrača, jel su svi zauzeti.
t

tre

pre oko 1 mesec

naucio od vaseg trenera
B

Bogdan58

pre oko 1 mesec

Zamislite kada čovek pozove košarkaša iz Reala, Fenera ili NBA i predstavi se: Ovde Milan Dozet...hahaha, pa oni nisu ni čuli za njega, ne znaju ni ko je. I on da dovede dobrog košarkaša? Nema šanse, može jedino ove od 30 i kusur godina, koji su pri kraju karijere i fizički izrabljeni !!!
B

Brsnkoni84

pre oko 1 mesec

Ovde Milan Dozet, a ovaj preko žice "moram u klozet".😁😁😁
p

podesen

pre oko 1 mesec

Ne ide to tako kako muslis.Preko posrednika ides do menadzera igraca.Preko posrednika i stizes do igraca.
R

Realnoo

pre oko 1 mesec

Najveći problem je što je Crvena zvezda kao bitan košarkaški klub u prestala da postoji 1955. (uz istina vrlo retke uzlete koji potvrđuju pravilo) pa sve do 2012. i dolaska aktuelne vlasti. I ponovo nisu izrasli u bitan i cenjen evrospki klub. To najviše smeta Čoviću. Naravno da Partizan nije bio bitan klub sve do dolaska Kićanovića i Dalipagića tamo 1971., 1972., međutim kada se uhvatio zamajac nije se spuštala papučica sa gasa sve dok aktuelna vlast nije oduzela sponzore Partizanu i oterala politički Duška Vujoševića. Pazite, Partizan ima finale Evropskog Kupa Koraća 74., pa ga je osvojio 78., 79. i 89., Evroliga šampioni 92. (najmlađi sastav, sve domaći igrači i igrale se utakmice van Srbije zbog rata) a F4 je bio 82., 88., 98. i 2010. (ovaj poslednji sa budžetom od samo 2 miliona evra!). To je bre višedecenijski kontinuitet. I onda dođe država i kaže e nema toga više, ajde malo pare u Crvenu zvezdu a Partizan pod led, međutim Crvena zvezda ne uradi ništa bitno, država vrati pare i Partizanu, a oni hop, prošle godine za malo opet na F4 Evrolige. Pa zato se navijači Partizana i lože na neki prolazak u Evroligi, četvrtfinale, bilo šta, jer je tradicionalno normalno da se Partizan bori da bude u gornjem delu Evropske košarke (koliko može u odnosu na druge velike košarkaške aždaje). Crvena zvezda navikla na top 16, 15, 14. to je jednostavno tako, nema ljutnje. Crvena zvezda je npr. puno uspešnija od Partizana u fudbalu ja im čestitam na tome. Partizan od Crvene zvezde u vaterpolu...To je sve sport.
B

Baki gušavac

pre oko 1 mesec

Svaka čast za komentar i objektivnost. Jedino me čudi da ti je objavljen komentar, s'obzirom da se ne pušta baš negativno komentarisanje Fmp-a, i njihove kontinuirane borbe za top17.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Prvo druze da razjasnimo. Niko I ne govori o tome da Partizan nije nas veliki klub pun trofeja. Ali ako cemo tako I Jugoplastika (Split sada) ima vise I znacajnije trofeje pa gde su. Ili Cibona. Tako da se ostavis demagogija. Vec I jedino bi bio uspeh da oba kluba dobiju visegodisnje ili stalne ulaznice za EL. To I zasluzuje Srbija kao nosioci kosarke na ovim prostorima kao I nasi sugradjani koji navijaju sto za Zvezdu sto za Partizan u vecini...
I

Istine radi..

pre oko 1 mesec

Dosta fer komentar ,ali si zavoravio si jednu cinjenicu.A to je da je Zvezda isto u eri DV stavljena pod led kako kazes.Sekli nam koseve,nismo imali toplu vodiu.Svake godine najbolji kosarkas Zvezde odlazio u Partizan jer drugacije nisi mogao u reprezentaciju(Tomasevic,Vujanic itd).Mnogi talenti iz Zvezde bezali po belom svetu(Tarlac,Stojakovic itd)Ceo kosarkaski savez i sudije na strani partizana logistika itd.Svaka cast za rezultate ali i ta najmladja generacija koja je osvojila evropu je produkt Jugoslovenske kosarke;njenog rada.Retko koji igrac je bio produkt partizana(Divac iz Kraljeva,Danilovic iz Bosne ,Paspalj iz Podgorice,Dzordzevic iz Zvezde kao netalentovan?????.Svaka cast Partizanu ali nije bas sve tako.
D

Dell

pre oko 1 mesec

Nismo mi te sreće
B

Bogdan58

pre oko 1 mesec

Pa podnesi ostavku i skloni se, pa neka se onda raspiše konkurs i neka zainteresovani ljudi iznesu svoje projekte sa sportskim i finansijskim sektorom, pa neka pobedi najbolji. Ovako ti se zalepio za fotelju i okružio sportskim klimoglavcima, koji nemaju košarkaški autoritet ni u Srbiji, a kamoli u Evropi i Svetu i pozivaš ljude koji bolje znaju od tebe da dodju. Čista demagogija i sujeta !!!
A

Aleksejko

pre oko 1 mesec

Sve si u pravu, ali da li stvarno mislis da ce u bilo kom univerzumu da se to i desi. Jedino da ga šef pritisne da proda svoj klub i da ostavku😂
D

Dušan Vojinovic, Beograd, Rakovica 30 godina

pre oko 1 mesec

Ja mogu bolje evo hocu ja da dodjem kako sad to da sprovedemo u delo???
J

Jedan je Jago borac

pre oko 1 mesec

Covic je u pravu i za los skauting a posebno za povrede jer vidimo da i ekipe koje su bile u istim problemima poput efesa i olimpije milano i sa boljim rosterima nisu u zavidnoj poziciji.Ali Covic treba da da odgovor ko je radio cuveni skauting???
D

Da podsetim...

pre oko 1 mesec

COVIC U ZVEZDI ZA 12-13 GOD.OSVOJIO VISE TITULA,TROFEJA I ODIGRAO VISE EL NEGO IGOKEA U ZADNJIH 30 GOD!
d

darko1977

pre oko 1 mesec

dečko, bajke su na drugom spratu!!!
z

zna se dobro

pre oko 1 mesec

Pa nije zvezda dovela penzionere i rezerviste zato sto je imala para ,vec zato sto nije bilo para za bolje i mladje, Sve ostalo je spin ,samo za zvezdu se govori najskuplja jer traje cenzura medijske masinerije igokea2
G

GostPa

pre oko 1 mesec

Mislim da je problem u novcu i tradiciji. Kada Partizan zove, postoje domaći igrači koji su počeli da treniraju košarku zbog Partizana, zbog Zvezde retko ko, jedino Topić. Kada pozove Partizan strane igrače i oni znaju da će im trener biti Obradović, to ima neku težinu. Dalje, Partizan je barem jednom osvojio taj pehar i ima nekoliko učešća na završnom turniru. Na kraju, Zvezdina publika je fudbalska, Partizanova je košarkaška. Iz svih navedenih razloga mislim da će igrači pre otići u Partizan nego u Zvezdu. Ipak, para vrti gde burgija neće. Zvezda mora da oformi veći budžet od Partizana da bi formirala bolji tim. Ove sezone se nije toliko pogrešilo sa skautingom u smislu kvaliteta igrača, koliko u smislu koliko su igrači skloni povredama. Zvezda je dovela tim koji predstavlja gerontološki centar i očekivala je zdrave igrače?! Toga nema. Jednostavno, potrebni su nam igrači 20-30 godina. Dalje, potrebni su nam igrači čistog šuta, koji pogađaju slobodna bacanja u visokom procentu. Što se tiče odbrane, nauči se to, ali smatram da je dovoljno da su dobri defanzivci, a ne kamikaze, koje ne možeš iskoristiti u napadu. Moje mišljenje je da je potrebno otarasiti se Nedovića (više štete nego koristi), Smarta, Tobija i Gilespija. Jago, Teo, Topić, Bolomboj, Gidraitis i Hanga su bili korisna pojačanja. Lazić, Mitrović i Davidovac su odigrali pristojno. Lazarević nema kvalitet za Zvezdu. Ilić stagnira, iako ima neki potencijal. Nadograditi tim mladim i talentovanim igračima i pokušati podići lestvicu sledeće godine.
j

jel?

pre oko 1 mesec

Ti i pored izvestaja finanskijskih govoris da zvezda ima veci budzet? I ti kao navijac zvezde ,koga ti lazes kada je ocigledno da si grobar..
G

Gost233

pre oko 1 mesec

Eno ga Panter pred skoro govorio isto, kako se cudio kad video da partizan zove i odma dosao zbog trenera i klub.
I

Istine radi

pre oko 1 mesec

Sam sebe poklapas.Lazic sve suprotno a njega si ostavio.35 godina,pola sezone povredjen ,samo odbrana(ne ume loptu da prevede preko pola).On prvi da ide dosta je
O

Ojo

pre oko 1 mesec

Koje su neznalice u sportskom sektoru mi smo dobro i prošli.
8

8

pre oko 1 mesec

Svi mi što po nešto znamo bili smo protiv penzionera Teodosića zato što smo znali da se ne uklapa u sistem koji je prošle godine funkcionisao kod trenera Ivanovića . Dovedeš najskuplje pojačanje pa mu posle šikneš na njegovoj pozicijo igrača , i ovaj posle izgubi volju . Umesto da daš monute mladom top perspekt igraču i na mjemu zaradiš pola budžet od transfera u NBA .
L

Laki92

pre oko 1 mesec

Hahahaha, "i na njemu zaradis pola budzeta na transferu u NBA". Pazi, ja basket pratim povrsno, malo NBA, nase klubove u EL i reprezentaciju, ali i takav znam da NBA klubovi izdvajaju neku smesnu sumu za transfer igrača iz Evrope, znaci neki max je oko milion ili tako nesto, tako da ti je politika zanimljiva, ali neupotrebljiva. Pa razmisli samo da li si nekada pročitao da je bilo koji igrač iz Evrope otisao u NBA za 6-7 miliona evra? Pa nisi, naravno...
s

sodw

pre oko 1 mesec

Ako bi tvoj posao analizirali opet bi ispalo da nisi za mestk koje obavljas. Jer sponzore da nadjes nisi sposoban, pa ti ih trazi drzava, ne mozes da nadjes kvalitetnog trenera godinama...
e

etooo

pre oko 1 mesec

Zvezda je kao JSD trebala posle bacenih para u JSD i igranje rekreativno Evrokup, da spiska 30 miliona evra na jednu sezonu kao partizan i onds bi se hvalili da smo deseti na tabeli
@

@etooo

pre oko 1 mesec

Hhahahahahahah kakav kompleksas par ekselans, bravo pile samo guli i bices jednog dana Vujicin.
њ

њега

pre oko 1 mesec

не воли ни пас ког храни....
G

Gle ovako

pre oko 1 mesec

Prvo najavljivao F4 i rekao da je ovo najskuplja Zvezda, usput naravavno pljuvanje po Partizanu, a sada kada pukao prica da je loš skauting, kako ih ovaj Čovke voza ove crvene svaka mu cast.
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Bitno da se vi ne vozate,20 miliona 10 na tabeli,nema sta.
p

podesen

pre oko 1 mesec

Palio ove da ide na f4 da bi prodao sezonske.Sad peva drugu pesmu.
m

marios

pre oko 1 mesec

....ciganska posla
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

'Ajmo malo o cinjenicama. One govore da Covic vodi 23-3 u trofejima protiv Partizana, a ako racunamo poslednje tri godine 10-1 protiv Zeljka. Branko Lazic ima vise trofeja nekog 50% grobara na ovom portalu sto ima godina.
B

Basketas

pre oko 1 mesec

Bravo, sacekaj sta ce sledece da kaze pa ponovi :-) Kao sto rekoh , ako je mantra da se od drzave dobije 20M da se uzmu KUP i ABA, onda nije fer prema Borcu, Megi... Jedini klub uz Albu i Asvel koji nije nikad nije usao u plej off u novom formatu EL .... verovato jer je bio zauzet KSL u Kupom :-)
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Pre par dana zvezdi je uplaćeno 4 500 000€ od države preko KSS.
d

drale 12.5k

pre oko 1 mesec

i ?
p

podesen

pre oko 1 mesec

Dao im Oskar da im se nadje.

bebs

pre oko 1 mesec

jedan klub za 13 god evrolige dobije 67 miliona jedan za 3 62, ko hoce da razume razumece
m

marios

pre oko 1 mesec

ni jedan klub sa ovih prostora nije nikad potrošio milione da igra euroligu rekreativno... ni jedan klub sa ovih prostora nije svake sezone menjao skoro ceo tim ni jedan klub sa ovih prostora nije promenio više trenera ni jedan klub sa ovih prostora nije u rosteru imao 20ak igrača po sezoni I NARAVNO ni jedan klub NA ovom planetu sa toliko spiskanih para nije bio gori u toj euroligi
k

koga lazete

pre oko 1 mesec

A ponovo vi imate veci budzet od zvezde 🤡 Pa ajde da se sa istim budzetom merimo ,lazljivci
J

Jonss

pre oko 1 mesec

Znaci vi ste sve one godine igrali Evrokup rekrearivno?
j

jedan

pre oko 1 mesec

klub je doveo dva igraca iz armanija direkt sa fajnl fora da bi rekreativno odigrao u evrokupu seoznu sinak ticulica bolje
m

mukice

pre oko 1 mesec

sve to i ponovo potrosili manje od vas 🤡
p

preporuka za sledecu godinu

pre oko 1 mesec

1: Topić, S.Jović, Miljenović 2: Teodosić, Dobrić, npr. K.Evans 3: Kalinić, Đurišić, Lazić 4: npr. N. Jović, Davidovac, Thompkins 5: Mitrović, Bolomboy, Plavšić
I

I

pre oko 1 mesec

Majkl Dzordan.
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

Pa zato ti treba jos 30 miliona extra. Kada ce te nauciti da se tim ne kupuje nego da se pravi. Prosle godine ste doveli 15 igraca i nista iz toga niste naucili komsije. Sama cinjenica da vam prelazni rok radi Covic a nama Savic I Obradovic I svima je jasno da ste veoma neozbiljan tim. Mnogo srece komsije
I

Istine radi...

pre oko 1 mesec

Ali nije mi jasno odakle ti pada Lazic???On u najboljim godinama nije bio prosecan igrac.Odbrana i nista vise.A sad ima 35 i vise od pola sezone povredjen.Pa cak i Davidovac nije za evroligu zbog fizickog limita
p

pitis111

pre oko 1 mesec

Sa tim igracima Avsel bi vas otkinuo ,a verovatno i Alba

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Zamena teza, pusti me partizana i njihovog trenera i navijaca, gledaj našu kuću. Hoce li neko odgovarati za lose rezultate, los skauting, spucane pare, lekarsku sluzbu koja je nesposobna da oporavi igrace?! Ko ce da odgovara sto su "kosarkasi" tipa Lazic, Lazarevic, Smart, Tobi, Gilespi i ostali talenti u klubu uopste?! Ko ce da odovara sto smo vec godinama unazad, samo puki učesnici EL, Dr Čoviću ?! Price tipa "ako ima neko bolji" (ala Terzić) ne piju vodu odavno, ima rodjace ali niko ne moze da pridje klubu od tebe.
T

Tuturu

pre oko 1 mesec

Gazda je rekao kome treba,još duplo da mu puste da gradi na Padini i odma ide iz Zvezde,to istina i nema druge priče.
1

1980

pre oko 1 mesec

@Tuturu Ozbiljno? Sumnjam da je tako.
m

milo123

pre oko 1 mesec

gde mogu da se prijaivm na konkurs?
k

krivi im

pre oko 1 mesec

Savić i Bodiroga.
V

View

pre oko 1 mesec

Da se malo podsetimo: "Naš cilj je da napravimo plasman za ulazak na F4 Evrolige, naravno i da sve ostale trofeje osvojimo i da napadnemo trofej Evrolige." 14/08/23
n

niko igokei...

pre oko 1 mesec

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje Decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj Evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
m

marios

pre oko 1 mesec

to je samo izraz kako ste teli da uništite partizan... SINE pričaš o evropskom prvaku i učesniku nekoliko final-fourova... a vama je najveći uspeh to što patizan nije igrao euroligu
H

Hvala ti Nebojsa

pre oko 1 mesec

...sto si stavio🔒na igokeu,12-13 godina su bez ijedne titule i odigrane EL u poslednjoj deceniji,nece ti to nikad oprostiti,zato te i mrze!
N

Nemanja02888

pre oko 1 mesec

Što se tiče nas neka vas predvodi još dugo dugo dugo 🤣🤣🤣
Г

Групни

pre oko 1 mesec

🔒ок, шта је са☠️⭐🕯️?
O

Oleg

pre oko 1 mesec

Evo mogu ja ali sa istim parama
P

Podrska za Nebojsu

pre oko 1 mesec

TAKO JE NEBOJSA,BRAVO ZA IZJAVU,PRAVO U CENTAR👌PUNA PODRSKA SA SEVERA,UZECEMO OPET TRIPLU🏆 U INAT SVIMA!
b

bije dareglo

pre oko 1 mesec

Tako je,apsolutna podrska za Covu,da ostane jos 100 god u Zvezdi jer zbog njega ovi iz laktasa nemaju srecno detinjstvo!
д

дал те

pre oko 1 mesec

није срамота??
S

SilverSurfer

pre oko 1 mesec

Nije problem što je urađen loš skauting nego ko su bili ti koji su skauting radili. Lako je sve svaliti na Duška ili kao u fudbalu na Baraka. Ako bi prihvatili da su dovedeni igrači bili deo trenerske ideje Ivanovića (ne verujem da je Teodosić bio njegova želja) onda možemo da se pitamo da li je prošlogodišnje igrače dovodio Vlade Jovanović? Svako sa zrncem zdravog razuma zna da od toga nema ništa. Kada se igrači kupuju na kilo u pauzi između dve sezone to nije način na koji se gradi tim niti se tako ostvaruje rezultat. Naročito ne u Evroligi. Kada se uz to dovode igrači kako bi se klub dodvorio navijačima (Nejpir i Teodosić) , sličan model je i u fudbalskom klubu samo su u pitanju treneri (od prvog odlaska Vladana Milojevića), onda je sve to daleko od sportske priče koja može da da rezultat. Osim slučajno, all to retko biva. S druge strane, sve to može da ukaže da je Zvezda imala limitirana sredstva ili nedovoljno jasan budžet što je dovodilo do toga da određeni igrači ne mogu da se zadrže i da se dovode evroligaški epizodisti od kojih se očekuje da budu nosioci igre u najjačem evropskom klupskom takmičenju u Evropi. Bilo je i "kockanja" koje je dalo rezultat. Lorenco Braun, Bili Beron, Kvinsi Miler, Majk Cirbes bili su samo neki od anonimusa koji su bili otkriće za Evroligu. I tih famoznih 100 milona evra u 13 godina koje se vrte u komentarima dovode do budžeta koji je u proseku iznosio 7 i nešto miliona evra. Partizan je od Željkovog dolaska skrcao skoro pola te sume. Što samo pokazuje koliko je teška Evroliga i da dobar budžet neće biti garant rezultata. Što je rastegljiva kategorija jer u sportu je razultat samo trofej. Zvezdu opet očekuje remont ekipe. Ali i taj, već ustaljeni scenario, imao bi smisla kada bi u klubu raskrstili sa igračima koji nemaju nikakav doprinos, prihoduju određene iznose a ozbiljnu košarku mogu da igraju samo u Zvezdi. Pre svega treba da se razjure domaći igrači a statutom kluba da se zabrani doselekcija vedetama poput Gilespija i Smarta. U klubu treba da angažuju ljude koji će se baviti skautingom. Tokom cele godine. Tako bi se Čović rešio pritiska i uverenja dobrog dela javnosti da o svemu on odlučuje. Pravljenje takvog tima bio bi iskorak u odnosu na prethodne godine. Ostaje i pitanje motiva igranja Evrolige. Jer ne postoje ni finansijski, ni sportski. Možda je Evrokup prava mera?
m

marios

pre oko 1 mesec

jel ti meni hoćeš da kažeš da je vama ove godine budžet 7miliona i prošle godine sa 20 igrača u rosteru isto 7miliona.....i na kraju prošle godine smo bili jednu utakmicu od final-foura....vi u 13 godina niste bili u top osam....i jos jednom da te podsetim da pričaš o ŠAMPIONU EVROPE....
N

Nema

pre oko 1 mesec

Tu ko moze, nego da vratite pare koje ste uzeli za najskuplju Zvezdu i da vratite, i lepo u Evrokup jedno 10 godina, da Partizan nekako ispegla vase brukanje Srpske kosarke u Evroligi.
p

pati bre

pre oko 1 mesec

necemo u Evrokup,kada sa ovako slabim timom vas gazimo sta bi bilo da imamo bolji i skup kao vi
p

pati bre

pre oko 1 mesec

necemo u Evrokup,kada sa ovako slabim timom vas gazimo sta bi bilo da imamo bolji i skup kao vi
@

@pati bre ti

pre oko 1 mesec

Niste vi slabi nego ste najskuplji u istoriji Zvezde, tako kaze Nebojsa.
i

ivko svemirko

pre oko 1 mesec

Ajde dosta vise izgovora, preko 300 miliona evra spucano za deceniju i opet je kriv Zeljko i Partizan. Kakav kompleks, neizleciv i nabijen do grla. Najsmesniji smo klub u Evropi, sluzimo za sprdnju a nasa najveca legenda se ne skida sa jutarnjih programa.
h

heroes..

pre oko 1 mesec

ma 500 miliona navijacu stranog tela
Б

Блок

pre oko 1 mesec

2078 ...сетите се где смо били пре мене. Дај бре докле више та прича.
П

Приградски

pre oko 1 mesec

Највеће зло србске кошарке!
t

tako je

pre oko 1 mesec

To je igokea iz ZG
m

matoriekspert

pre oko 1 mesec

I ne samo košarke. Nije on samo u košarku zalutao i haos pravio. Setimo se privrede, politike, državnih funkcija. Čime god da se bavio ostavljao je beznađe a on je izlazio bogatiji i bahatiji
C

Ceksa

pre oko 1 mesec

Tako je Nebojsa,prebaci sve Zeljka nije bitno sto je neuspesna sezona u euroligi,a sutra sve to ponovi na pinku,pa u subotu na hepi,jel moguce da svaki put isto radite...
b

bljuc

pre oko 1 mesec

ahahah oni sto slave Lesora govore o zlobi i mrznji Covica, pa da li je realno...sta ti je mozak prosecnog navijaca jsd
M

MATIJAS, MATIJAS

pre oko 1 mesec

KUCAJ KONZERVU MATIJAS.
@

@bljuc

pre oko 1 mesec

Oplodio vas Matijas, cekamo devet meseci pa da cestitamo :))))
K

Kako

pre oko 1 mesec

Vas je MATIJAS sinoc kantao sve u 5 brzinu, trebao je da ubaci u 6 da vam oči ispadnu.
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Pa kako da dodju?!I kod vas i kod nas?!Da podnesu CV?!
l

lanmilanmi

pre oko 1 mesec

Pravo pitanje je....moze li iko GORE od ovoga,tesko,da igras 10 godina evroligu a sve gori i gori smo
z

zanimljivo

pre oko 1 mesec

"Tako je lesor" Covic siri mrznju isti ljudi komentarisu...
K

Kup

pre oko 1 mesec

Jagu želimo brz oporavak, koliko ima u toj istoj glavi videlo se kako udara grb Partizan na konstrukciji, to je verovatno bilo kontrolisanje emocije, kojim ih ti učiš ..
a

ajde

pre oko 1 mesec

ko uci Lesora molim te javi nam
1

100%

pre oko 1 mesec

od leta nova struktura u upravi,komisija od 5 bivsih igraca zaduzena za sportski sektor,veci budzet preko Drcelica za 30-ak % ,igracki kadar kao nikad do sada,Evroliga nije upitna,preko Dubaija se sve ispeglalo i najmladji Djokovic je prevashodno na tu kartu igrao u korist Zvezde kao njen navijac.Sve se polako slaze,a vi groblje gledajte svoje brige.
@

@100

pre oko 1 mesec

Hahhahahahahahahahaha samo nisi napisao jel si ovo smislio pre plakanja celu noc ili jutros? :D
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Aha, zaseo u fotelju, ima sve poluge da odlucuje i onda iz bezbednosti kancelarije porucuje "ako moze neko bolje, nek izvoli". Sta sad, on ce da se povuce ako dodje neko bolji?
D

Danilo911

pre oko 1 mesec

Koliko bolestan treba biti pa komentarisati Zeljka na jutarnjem programu posle jos jednog brodoloma svoje ekipe!?!?
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Brodolom?
@

@nenad1246

pre oko 1 mesec

Tako si kakav crni brodolom, pa vama je prirodno staniste sedamnaesto mesto :D kako si pglu, ti si mi omiljeni oran i gutan sa tribine severne
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Tako je vi prosle godine trofej top 8,ove trofej top 10.Mozda je on oran i gutan,ali ti se decko glup za sve pare ove sns sto vam ostoja daje od tate.
K

Kup

pre oko 1 mesec

To si dobro rekao, 13 godina si zakucan za začelje...izbace Ruse ti i dalje ne možeš da se pomeriš... Definitivno ti ne znaš da formiraš ekipu, to je genetski, eno i Filip se muči u FMP...
J

Jtd

pre oko 1 mesec

Osam godina niste videli f8, kako rece covek ovde kad ste igrali protiv albe, bar ste videli gde se igra f4 :-D Ne radi se o tome da dodje neko drugi nego KAKO i o odgovornosti. Znaci ko dovodi igrace, nacin kako dolaze, ko je odgovoran i kakve su konsekvence pogresnih skautinga. Pustis dobrica koji ti je igrao skoro pa za dz godinama i dovedes hangu. Kakav skauting kakve gluposti, moras da budes ozbiljno glup za tako nesto ili da se pravis najpametniji a tu vec dolazimo do tebe, jednostavno svi te tako vide. Prodavanje magle i ne kaze se da dodje neko nego ja idem pa neka dodje neko drugi, to je odgovornost. Da je pola od tog novca otislo u sr kosarku, skole kosarke, pravljenje sistema, edukaciju trenera, obnovu hala mi bi se podigli a Vas rezultat bi bio isti
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

Ovo može samo majka da voli.
1

11

pre oko 1 mesec

Ajde bre sklanjaj se vise prevaro obicna.
G

Gile1

pre oko 1 mesec

Svi su krivi sem njega
Z

ZDPM

pre oko 1 mesec

🦓🐬🐒🦄
G

Gost1234

pre oko 1 mesec

Nije tacno, nego je selekciju igraca uradio trener koga si otpustio i koji bi imao bolji skor da je ostao...
C

Comi81

pre oko 1 mesec

Pa ko je kriv zbog toga stručnjak???Ko će da snosi odgovornost??? Nije dovoljno svaku godinu voditi borbu za Top 16!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Da je ovo država, kao što nije i verovatno neće nikada biti, ti ne bi davao izjave na TV-u i vodio klub kao što je Zvezda, nego bi izjave davao tužiocu. Za sve od 90tih na ovamo. Od Kosova, Đinđića itd itd.
N

Nemanja8989

pre oko 1 mesec

To nije ove sezone samo,to traje godinama…A ti si glavni i odgovrni…Da li je moguce da ti ne mozes da nadjes sposobnog coveka koji ce da bude zaduzen za skauting i sportske rezultate? U zemlji kosarke ti nemas coveka koji ce da napravi tim ljudi koji bi bili zaduzeni,za skauting,za strategiju(dugorocnu,ne od sezone do sezone sve iznova kao sada),za rezultate…Svake godine ista prica,iznova i iznova novi tim,novi trener i novi neuspesi…A ova fora “neka dodje ko moze bolje” a ustvari Vucic rekao da mozes samo ti i da taj drugi zna da ne sme da se pojavi,to ti batali. … Sta da se radi,u drzavi u kojoj je toliki uplit politike u sve nazalost mnogo toga ispasta…Bice jednog danas bolje,kada postanemo normalna drzava,a kada? Videcemo,ali ne deluje mi da je to skoro,nazalost. …
A

Archie

pre oko 1 mesec

Jeste Čoviću, samo se Zvezdi povređuju igrači.
I

Igokea since 2007

pre oko 1 mesec

Човке, узимај домаће титуле, да Хезоњини не могу НИКАД да нас престигну. Евролигу тешко можемо да освојимо док се финансирају два евролигаша, а кога брига за мање од тога. Само титуле остају записане, то је приоритет.
P

PAOKara

pre oko 1 mesec

Ista ona titula zbog koje je Zvezda pobegla na Jadran?
c

cv

pre oko 1 mesec

makar bila poslednja zvezdo mi te volimo
a

alt ctrl del

pre oko 1 mesec

Evo ga master demagogije opet krenuo sa spinovima. Svi su im krivi za neuspeh (mada je za njih i 16. mesto uspeh), i umesto da ćuti i gleda u svoje dvorište koje je prepuno problema njemu je lakše da prebacuje fokus na nas i da omalovažava naše rezultate da bi opravdao svoje. A o širenju mržnje bolje da ćuti. On je sam lično odgovoran za sve veću podelu medju navijačima. Gebels da mu pozavidi na propagandi.
P

Pablo Lesort

pre oko 1 mesec

ovde se ocigledno vidi da se plase sto ce Zoc potpisati novi ugovor sa Partizanom..... tacno im curi niz nogavicu.... ovaj covek prica da se ne siri mrznja a prvi je koji siri mrznju, prvi je koji napada.... malo po malo pa eto ga na jutarnjom.... dosta bolji odnosi izmedju dva najveca kluba bice kada pudlica ode iz kosarke!!!!!
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Tacno,jedan trofej za 3 godine,stvarno nam niz nogavicu al nesto drugo ono sto vama dajemo 10 godina.Sportski pozdrav
A

Al se na.ra dr.

pre oko 1 mesec

Idi setaj,odmaraj nisi vise za ozbiljne poslove...srecno i nace se lako bolji od tebe...bar to nije tesko.
f

f-4

pre oko 1 mesec

zalgiris - asvel zvezda - alba
G

GF 40+

pre oko 1 mesec

Želimo ti još 10 godina da budeš direktor CZ. ČOVKE OSTANI , ČOVKE OSTANI !!!!!
L

Ludilo mozga

pre oko 1 mesec

Shvati zemljace da si nebitan lik u kosarci,dzaba ti ta gostovanja po emisijama i vecito olajavanje drugih.Niko ti nece odgovoriti na te tvoje bljuvotine i sirenje mrznje. Vozi tog BMW-a od 200.000e i uzivaj a valjda ces nekada i odgovarati za proslost
M

Masinac I lekar

pre oko 1 mesec

Ko je mogao ocekivati da ekipa sa 90 % igraca preko 30 godina ima problema sa povredama...
O

Ovaj

pre oko 1 mesec

Ne moze bez Partizana. Bolest ne bira
Ц

Цане

pre oko 1 mesec

Ајде човара одери их и узми те две титуле, па од лета нова тура, нова авантура...
r

rebajas

pre oko 1 mesec

PRVAK jutarnjih programa :)
M

MLADEN GOVEDARICA

pre oko 1 mesec

SAMO NADJITE PRAVI MODEL ZA PRIVATIZACIJU A NE DA DRZAVA FINANSIRA
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Neću da vređam. Čoviću i svi vi koji navijate za Zvezdu imali ste tolike godine da napravite rezultat u Evroligi. Partizan je bio vezan,Željko je radio u Evropi,Bodiroga nije bio u Evroligi. Imali ste maksimalnu pomoć države i niste uspeli ništa da napravite. Da se ne lažemo nismo deca.
M

Mukice mala

pre oko 1 mesec

A o budžetima neces ?
P

Parizer

pre oko 1 mesec

Auuuu, ala vam je rekao tatko!
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

Obolice zbog Zeljka Obradovica. On nasao da komentatise Zeljka I da prica o sirenju mrznje. Naravno sudije su krive za sve. Savic ,,Bodiroga Ostoja I neplacen porez. Jedva cekam komentar ako Partizana dobije A license.
X

Xyz

pre oko 1 mesec

Ciji je skauting Gilespi, Bjelica, Tompkins, pa i Smart? Nesto ne stima Covicu vec duze.
G

Gost1234

pre oko 1 mesec

Nije tacno, nego si otpustio trenera koji je vrsio selekciju igraca i koji bi imao mnogo bolje rezultate da je ostao...
S

Sladajac

pre oko 1 mesec

Da bi neko došao moraš prvo ti da daš ostavku,ej bre sportski direktor Dozet neznalica još i grodar...
A

ACDC

pre oko 1 mesec

Šta kaže u toku utakmice vredjaju sudije, delegate, igrače itd, mislio na Željka vrv. On je naravno protiv toga i nikada ne bi to uradio. Kad god bi ga kamera približila tokom neke utakmice sa usana se mogu pročitati razne uvrede na račun svakoga. Toliko o tome Čovke.
P

Pravicemo

pre oko 1 mesec

Duleta Vujosevica od blata!!!
D

Danjanac

pre oko 1 mesec

Mi smo stvarno komedija od kluba, pa pogledajte samo ko nama sedi u ložama i legende su kluba, Čović, Sarapa, Djuka Bizon, Ivana Marinković i slični. Sramotno!
B

Bata Krstaja

pre oko 1 mesec

Kakav je ovo besprizoran lik. Takav je bio i kao Slobin gradonačelnik, mi matori se dobro sećamo.
P

Postenje i karakter

pre oko 1 mesec

Sad je kao dusko kriv a dusko sa baskonijom ima 7 pobeda vise od ove napacene zvezde kojoj je bar pola igraca nebojsa selektirao... ili su je birali dozet i onaj nazovi direktor sto glumi cz insajdera na instagramu?
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

Odmah u startu hrk pluc 🤮🤮🤮 To sto smo mi uradili za 13 godina 🤮🤮 Opljaskali ,pokrali I potrosili 250 miliona bugeta da bi President mogao reci naosvajali se trofeja. Topovsko meso u Euroleague iz godine u godinu. Doticna gromada od covijeka je selektirala tim I jedini snosi odgovornost. Mijenja po 3 ili 4 trenera godisnje I 20 igraca. Sve to kosta rodjaci. Koliko moras da se nerazumijes u kosarku I da godinama imas neuspijehe sa istim igracima Lazic , Mitrovic, Kuzmic ,Lazarevic,Davidovac,Raduljica.... Sa ovim timom I 16 mjesto je uspijeh legendo. Idem sada da nastavim da citam. Da vidim jeli spomenuo koliko su platili poreza I koliko Partizan duguje.
B

Bolesno

pre oko 1 mesec

Tkivo i ne izlecivo...malo pakovanje,a veliko zlo.
R

Realan 2

pre oko 1 mesec

Nije savic kriv? Ostoja? Bodiroga? Ko je radio skauting, da nije muceni dozet?
Г

Групни

pre oko 1 mesec

за моје мени драге навијаче Стуба Српства приредио сам превод (translate by Miloe) јутарњег бунцања доктора, па ...! отприлике Вам (Ступци) Чоки каже: звездино НАЈГОРЕ учешће у ЕЛ је због лошег скаутинга (Чоки бирао играче, али без наочара, које никада и не скида), ротације (Чоки променио тренера, јер је Тео тако хтео) форматизације (Чоки доводио и довидио, није знао да стане) изолације (повреде старијих играча, а то није мали број у звезди и наравно Тео који је играо када је он то и хтео) ...и даје предлоге:систематизације (Чоки би да иде али му ВИ то недате) конкуренције (Чоки каже да би отишао, али само ако има паметнији, а таквог је тешко наћи ...) браво бре звездина легендо, браво бре јутарњи ....
g

gost1234

pre oko 1 mesec

Covic hoce da nam kaze da u celoj Srbiji nema niko sposobniji od njega, Dozeta i Bagzija. Ako je tako onda bolje da nas nema.
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Onda menjaj skaute, a ne da se tapšete međusobno po ramenu.
S

Srecom pa

pre oko 1 mesec

poceli i bivsi Zvezdasi sadasnji Panteri da se smeju izjavama ove spobode zle
B

Bida

pre oko 1 mesec

Xaxa tisi radio skauting pa znamo svi daje vodjin brat sve u fmp
B

Bob.f

pre oko 1 mesec

Klub koji bez pomoci drzave u svakom smislu je niko i nista..To se vidi u evropi ali u svim sportovima!!!
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Deceniju smo igrali Evroligu i videli da ne ide. Vreme je da se vratimo tamo gde i pripadamo u Evrokup
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Hahahah samo Im Partizan u glavi.. Ni ne zaslužujete bolje
B

Best wishes

pre oko 1 mesec

Ooooo pa gde si masinac? Aaaa evo si 16 ti
D

Delije severr

pre oko 1 mesec

Za ovih 13 godina koliko postojimo mi smo samo jednom ušli u plej of Evrolige što je slozice te se najveći negativni rekord
R

Realno uz podrsku

pre oko 1 mesec

Njega vecina ljudi moze bolje...zato dr da se ne ljubimo.
P

Premudri

pre oko 1 mesec

Ko ne zna šta je spinovanje,neka pročita ovaj članak.Kad najveće zlo na ovim prostorima priču okreće protiv drugih...
G

Guh

pre oko 1 mesec

Naša najveća legenda kluba uz Sarapu, Djuku bizona i Ivana Marinkovića
Z

Zvezda mi je sve

pre oko 1 mesec

Podrška za našeg predsednika. Jer dok je predsednika biće i naše zvezde, živeo predsednik živela zvezda!
L

Litarvinjaka

pre oko 1 mesec

Najbolje bagzi i Dozet da preuzmu odgovornost a pitaju se manje od nista. Ti si pricao kako npr. Hanga donosi sampionski gen iz Madrida i ostalo. Putuj Nebojsa!
G

Gosn Pendula

pre oko 1 mesec

"Ne valja širiti mržnu, znate? Ni sa jedne strane to nije dobro, ali vidimo ko to radi i kako to suptilno radi. Sa jedne strane glumite velikog gospodina, a sa druge strane utičete na takve stvari koje su širenje mržnje, a to su naši najveći klubovi" Ono kad samog sebe uzmes u usta, usput misleci da to drugom pakujes - dr mafijaska pudlica
Z

Zdrobljen

pre oko 1 mesec

Nije mi jasna uloga onog Nebojse Ilica u klubu? Sta taj covek radi i koja je njegova uloga? Mozda prvo njega smeniti?
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Ovog pod hitno treba hospitalizovati.Bolest uzima maha!
j

juznyyyy

pre oko 1 mesec

al to sto ste vi napravili u evroligi za 13 godina nije niti jedan tim u evropi sa takvim budzetom....LEGENDO SRPSKE KOSAEKE
П

ПФК-БГД

pre oko 1 mesec

вреле сузе лијем, јооооооооој!
H

HAHAHAHAHAHAH

pre oko 1 mesec

KAO GROBAR VAM KAZEM DA BI VAM MNOGO BOLJE BILO BEZ OVOG NE SMEM DA KAZEM COVEKA ODVRATNOG
Ј

Јосиф

pre oko 1 mesec

Фино лепо поднесеш оставку, и незанима те, дали има или нема ко да преузме клуб! Тако си чист и пред собом и пред клубом и пред навијачима! Све ово остало, је алиби прича!
J

Ja sam jaaa

pre oko 1 mesec

Kaze ne valja siriti mrznju, a tokom cele sezone izdao 20 saopstenja zbog Partizana, i u ovom istom intervjuu spominje Zeljka. Licemercino
G

Gooxy

pre oko 1 mesec

Sta si ti uspjeo da uradis.drzava daje pare i sakom i kapom da bi taj klub funkcionisao i bio prvi u aba ligi.preko te aba lige si otisao u el i nista nikad nisi uradio uvjek medju zadnjim ekipama.ulozio si pare koje su dosle zna se odakle.jos si licemjeran sa tim izjavama o sirenju mrznje,pa nije bilo gostovanja u emisijama ili izjave za novinare da nisi spomenuo Partizan nesto negativno komentarisao,peckao trazio kavgu.stvarno si losa osoba
A

ABCDR

pre oko 1 mesec

Jel treba biti strucnjak i videti da Gilespi i Smart nisu ni za EK,kamoli za EL? Jel treba biti strucnjak i vedeti da vam fali cetvorka cele sezone? Jel treba biti strucnjak,pa poceti sezonu sa Lazarevicem,Lazicem,Kuzmicem? Ko je skautirao Nejpira? Ko je Tobija???? Jedini krivac za ovo si ti Covicu. Sta se mulja sa Topicem? Sta se mulja sa Tomkinsom? Zasto su oni dovedeni pa sve i da igraju za minimalac? Mnogo,zaista mnogo pitanja malo odgovora. Toliko gresaka da lajik moze da vidi,tesko da je sve to slucajno bilo. Sad kao ko zna bolje,bla,bla,bla....kad Covic ode iz Zvezde,kamen na kamenu u klubu nece ostati. Zivi bili pa videli.
H

Hayvan

pre oko 1 mesec

Meni ovo bas smesno i jadno. Cuj to "KO MOŽE BOLJE - NEKA DOĐE I PREUZME ZVEZDU". Pa jel moze neko gore?
n

neurfrg

pre oko 1 mesec

kao neko ko ne navija ni za zvezdu ni za partizan mogu samo da kazem da covic se posvadjao sa svakim iz evropske kosarke mislim da je do njega.Druga stvar je ovako nije govorio u avgistu kad he ista ekipa sklopljena nego je rekao da idu na F4 tada ekipa nije bila lose skautovana ? Treca zvezda nije sezonu zavrsila sa istim trenerom zadnjih 5 godina ako se ne varam i tu je glavni problem,sto hoce neko da bude Bog i batina u klubu.Zvezda i Partizan predstavljaju zemlju kroz Evroligu ne kroz ABA ligu,zadnih 13 godina jedan plej off sa Radonjom protiv CSKA i 11 zamalo ulazaka u plej off,ozbilnji klubovi tu podvlace crtu i traze mladje i bolje 13 godina je vise od 3 olimpijska ciklusa i ko zna koliko promasenih generacija .I jos nesto za kraj pobogu prodajte i poklonite nekom Nedovica decko je sa glavom pozdravljen i ne znam okle mu vise samopouzdanja da dize onoliko suteva Kari nema dozvolu za to,nije lud Pesic sto ga je makao izbreprezentacije,razmislite malo.
k

kblo7063

pre oko 1 mesec

Covke,vreme je....Aba ko Aba,znamo da nam od nje El zavisi..ali burazeru mi ne možemo ni u pley in da upadnemo,vreme je da dođe neko novi,flesibilniji,neko ko će da sasluša savet,neko sa idejom i vizijom pa mkar to bio i korak u nazad i Evrokup....
s

stankelitza

pre oko 1 mesec

Odlazi bre
G

Gost Rider iz Nis

pre oko 1 mesec

Nije problem imati losu sezonu,pogresiti u skautingu pa jos problemi sa povredama i sl,problem je covece u tebi zato sto ne ucis na greskama,nije ovo prva ovakva sezona i prosla i pretprosla su bile iste a ti nista ne menjas,sem sto gostujes na tv i upires prstom na Partizan!Ajde da te vidimo sad na leto sta ces sa timom,da li ces se opametiti sujetni covece ili ces opet u gresku sa obnovljenim ugovorima Hangi,Rokasu,Davidobcu,Nedovicu i ostalim boranikama

Звездаш

pre oko 1 mesec

И ево познате десетогодишње редовне пролећне мантре мр Човића: "Није нам битна Евролига, важна нам је АБА лига! Зашто нам је важна АБА лига? Па, да би играли Евролигу!"
A

A1

pre oko 1 mesec

Ladno ga pozvali na RTS da isprica ove gluposti, ne trazi alibi, a iskukao ove gluposti da covek moze samo da se smeje.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Dozet se pita u KK isto koliko i Mita u FK. I prestani više da ideš po raznim jutarnjim programima i da kmečiš, time samo štetiš klubu. Ko je svake sezone obećavao F8, pa čak i F4??? Ko??? Ti ili moja baba??? Šta su to Gilespi i Smart doneli u EL??? Dovodiš igrače na kvantitet a ne na kvalitet. Za EL trebaju ozbiljni igrači a ne epizodisti. Kaže nudili su nam Hauarda i Monekea, i zašto ih nisi doveo, nego dovodiš ovu karikaturu Gilespija. Pusti priču.
Н

Неправда,па то ти је

pre oko 1 mesec

Пошто сам ја навијач старије генерације,сећам се цртаног филма из детињства где је главни јунак црно пиле Калимеро и он увек нај..е и на крају каже:"Неправда ,па то ти је!".Е Ћоки је исти Калимеро,стално кука,стално му је други крив и дај Боже да он остане у ККЦЗ још дуги низ година јер он ведри и облачи у клубу,значи доводи играче а разуме се у кошарку као Марица у крив ку..ц.
P

Perinco

pre oko 1 mesec

,,u zadnjih 13 godina to niko nije uradio"!Zanimljivo,zna li neko razlog tome!?Hahahahaha
M

Mk

pre oko 1 mesec

Kada Covke kaze ne treba siriti mrznju... Hahaha... Covek pun mrznje i pakosti prica o tome, neverovatni su. Drzite bolje to 16.mesto čvrsto jer Asvel vreba..
B

Bnm

pre oko 1 mesec

MA KIZA SAVIC KRIV ZA SVE, NAGOVARAO MENADZERE DA DOVUKU OVE IGRACE U ZVEZDU, PA ZBOG TOGA KATASTROFA U EL. KAKO SAD LOS SKAUTING, A ISTI OVAJ DOTICNI DIPL.ING MASINSTVA PRICAO BAJKE U AVGUSTU... NECEMO O MRZNJI A JOS MANJE O LOVI ZA KOSOVO OD PRE 20 GODINA, DOSTA JE I OVO ZA SADA
d

dejan cz

pre oko 1 mesec

3 eventualno 4 od 20 komentara su zvezdaši, sve ostalo groblje. Usli na zvezdinu vest pa samo udri po tastaturi
A

Alo, alo

pre oko 1 mesec

Pa na početak sezone si pricao da je ovo najskuplja Zvezda i da napadate F4, sad pricas los skauting,i sta sad nema veze pare potrosene, daj da se napravi jos skuplja Zvezda da sacuva i 16 mesto sledeće sezone.
S

Ssssssss

pre oko 1 mesec

Svi smo znali da je Gilespi losiji izbor od Lipovija, samo ste se vi pravili pametni iz uprave. Svi pisu od pocetka godine da fali kombo bek, pa kad je doslo do toga da su povredjeni Hanga i Lazic, pa ono sa Nejpirom, doslo je do zamora materijala kod Tea. Toliko los izbor igraca, da bih doveo Milana Tomica da sastavlja tim, nek sam upise cifru
G

Gost233

pre oko 1 mesec

Zvezda ne postoji od 2012. godine.
J

Jes vala

pre oko 1 mesec

Nema nigde, 10 godina igras Evroligu i ne mozes da se pomeris sa 16 mesta.
K

Kfkfjfjdh

pre oko 1 mesec

Rakar opet lažeš!
@

@jes vala

pre oko 1 mesec

Da nije bilo predsednika da vam sune 100 miliona za 3 godine vi se ne bi pomerili sa 7 mesta aba lige, sa najskupljim timom.ikad na ovim prostorima borite se za plej in, u rupu
g

gostiVAR

pre oko 1 mesec

pišeš o Asvelu ili Albi?
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

U kakvim fantazijama živi prosečan navijač u srbadiji. Odsutan od realnosti.
A

Alo Železnik

pre oko 1 mesec

Pa pre nego što je sezona počela je svako normalan mogao predvideti da će tim sa prosekom godina 35 zadesiti povrede i zamor. Ni jedan, ali ni jedan intervju nije prošao bez njegove zlobe. Aj ne širi više mržnju čoveče!
J

Jfjdhshhsh

pre oko 1 mesec

Jel potpiso? Hahahaa..Naša i vaša šansa Želimir Željko Žoc otac Obradović...Yeeeeaaah
e

ej bre

pre oko 1 mesec

kako to pa zsr nismo mogli da uzmemo mladje i skuplje? zar nismo mezimica
e

ej bre

pre oko 1 mesec

kako to pa zsr nismo mogli da uzmemo mladje i skuplje? zar nismo mezimica
e

exe

pre oko 1 mesec

zato ti je Lesor dobar
d

da jeste mezimica

pre oko 1 mesec

@ ej bre Pa dobili ste ove sezone duplo više od države, umeš da čitaš valjda...
Z

Zoroasterix

pre oko 1 mesec

Opet pokušaj prvacivanja krivice na Duška, tj na trenera. Pa malo je nemoguće da za ovih 10 godina, ni Radonjić, ni Obradović, ni Ivanović... niko od njih nije pogodio sa skautingom i sklapanjem ekipe, a da onda odu u Bajern, Monako, Baskoniju... i osvajaju titule, igraju F4 i slično. Dakle jasno je da im se neko meša u posao. Duško Ivanović, trener poznat po strogoći i jakom treningu, koji i sa svojih 65god izgleda kao neko ko sutra može da udje na teren i odradi bar neku 20 minutu rolu (to samo pokazuje da i on sam izuzetno vodi računa o sebi, tj da ne priča u prazno, i da insistira na nekim stvarima dok njega treba bagerom da donesu na utakmicu i spuste pored klupe...) sigurno nije doveo lelemuda i tešku lenštinu Teodosića. To potpisujem. A nek i gospodin Čović kaže istinu, i da je razlog zašto je Saša Obradović oteran iz kluba taj što nije pristao to leto da Filip Čović ostane u ekipi kao plejmejker. I tada mu ne neki "nezavisni skaut", dobro poznat u oblasti mašinstva, to nametao kao rešenje...
b

bravo

pre oko 1 mesec

Ko da sam ja pisao😉
I

Immobile

pre oko 1 mesec

Duško Ivanović je jedini trener Crvene zvezde koji je uradio 90 posto prelaznog roka, za sve ove godine je Čović glavni i odgovorni krivac, ali za ovu godinu on i Ivanović moraju da podele odgovornost, jer je Čović savetovajući se sa određenim agentima radio doselekciju, sa ovom Smartom, Gilespijem i Tompkinsom. Duško Ivanović je sve doveo sem Teodosića i nemoj sada neko da priča da sam ja Čovićev megafon ili tako nešto jer ja ovo pišem od Novembra meseca. Jeste Teodosić nije bio njegova želja, nastao je problem i kada je trebao da potpiše, on je zvao sa odmora iz Španije i odložili su potpis i na kraju je prihvatio Teodosića posle 12 dana razgovora. Kada je toliko pošten, a on ne pre svega jedan jako loš čovek što smo imali priliku da 2006. na DPSovim tribinama separatisanja vidimo, zašto nije nakon "otkaza" došao i rekao pa ko se bre igra sa Duškom Ivanovićem? Nego se dogovorio tobože sa Baskonijom posle 2 dana. Ne, njega je Baskonija kontaktirala dok je bio u CZ jer je Penjaroja bio bivši i on je ucenio CZ da ga puste jer je napravio haos neviđenih razmera. Sve je on doveo i promašio, sem Giedraitisa i Bolomboja koji se bori ali je limitiran, Jaga Mateusa nije puštao 2 minuta, a doveo ga. Doveo je i drugog najskupljeg igrača u istoriji KK Crvena zvezda, nakon Kampaca Nejpira. Nejpir i Duško Ivanović su u istoj agenciji Alti sport. Jedino kog nije doveo i nije hteo je Teodosić koji najbolji igrač Crvene zvezde ubedljivo i koji svojom kreacijom i iskustvom otvara pregršt opcijom. E onda je došao Čović i savetima svojih agenata i poltrona uradio ovu smešnu doselekciju sa dva smešna igrača kao bioskop i Tompkinsom koji je čovek psihički problematičan, a fizički da ne komentarišemo. Uradio je to pod velom priče o kao nema se na tržištu, za svaku poziciju koju doveli od ova 3 igrača imali su po 3 do 4 na toj poziciji kao bolje opcije. Jel gledaju samo kako igra Dilan Enis, Kajl Gaj, Ksevijer Ratan Mejs, Kevin Hervi, Mfiondu Kabengle, Mozes Rajt, Stiven Enoh... Neko mora da preuzme odgovornost za ove haose i ove putujuće cirkuse. Čović hitno mora da leti iz kluba, ali na njegovo mesto mora da dođe neko ko neće divljati kao on, da se napravi ozbiljan sportski sektor, cela Čovićeva rodbina i poltroni da lete, da se napravi plan rada i program. Dragan Šakota čovek koji je bio najbliži TOP 8 i da ga nije Kovid sprečio igrao bi isti. Ivanović 7 poraza u Evroligi gde je vodio 10,15 razlike krajem 3. četvrtine. Nije za komentarisanje i hvalospeve, Aba ligu izgubio u finalnoj seriji bez bilo kakve šanse da pobedi utakmicu, da nije isključen sa Kupa pitanje da li bi i to CZ dobila. Izgubio od Cibone u regularnom delu sa sve Kampacom, od Kapuste, Bundovića i društva i tu je izgubio prvo mesto. Nije za komentarisanje, a imao je resurse i jedan pristojan roster, čak je posle uspeo da napravi 3 puta goru selekciju. Kod Dragana Šakote, Panter igrao za 18 hiljada evra mesečno,Lorenco Braun 40 hiljada mesečno, Štimac, Kuridža... Kod Milana Tomića Beron igrao u prvoj godini za 20 hiljada mesečno. Nek se jave njima da im selektiraju tim.
N

Nažalost

pre oko 1 mesec

Dozet nije dorastao zadatku da bude sportski direktor evroligaša.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Ni kao igrač ništa nije posebno pokazao,sad ova naprednjačka vržljavina i kuhinje afirmišu realno likove iza klupe da rukovode a objektivno ne znaju to plus Covic je u EL iz sezone do sezone propast i “važno je ucestvovati “ Za ostala takmicenja ABA,KRK,KLS to sto rade je donelo mnogo trofeja unazad 10 godina,no domaca radinost je druga dimenzija prema EL!!!Zvezda je za poziciju 15 i to je to
K

Kure na specijali

pre oko 1 mesec

Targetirati Dozeta kao krivca za lošu selekciju isto je kao napadati Mrkelu za loše rezultate fudbalera Crvene Zvezde. Nemate hrabrosti, da ne kažem nešto drugo, da označite prave krivce. Bar ćutite, ako već ne smete protiv svojih "usrećitelja".
P

Pedjahn

pre oko 1 mesec

Dozet je ikebana rodjače,kao i svi ostali u klubu.Svako sa iole nekakvim kontaktom sa realnosti zna ko radi sve u klubu i čiji je zapravo klub.To mozes da se pravis da ne postoji ali to ne znaci da ce nestati.
N

Nikolaaaaa zzz

pre oko 1 mesec

Dal ti stvarno mislis da on ima neki uticaj na ekipu i klub
A

Alo jesi

pre oko 1 mesec

toliki bezmozgas da verujes da se Dozet nesto pita.
а

ахааа

pre oko 1 mesec

значи Дозет крив,Шоне супер???
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

Kakav Doset. Jeli ti svarno mislis da se on pita za ista u klubu. Covke je tata Mata I ko se buni ppokaze mu vrata. Zasto se vi bunite sada a nnekada vam je ugadio klub I napravio sebi drugi klub. Ja mu sve vijerujem.
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Ti stvarno vjeruješ da se dozet klozet pita nešto u privatnom klubu fabrike metalnih kofica u vlasništvu doktora mašinstva iz predgrađa glavnog grada?
c

coravo

pre oko 1 mesec

zlo
I

I

pre oko 1 mesec

Presadjena ćubaaa
V

Vesna Č.

pre oko 1 mesec

Ahahhahahaha nemoj Šone ljubim te o širenju mržnje, svi dobro znaju ko je izvor iste.
J

Jejfjcj

pre oko 1 mesec

Kviz:Jel general?
@

@jej

pre oko 1 mesec

Ne, ne ne uvek pomesas, General vas je ugasio i usrecio gdju Covic jer je Sone malo disfunkcionalan, kao i pola crveno belih pa Jelisaveta mora kod Grobara na usavrsavanje ;)
Č

Čortanovci

pre oko 1 mesec

Tompkins, Raduljica, Bjelica, Kuzmić.... I opet svi drugi krivi i vodi se kampanja protiv zvezde? Cirkus se nastavlja ananas rts, sutra u pinku na jutarnjem još ako partizan dobije reala od sutra vanredno stanje u srbiji!!!
A

AHHAHAHA

pre oko 1 mesec

BRAVO DOVEO 4 POVREĐENA IGRAČA I KUKA SAD
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Ma dobijate sigurno...
I

Immobile

pre oko 1 mesec

Bjelicu je doveo Ivanović, ovo sve ostalo Čović j njegova karbarila, rodbina i poltroni.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Пошто не знаш да радиш, распишите нови изборну скупштину и да се изабере друго руководство. Остоја је из других ципела упао у кошаркашке, па те за пар година прешишао у резултатима. Ти или не знаш да радиш кошаркашки део, или заиста само дрпаш лову коју држава даје, па те и не занима. Срамота што је за оволико година, Звезда само једном играла Плеј оф Еуролиге. Али срамота бре! Иди, али иди и не осврћи се!
y

yoyoyo

pre oko 1 mesec

dečko ne znam koji sport gledaš ali košarku sigurno ne.....
О

Одговор кориснику Сале..

pre oko 1 mesec

Немој да пишеш глупости.. да је Човић допустио да Андреј Вучић преузме КК Црвена звезда друга ствар би се причала.. Јер би тада Звезда доводила Ли Деје, Нанелије, Пантере итд..
y

yoyoyo@

pre oko 1 mesec

Молим те објасни ми шта ја то гледам, кад тражим да се макне овај са чела Звезде. Колико знам, клуб није његово приватно власништво, па зашто не би могао нови човек на чело Звезде доћи!? Очито је да не зна овај посао да ради, или га ради због личних интереса само, читај због лове. Ово је срамота шта у Еуролиги Звезда изиграва, али срамота!
J

Joksa1986

pre oko 1 mesec

Kojim rezultatima hahahahahaaha ??????????
G

Gost9

pre oko 1 mesec

Kojih uspeha?1 trofej od 9?Hahahaha
B

Bjorn89

pre oko 1 mesec

Samo Partizan u glavi. Da odete ti I dozet,makar bi fmp nesto uradio
Z

Zeljeznik 22

pre oko 1 mesec

Tako je legendo!To sto ste vi uspeli za 13 godina niko nije i nece niko nikada!Za 13 godina i potrosenih na 100 miliona narodnih para uspeli ste da budete svake godine plasirani od 14-18 mesta sa izuzetkom jedne godine!Stvarno moras biti genijalac da to uspes sa tolikim budzetom...
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Tacno,istina ziva.Meni je drago sto vi za 3 godine sa rumenim imate jedan e trofej,izvini 2 trofeja imate,trofej top 8 sam zaboravio,i ova sezona skormnih 20 miliona 10 mesto u Evroligi sa najskupljim evropskim trenerom danasnjice nema sta veliki je to uspeh,skidam kapu.
i

ivko svemirko

pre oko 1 mesec

Sad zamisli neko za 13 godina 100, a neko za tri godine 75. Podeliš, izvučes prosek i vidiš koliko si glup
y

yoyoy

pre oko 1 mesec

vi 100 miliona za 3 god pa ti vidi
r

realno85

pre oko 1 mesec

Covicu ajde molim te prestani s tom demagogijom. Svi mi dobro znamo da se ti sve pitas u kk i da cistacicu ne bih u klub doveli bez tvog amina a ne igraca. Dozet je tu marioneta kao i njegovi predhodnici koji su svi kratko trajali jel se nisu puno ni mesali u svoj posao. Ti i jedino ti odlucujes koga ces dovesti u kk. Za ovu farsu u el si kriv jedino ti i iskljucivo ti. Dosta vise...
c

ciganj

pre oko 1 mesec

Kme, kme, kme💦💦💦
M

Michelangelo

pre oko 1 mesec

Čovkins u fazonu ko se još loži na EL i F4, kosmičke sile i sva ludila koja ga napadaju :)
L

LjubiteljMegaVizure

pre oko 1 mesec

Puna su ti usta Zeljka i Partizana, dokle vise da ova spodoba prica sta mu se cefne na nacionalnim frenkvencijama. Nikad on kriv, uvek neko drugi i treci, olicenje srpske "elite". Idi gradi zgrade na drzavnom zemljistu koje si privatizovao i pokrij se usima
@

@@@@

pre oko 1 mesec

“To što smo mi napravili nema nijedan klub na ovim prostorima u poslednjih 13 godina“, rekao je prvi čovek Crvene zvezde To je tačno. Imate državu iza sebe koja je upropastila Partizan od 2012 da biste uzimali trofeje.
B

Burek

pre oko 1 mesec

A onda je Ostoja doveo Željka
A

ABCDE

pre oko 1 mesec

Vi ste bili postene deceniju pre?Hm...ne bih rekao!
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Jeste drzava upropastila,nisu Todoric,Dukljanin i Danilovic,kako ste bolesni navijaci,izucavace vas u knjigama,ljigavi lazni moralisti.
P

Pirloo

pre oko 1 mesec

Upropastio i pokrao ti klub Danilovic i Vujosevic a drzava te sa 7 mesta aba lige ugurala u el. Lazi sebe i oko sebe te tvoje isprane mozgove.
S

Sta si napravio

pre oko 1 mesec

Onolike milione spiskao na domace kupljene titule.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Čoviću, hvala ti za sve trofeje, ali molim te napusti fotelju, više ne znaš ni šta pričaš
V

Vujicin

pre oko 1 mesec

Uh cak je i mene blam da citam ovo
h

hahahahahahahhahahaahaha

pre oko 1 mesec

ahahahahahahaahahahahhahahahahahahahaahahahhahahahahahaahahahahhahhaahahahahahahahhahahhaahahah
В

Вили Вонка

pre oko 1 mesec

Како прати сваку Жељкову реч. :) Невероватна количина злобе је у овом човеку, и ја га искрено жалим. Ко то не види, исти је као он.
K

Ksjannshw

pre oko 1 mesec

Onako baš demokratski...Nego jel potpiso? Hhahahahah