Komentari na vest

Gurović za Mozzart Sport: Zvezda pripada gornjem domu Evrolige, nije još ništa izgubljeno za Top 10

Q

Qqq

pre 3 meseca

Kad bi upola energije ulagali u igranje od ovog sto presipamo suplje u prazno po novinama mozda bi nesto i uradili. Jos nam je spustena lestvica za gornji dom i opet ne vredi
n

nemam pojma

pre 4 meseca

Ovaj je stvarno ograničen. Ništa nije izgubljeno, a među 5 su klubova sa rezultatom 10-15. Verovatno, ne sigurno, će se ići sa 18-16 dalje. To znači da imaju fore za još samo jedan poraz. To bi značilo da do kraja imaju OSAM pobeda i samo jedan poraz, od Reala, na primer. I Partizan, koji ima još šest utakmica kod kuće, a tri na strani, od čega Berlin kao must win, teško će se probiti, ali bar ima još nade i šanse. Trenutno deseti, Makabi ima TRI pobede više od vas, a jednu od Partizana. U toj grupi, sa nešto boljom koš razlikom su još dva španca, Baski i Valensija, pa sledi sedmi Oli sa 14-11. Vaš optimizam, je isti kao kad ste očekivali u fudbalu da uđete među prva dva kluba u LŠ, da možete nemce da prođete.
E

Ekonom ili ekonomista

pre 4 meseca

Citajuci komentare, slusajuci vlasnika kluba Crvena zvezda, pomislio bi covek da ta Crvena zvezda skupila jedva novac za ucesce, dali su joj ono sto je preteklo.. Ispade da jedva imaju budzet za igrace.. Odlican rezultat u sezoni, odlican, kad pogledas da Zvezda jedva ima dovoljno da bude u tom bogatom drustvu..Znaci Zvezda nema budzet ni 5 miliona, Partizan oko 30?! Aj da sacekamo kraj EL, ako Partizan bude u 10, ima da se "otkrije" da je Partizan u stvari imao 50 mil budzeta, a Zvezda ni 2m, jedva da isplate za termine Areni 🤣
G

Gallina

pre 4 meseca

Fale ovakvi igraci nasoj kosarci, nevezano sada za ovu temu...
S

Svetski Sampion

pre 4 meseca

Vidi sine, gore ti pise ko je harao svetom i ko je Svetski Sampion i da tu pricu zavrsimo, znam da vam je tesko, ali to je realnost sa tim morate ziveti i sto pre to shvatite bice vam lakse. Nedavno sam komentarisao i mozart nije objavio komentar. Probat cu ponovo. Jedina prava kosarkaska institucija i " nukleus" kosarke na ovim prostorima je Crvena Zvezda, Aleksandar Nikolic, Nebojsa Popovic, Bora Stankovic, Radomir Saper i kasnije Ranko Zeravica su "izmislili" igru izmedju dva obruca na ovim prostorima. Kad govoris vec o haranju 90-tih, ko je harao pre toga, ko je stvarao " zemlju kosarke", ko je vladao od '45-e do '76-e (vase prve titule), sve je to na vasu veliku zalost cinila jedina institucija - Crvena Zvezda. To su cinjenice pa ko shvati shvatice. To jedno, yada sam jos rekao da ce Zvezda biti bolje plasirana u Evroligi od partizana i to ponovo kazem, na kraju ligaskog dela Evrolige, ostajete iza nas. Koliko to vama se sada cini nemogucim, tako ce da bude. Vec veceras nas deli samo jedna pobeda i bolji medjusobni skor i to vam je to. Mozda ovo i neko procita, a, Mozarte. Sportski pozdrav.
L

Lično ja

pre 4 meseca

Bajke na stranu, i vaša Rolan Garos košarka, ali ovo "probat ću ponovo" je bilo tako iskreno, heheh. No, nema veze, keva mu iz Čačka, što bi vi rekli.
S

Slagao

pre 4 meseca

si masno trepnuo nisi.
n

nemam pojma

pre 4 meseca

HA-HA-HA-HA!!! Osvajali ste titule na šljaci, sa fudbalskom loptom, igrajući napolju po blatu ako pljusne nevreme, sa po pet ekipa, sa erezultatima 5-3 i sličnim. Glavni igrač bio vam je zadranin Roklicer, tu su bili još nemac Gec, bosanac Popović i mađar Demšar. To su tih prvih 10 titula od 45. -55. Primat vam uzima Olimpija sa Daneuom, OKK sa Rajkovićem i Koraćem, Zadar. Još se igra napolju, po betonu, što je bolje nego po šljaci, lopta dobija oblike košarkaške lopte Sledeću i poslednju titulu u SFRJ, osvajate 1972. i to vam je jedina prava titula iz SFRJ. sa Kapičićem, Slavnićem, Simonovićem, Cvetkovićem, Pavlovićem, Lazarevićem. Sledeće titule, dve, osvajate u Slobinom dobu, 92. i 93., ali to je već vreme Srbije i CG., koji se još zovu Jugoslavija. To je najgore ratno vreme kad ste uzeli dve titule. Partizan je izgubio svoj tim koji je uzeo prvenstvo Evrope, svi su se razbežali. Zatim ste sledeću uzeli 98. pred rat sa NATO., uz stalne nemire u zemlji koja se sad zvala Srbija i Crna Gora. I opet kraj, gasi vam se klub, koji Đilas volšebno oživljava u dogovoru sa Čovićem. Od FMP-a prave zvezdu a od Radničkog iz N.S. novi FMP Evo, još sam vam ulepšao taj sramni period, kad su ljudi ostali bez para dobivši samo 2.5% od vrednosti duga, čuveni UPPR. Ulažete velike pare ali nema titula, ništa od "evropske zvezde". I na kraju na vlast dolazi vučić, uništava Partizan, tera Vujoševića, te vi dobijate seriju titula, na kom talasu plivate još danas, dok se ovaj režim ne uruši. Vučića je posebno iznervirala Partizanova titula 2014. uz Duletove poznate reči: "džaba vam novci moji sinovci". Već sledeće jutro, vučić šalje poreznike koji gase i blokiraju sve račune kluba, a vučić preti bilo kojim sponzorima i traži izbacivanje Duleta iz kluba, ili će u protivnom ugasiti klub. I Danilović sramno tera Vujoševića iz kluba, a Partizan dobija jedva nešto novca da formira amaterski tim. I eto vaše radosti. Takav Partizan ste pobeđivali, želeli osvetu za sve godine poniženja daleko boljeg i kvalitetnijeg kluba. I o kojoj svetskoj tituli ti pričaš čoveče? Jesi li normalan? Jednom ste ušli među osam i to je sve. A potrošili milione za to vreme, stotinu miliona evra. I ništa. Svake godine, kao i ove uostalom, u donjem delu tabele. A Partizan je bio ŠAMPION EVROPE (ne sveta, takvo takmičenje ne postoji, a Šampion NBA se tako zove, nezasluženo). Uz evropsku titulu tu su TRI evropske titule R. Koraća i četiri plasmana F-4, Evrolige. Klub je dao najviše NBA igrača u Evropi, igrao protiv NBA timova još u vreme Kićanovića i Dalipagića, dva tada, najbolja evropska igrača, kasnije opet najboljih evropskih bekova, Đorđevića i Danilovića. Pa Divac, Paspalj, Peković. I vi bi da se merite sa tim gigantom? SMEŠNO!!!
B

Boxo

pre 3 meseca

Kakav si ti indijanac...
R

Rodja73

pre 4 meseca

Guri da se ti pitas mozda bi pripadala gornjem domu ovako ona nije ni za eurokupa. Koliko godina su vec u Euro ligi i sta su uradili nista jedno veliko nista sem da su donji dom tabele.
T

Teško baš..

pre 4 meseca

Zvezda treba da dobije najmanje 7 od 10 preostalih. Sve je moguće, raspored je solidan ali teško teško..
E

Enzzo91

pre 4 meseca

Treba da dobije minimum 8 utakmica i da se poklope rezultati Olimpijakosa, Makabija, Partizana, Valensije i Baskonije. Samo to treba Zvezdi .
n

nemam pojma

pre 4 meseca

Igralo se 25. kolo, a ima ukupno 34. 34-25=9!!!A biće potrebno 18 pobeda, znači još 8 od 9 utakmica. Toliko o realnosti i skromnosti. Prvo skoči pa reci hop!
S

Sv istina osim

pre 4 meseca

Popularnosti sportova. Ipak je fudbal indalje br 1.
J

J.Z.g.g

pre 4 meseca

Naravno da se vidi da je Zvezda za play off samo što nije imala sreće da se povrede svi bekovi Teo,Neda,Hanga,Lazić i Topić tako da samo zbog toga nema više pobeda i to je tako
R

Realno ooo

pre 4 meseca

A ko je dao minuse to je iz čiste zlobe.
H

Heey

pre 4 meseca

Jadna zvezda vec 20 godina ceka top 10. Sledeca godina bice nasa 100%, jaci nego ikad
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Ti si Zvezdin Četnik Milane.

Kokot Nedeljko

pre 4 meseca

Kakav top 10, mi delije se ne palimo na to!
p

pritajeni

pre 4 meseca

gospodin Kokot,tipican primerak latentnog pritajenog Zvezdasa...iako navija za partizan,duboko u sebi je svestan neprirodnosti svog polozaja,i zato stalno dolazi na vesti o Zvezdi..
B

Bromazepam

pre 4 meseca

Jeste Milane JUNACE, lupnes glupost pa ostanes ziv, veceras 10 razlike za Barsu.... Obrisi suze mala moja !!!
P

Popij bromazepepam

pre 4 meseca

Još se nisi smirio od rutiniranja Loyda i ekipe?
m

mumbururu ga

pre 4 meseca

i ne poznaje
t

tako je tako je

pre 4 meseca

samo nemoj da bijes...
B

Bromazepam

pre 4 meseca

Obriši suze mala moja, nek osmeh lice ti krasi... Xaxaxa rutiniranje, videćemo ko će na kraju biti izrutiniran....

❤️❤️❤️

pre 4 meseca

Grobari ne volim vas zato sto imate pamcenje kao ribica, zato sto ste poceli posle Vujosevica i Socijalista i Tadice kasnije da se lozite na kosarku kada vam je Vucko kupio licencu za EL i upumpani milioni u ekipu koja 10 godina nije postojala na kosarkaskoj mapi. Zvezda je za sve te godine igranja u evroligi imala najskromnije budzete, nekoliko puta manje nego sto ih danas ima vas mali klub. Pa se nalazila pojacanja koja su svoje karijere ozivljavali u Zvezdi i postajali zvezde Evropske kosarke kao sto je i vas kapiten prosao taj put. I sad ste se osilili i izasli iz rupa a i pored skrkanih miliona u ekipu ste obican prosek i niste nista bolji od nas sto pokazuju i tabele.
M

Miloš 1970

pre 4 meseca

Ajde priznaj da si rođen 2001 godine a možda i kasnije ??Jel ti znaš da je 90 % reprezentacije devedesetih godina sačinjavao Kk Partizan što igrački, što stručni štab??Kad smo istinski harali svetom ,zato pitaj nekog ko ima barem 40 godina da ti objasni ko smo mi ,a ko ste vi sa dva i po domaća igraca u zadnjih 50 godina!!!
T

Top Gun

pre 4 meseca

Slagao si trepnuo nisi. Ali to ste vi.
N

Nvpa

pre 4 meseca

Panteru taj mali klub je za vas Real,šampion Evrope i 3 kup Radivoja Koraća.Sad pali kod Čovketa vaše jedine legende pa se isplačite zajedno.
@

@milos1970

pre 4 meseca

evo,ja sam rodjen pre skoro 50 godina,i dobro pamtim 90-te...navedi mi,koje godine je reprezentaciju cinilo 90 procenata igraca partizana,ili priznaj da si lazov.

❤️❤️❤️❤️

pre 4 meseca

@Milos e pa milose malo si pogresio sa procenom, 1983 sam godiste i dobro se secam 90-tih jer sam se tih godina aktivno bavio kosarkom i secam se kako su stvari funkcionisale i ko je iza koga stajao, i kako su se otimali igraci tih godina iz Zvezde za partizan pocevsi od Silobada, Tomasevica, Vujanica... Da ne nabrajam dalje, isto tako je bilo i cerupanje Hemofarma i onda ti pricas o partizanovim igracima?! Tih 90 tih je krenulo favorizovanje jednog kluba i unistavanje svega ostalog zarad tog jednog kluba, tako je bilo i u kosarci i u fudbalu i nastavilo se sa demokratskom strankom kasnije. Tako je i pocelo kada vam je osnovan klub, još 1945. godine, kada je oficir JNA Vlahović ušao u dvoranu starog DIF-a u Deligradskoj u svlačionicu Crvene zvezde sa naredbom vojnih vlasti da braća Šaper, Aleksandar Nikolić i Boža Grkinić moraju, kao aktivni vojni obveznici, da pređu u novoformirani KK Partizan, koji je tada bio pod vojnom upravom.
L

Lelee

pre 4 meseca

Divac, Đorđević, Danilovic, Nakic, Koprivica, Paspalj, Rebrača itd svi igrali u vreme Tadica.. ??? Nekad je bolje ćutati.
R

Repac Plandiste

pre 4 meseca

Stoji da je budžet Crvene Zvezde medju pet najmanjih u EL. Medjutim i tako smo mogli bar malo bolje da nismo fulali protiv Asvela, Albe, Baskonije recimo. Kakogod za orosutim mlekom ne vredi plakati, idemo da pokusamo da sve nadoknadimo. Veceras je jedna od najvažnijih utakmica. Ako pobedimo sanse nam drastično rastu. Principe sustizemo u narednih par kola a ostali konkurenti, pa videcemo verovatno ce i neki od njih da kiksiraju. Sa ovim su se složili...
R

Repac plandište je

pre 4 meseca

Budala. Sa ovim su se složili.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Trifi vam pozlilo, a vi ovde trućate.
@

@kostunjavko

pre 4 meseca

Jel si poradio na ramenima da ne izgledas kao zena vise?
d

d.g.

pre 4 meseca

@Toto- klub vam ugasise a vi nemate iq da shvatite.
D

Danilo911

pre 4 meseca

Protiv Valensije komentator kaze oko 14- 15 hiljada ljudi je u hali, tokom celog prenosa iz svakog moguceg ugla brdo praznih stolica...Covke prijavi preko 18 000...Moze mu se...
I

Infoo

pre 4 meseca

Za tvoju informaciju EL broji gledaoce a ne Čović i Ostoja limar.
U

Urgh!

pre 4 meseca

Žali Bože ovih nepismenih što komentarišu... Pola ih ne zna pisati, a mudruju o košarci i o životu... Od 20-ak komentara, jedva par suvislih. Malograđanština na kvadrat.
g

gostgist

pre 4 meseca

Mozda bi Gurovic trebao da kaze Covicu da Zvezda pripada gornjem domu Evrolige,obzirom da Zvezda posle Albe i Asvela ima najmanji budzet u Euroligi.Sa takvim budzetom se jako,jako tesko ulazi u top 10,a ove sezone se i nece uci.
A

Alo bre

pre 4 meseca

Ovaj isto trebao da bude u zatvoru,odradjuje kaznu na slobodi
M

MANCE.

pre 4 meseca

DEZERTER
H

Hmmmm…

pre 4 meseca

Rece covek koji je vidio Evroligu samo u Partizanu
N

No.1

pre 4 meseca

A Armani i Efes pripadaju gornjem univerzumu...
B

Blaki

pre 4 meseca

Ala ti lupaš,ti izgleda samo tabelu gledaš,a utakmice slabo. Armani i Efes ne mogu se porediti sa Albom i Asvelom .
P

Parizer

pre 4 meseca

Koliko frustracije u jednoj osobi.Boze spasi!
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Eto. Vidiš da nije teško opisati sam sebe.
K

Kototamo

pre 4 meseca

Tako je milane ekipa koja za 10 godine El ims jedan top 8 gde je glat ispala i trenutno je 12ta i mora da pobedi sve utakmice do kraja da bi imala teoretske šanse pripada gornjem domu.Ovakve izjave služe da se nalozi masa al džabe evo kroz 10ak dana profesor doktor N.Č.ce se javiti Da kaže da top 8 ni Evroliga nisu nikad ni bili prioritet i da se okreću Aba ligi i KLS kao i svake godine.
i

ivko svemirko

pre 4 meseca

Jedan top8 sa godišnjim budzetima od 8miliona evra, naspram 25 koje ima institucija na godišnjem nivou
M

Miloš 1970

pre 4 meseca

A pazi doveli toliko igrača, doveli Sabaza kao najskuplje pojačanje ikad. Raskinuli ugovor ko zna koliko mu platili odštetu, menjaju komplet petorku u sezoni,menjaju trenera,imaju ljudi neograničen budžet i upiru prst ka nama da mi imamo budžet od 30 miliona, vojmi oca i sina!!!
G

Guh

pre 4 meseca

Pripada sa sve legendama poput tebe,sarape i djuke bizona..
y

y77

pre 4 meseca

uvek su oni u gornjem domu, medju prvih 14
d

d. g.

pre 4 meseca

Nekog deceniju tamo nije bilo. Ne bi se još ni pojavili da Vučko nije kupio mesto. Kroz ek vas Alimpijević odlučio od košarke.
M

Meres

pre 4 meseca

Hala je samo dva puta bila puna. Osim ako ne računamo duhove, kao po običaju.
x

xdxd

pre 4 meseca

Halu im napunio Partizan
K

Kako da ne

pre 4 meseca

Kad ti kazes,vucibatino jedna. Primer nevaspitanja i nepismenosti.
d

d. g.

pre 4 meseca

Ti mora da si napaljeni klinac kad tako pišeš. Ili si Hrvat pa ti Gurović budi traume.
G

GostO

pre 4 meseca

Dok ti kao primer vaspitanja nazivas coveka vucibatinom. Bas si na sopstvenom primeru pokazao kako izgleda pravo kucno vaspitanje.
G

Grobar....

pre 4 meseca

Ako ti tako kazes! Samo sto se za to treba izboriti na terenu, a ne da pucate od albe, zalgirisa, baskonije, asvela.. voleo bi ti..
A

Alba i Asvel

pre 4 meseca

I mi isto
v

vhić

pre 4 meseca

i doticni pripada pritvoru zbog premlacivanja zene,pa nije tu...
Z

Zcva

pre 4 meseca

Nije ako dobijemo Barsu, sto ce biti djavolski tesko. Na kraju cemo ponovo da zalimo za utakmicama sa Asvelom, Baskonijom i Albom.
G

Gostee

pre 4 meseca

kao i svake godine, nesposobni ste... klub sa fudbalskim navijacima i bez tradicije... manite se kosarke molim vas, samo nam zemlju sramotite godinama...
D

Delija94

pre 4 meseca

Sinoc gledam Albu protiv valensije i ne mogu da verujem da smo izgubili od one ekipe..