""
""

FIBA kaznom od 2.000 evra gasi cigaretu Bogdana Tanjevića

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.09.17. | 14:03

Selektor Sokolova nije mogao da se uzdrži, zapalio je cigaretu, i “zaboravio” na konferenciju posle pobede nad Mađarskom

Zapalio je cigaretu i ostavio novinare da ga uzaludno čekaju! To je učinak selektora Crne Gore, Bogdana Tanjevića nakon utakmice sa Mađarskom. Zbog svega toga, Košarkaški savez Crne Gore KSCG, primoran je da plati kaznu od 2.000 evra na ime kazne koju je zaradio selektor Sokolova.

Izabrane vesti

Naime, on je zapalio cigaretu na Eurobasketu, i to u svalačionici nakon utakmice sa Mađarima. Naravno, to je uredno primećeno, kao i činjenica da se Tanjević nije pojavio ni na konferenciji za novinare nakon istog meča. Sve je zatim procesuirano od strane Tehničkog komiteta FIBA federacije koja je donela odluku o novčanom kažnjavanju selektora Sokolova.

U fusnoti ove, sada pravosnažne presude na račun Tanjevićevog poroka i nepoštovanja procedura Evropskog prvenstva, stoji da će se svaki naredni prekršaj povezan s istim delom duplo skuplje plaća.

Tanjević će zbog svega morati debelo da se zamisli… Evrobasket će njega i Crnu Goru zbog svega sem po jednoj pobedi i dva poraza u dosadašnjem delu takmičenja zapamtiti po nikotinskoj zavisnosti i nerazumnom propuštanju selektorskih obaveza bez presedana!

(Foto: MN Press)


tagovi

Bogdan TanjevićEurobasket 2017FIBAkazna

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara