Domaći teren je domaći teren...

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.10.18. | 14:25

Rogaška i Lovćen spuštaju zavesu na drugo kolo ABA 2 lige

Lane na ivici Fajnal fora. Peti i šesti klub ABA 2 lige u sezoni 2017/2018 odmeriće snage u poslednjem meču drugog kola: Rogaškla - Zrinjski (19.00).

Ni jedni ni drugi nisu počeli tekuću kampanju na najbolji mogući način. Rogaška je na Cetinju doživela minimalan poraz od Lovćena (72:71), dok je Zrinjski deklasiran kod kuće od Dinamika (50:73).
"Čeka nas teška utakmica. Mi još hvatamo pravi ritam i nismo na željenom nivou. Od utakmice protiv Dinamika smo napokon povezali nekoliko dobrih treninga, ali nažalost nismo kompletni, ponovo nedostaje Miličević. Nadam se našoj boljoj igri nego u prvom kolu. Rogaška je kvalitetna ekipa u kojoj plejmejker Dejvis dominira u realizaciji, razigrava saigrače i pravi razliku. I u spoljnoj liniji moram da spomenem Vašla i Bilića, te Tomića na centarskoj poziciji, ali udarna snaga je Dejvis. Mi smo u situaciji da moramo da se bavimo svojom partijom u prvom redu i naravno maksimalnim angažmanom u obrani", rekao je trener bosanskog predstavnika Hrvoje Vlašić.

Izabrane vesti

Podsećanja radi, oba prošlosezonska duela dobijali su domaćini. Takođe, Rogaška i Zrinjski izgubili su samo po jedan meč na svom parketu, što bi moglo da odigra bitnu ulogu i na večerašnjem susretu, pa se kec ne dovodi u pitanje.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 19:00 7077 ABA 2 Rogaska - Zrinjski ki 1 1,35
Ukupna kvota1,35

ABA 2 - 2. KOLO

Petak
19.00: (1,35) Rogaška (16,0) Lovćen (3,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: ABA 2 liga


tagovi

RogaškaABA 2 ligaKK Lovćensportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara