"Drobnjak"
"Drobnjak"

Drobnjak: Divac i Stojaković su sada Amerikanci

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 16:29

"Igrali su tamo 13 odnosno 16 godina. Američki su građani, to su legende NBA lige", kaže bivši reprezentativac Jugoslavije

DrobnjakPredrag Drobnjak je dao intervju za Eurohoops u kom je objasnio svoju ulogu u Sakramento Kingsima, ali je istakao i da je siguran da će Srbija da se plasira na Olimpijske igre koje se održavaju u Rio de Žaneiru. Drobnjak je istakao da je njegov zadatak da motri na talente u Evropi.

Govorio je i o statusu koji Vlade Divac i Peđa Stojaković uživaju u SAD-u.
"Zadužen sam za skautiranje igrača u inostranstvu za Kingse. Moja baza je Evropa. Zapravo, Divac i Stojaković su sada članovi tima i deo istorije jer su igrali za ovaj klub dugo. Nisu nešto novo za NBA. Oni su sada Amerikanci. Američki su građani, proveli su 13 odnosni 16 godina u NBA, tako da su legende tamo", rekao je Drobnjak.

Izabrane vesti

Tema je bila i reprezentacija Srbije, odnosno njene šanse da se plasira na Olimpijske igre.
"Veoma dobra šansa za Srbiju da se plasira na Olimpijske igre. Mora da se plasira. To je tim sa četiri, pet igrača koji su imali jako dobre sezone. Bogdanović, Raduljica, Teodosić, Jović, Bjelica su imali dobre sezone, mnogo bolje nego pre dve godine. Očekujem da će se plasirati. Naravno, nikada ne znate šta može da se desi na turniru", kaže Drobnjak.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vlade DivacSrbijaPredrag DrobnjakPeđa Stojaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara