Komentari na vest

Denis Šreder kao "Milioner iz blata": Priča o frizerskom salonu i sudbonosnom očevom pismu

M

Markobb

pre 8 meseci

Човек је више пута рекао да се његово презиме изговара Шруда илити Шрудер по српски. Не знам зашто је толики проблем Шаренцу и још пар новинара да то прихвате?
K

Kosarkaski Grof

pre 8 meseci

Ma idi sve neke tuzne price, skejt slusalice, a otac samo na pare misli, nije jeo pastetu i salamu, kakav milioner iz blata ?
F

FM

pre 8 meseci

Koliko zadrtih balkanaca ovde, strasno. Coveku tata cist nemac, prezime Sruder, rodjen u Berlinu… Kunete se u Doncica da je Srbenda, a ovaj je veci Nemac 3 puta nego sto je Doncic Srbin. Uostalom, ko je jos na ovom brdovitom Balkanu „cistokrvan“? Djedovi nam bili pod turcima i davali babe za prvu bracnu noc, madjari radili sta su hteli, itd. da ne nabrajam, onda se mi usudimo nekome pricati o cistokrvnosti? Eno ga Dusan Nemanjic se prevrce isto kad vidi kakvi smo postali i sta ostade od Srbije na tri mora.
K

Kosarkaski Grof

pre 8 meseci

Kako ti znas da je cistokrvan , kada si merio procente ?
M

Mas

pre 8 meseci

Jeste, vidi se.Cist Nemac, sa Svarcvalda.
d

don joe redington

pre 8 meseci

komentsr stupid, kakvi turci, kad je njima sttogo bilo zabrsnjeno da se mešaju sa kaurinima, kako su zvali srbe, prva bračna noć, toga je bilo ali samo u srba,vranjskog kraja, kad otac oženi maloletnog sina pa kefta snajku dok mali ne stasa za radnju, lepo opusano u koštani a ako je i bilo prve bračne noći, to je bilo sa srbima poturicama, age begovi itd, sami turci sem sultana nisu smeli da se mešaju sa srbima, koji mađari , oni ne postoje veoma mali broj huna, sve su to pounijaćeni srbi, pranarod koji se posle delio na grogrsfske toponime
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

@Don Sta je babi milo, to se babi snilo. Pravo na prvu bracnu noc u Otomanskom carstvu je dobro poznata istorijska cinjenica. Kad hocemo da oplakujemo sami sebe, to je jedna od prvih stvari koje spomenemo. Kad se, kao ti sad, toga stidimo, onda se pravimo kako toga nije bilo. Druze, odrasti malo. Ne mozemo stalno da krojimo istoriju kako to nama odgovara.
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Vi razmišljate svojom glavom, oni Bokanovom.
B

Bravo

pre 8 meseci

Ali ovi nasi Naci Srbi koji mu zabranjuju da bude Nemac jer je tamnoput i brinu se sto se Hica okrece u grobu, jer Nemci vise ne gledaju ko je koje boje koze su mi najjaci. Sta bi tek nasi dedovi rekli da vas cuju da se podsmevate Nemcima jer smo mi postali mnogo veci fasisti nego oni...
Z

Zeder

pre 8 meseci

srbi koji su kroz istoriju nagrabusili od nacista se brinu sto tamnoputi igrac igra za Nemacku. Da nije smesno bilo bi zalosno. Cestitao bih nemackoj na finalu i sto Im je tamnoputi nemac glavni igrac reprezentacije. Nadam se da ce i nasa zemlja u buducnosti izroditi tamnoputog reprezentativca.
B

Bravo

pre 8 meseci

Upravo tako. Ne znam samo u kom trenutku su Srbi tako kontra-evoluirali od "bolje rat nego pakt" do "ne mozes ti biti Nemac kad nisi cistokrvan, gle koja ti je boja koze".
Б

Белграно

pre 8 meseci

Ми смо много тога, али никако фашисти. Њих потражи у Немачкој, Пољској, Италији, Хрватској итд, али никако не лажи за нас.
R

Rasista

pre 8 meseci

Cela je Srbija rasisticka a tebe cemo kao svedoka woke i cancel kulture i libtarda da proteramo u Nigeriju:-)
b

bezv

pre 8 meseci

Zato što je malo ko mrdnuo iz svog sela, a čak su i mnogo gori oni koji jesu iz sela, ali selo iz njih nikada. Vidim po raznim komentarima odmah "proći će kao na Ceru" i slične stvari koje pokazuju koliko smo iskompleksirana nacija postali.
@

@Белграно

pre 8 meseci

Sramotno je staviti Poljsku u bilo koji kontekst nacizma jer su narod koji je ubedljivo najviše stradao od nacista. To može samo neko ko nema osnovno znanje iz istorije.
p

pdk

pre 8 meseci

Srbi nisu naci...niti mu iko zabranjuje da bude Nemac. Samo sto on nike Nemac, i ako im je sportski mnogo toga doneo. Vrlo je jednostavno. Kao sto tamnoputi Crnogorci nisu ta nacija, i ako su im doneli benefit u kosarci. Niko tu nije rasista, samo je apsurd malo da bas ti Nemci danas slave tamnoputog igraca. I svaka im cadt na evoluciji, ali mene nisu zavarali a verujem ni mnoge druge.
Z

Zeder

pre 8 meseci

Pdk… Denis je rodjen u Nemackoj i prica nemacki jezik. Ja sam rodjen u Bosni pa sam se preselio u Srbiju. On je cistiji Nemac nego sto sam ja Srbin.

ZetaReticuli

pre 8 meseci

@pdk, znači otac mu jeste Nemac, ali on nije? Moja žena je Mađarica, da li to znači da moja deca nisu Srbi?
v

veksooon123

pre 8 meseci

Nadam se da ce takav jedan da ti bude zet i da ce da ti iznedri reprezentativca
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Njihovi pokojni djedovi i babe se vise okrecu u grobu nego Hitler. To je 100%. Da cujes od naseg naroda ovakve rijeci, to je za mene sokantno. I kad onda jos pocnu sa onim "nisam ja rasista, ali..." Sta si onda? Glup, pa ne kontas sta pricas? Ma, zalosno.
P

Porota

pre 8 meseci

Da li je ovo prvi crni Nemac ili ih je bilo i ranije?
В

Втб

pre 8 meseci

Пре 20-так година је био Адемола Окулаџа...њега сам запамтио, у међувремену их је било сигурно још много али их нисам испратио

Јоркширац

pre 8 meseci

Okuladza je bio Sroderov prvi agent!