Komentari na vest

Gurović: Zlato u Manili bilo bi veći uspeh od Indijanapolisa

М

Милош Вш

pre 8 meseci

Можда смо мала земља, али само географски. Кошаркашки огромна, била и остала.

Srpski samuraj

pre 8 meseci

I, naravno, na jednu pozitivnu vest, pozitivnu energiju i vibraciju, javlja se gomila mudrijasa da da svoje negativno mišljenje i stav, i da uvek nadje zamerku u necemu! Jer ne bi bio živ da ne prigovori nečemu, šta god to bilo! Jer on mora da ima svoj stav, on ima prava na svoj stav, čak iako je to neviđena budalastina! Bem ti lud i iskompleksiran narod!
S

Sabato

pre 8 meseci

Ona Argentina iz 2002. godine bi se prošetala do zlata na ovom prvenstvu s dvocifrenom razlikom na svakom meču, u USA timu je bilo igrača svetskog formata koji su za klasu bolji od ovog smešnog tima koji gubi dve od tri utakmice... Koliko bi igrača iz sadašnjeg tima ušlo u 12 one naše selekcije iz 2002? FIBA je uništila SP i igrati ga godinu dana pre Olimpijade je suludo, da ne pričamo o raznim prozorima...
Б

Белграно

pre 8 meseci

Није то само до Фибе. Колико садашњих бразилских фудбалера би било у саставу Бразила који је био шампион света 2002? Колико садашњих одбојкаша Србије би играло за нашу репрезентацију из 2002? Шта би ватерполо репрезентација Мађарске из 2002. урадила са садашњом? Спорт се мења, комерцијализација чини своје, све је више забаве и шоуа, а све мање правог квалитета, то је у многим спортовима тако, не само у кошарци.
T

Televizor

pre 8 meseci

Sanchez , Ginobili, Montecchia, Oberto, Viktoriano, Fernandez, Sconochini , Scola , Gutierrez, Noccioni , Palladino , Wolkowyski . Bolesno dobar tim, koji je kasnije osvojio olipijske igre, takodje i USA tim mnogo jaci nego sada.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

*poTcenjujemo
m

milutin 15

pre 8 meseci

gurović je potpuno u pravu, mi a i celi svet previše uzdižemo NBA,jeste najjača,ali što kaže stiv keri nije 1992, kanađanin Aleksabder idealna petorka NBA pa protivs nas prosek,i ameri novinari priznaju da je tu dosta marketinga, ko god ne misli da bi Milutinov biio jedan od dominantnijih centara slabo razume košarku
S

Slaba odbrana

pre 8 meseci

milutin 15-Šaj je glavni igrač Oklahome,on tamo iza sebe ima radilice otuda je u idealnoj petorci,imao je jako dobru sezonu iza sebe sa odličnim procentima, u selekciji Kanade to nema.Verovao ili ne i on je čovek od krvi i mesa,protiv Slovenije je dao 31,šutnuo je 12 puta,protiv Srbije 15,šutnuo je 8 puta.Dve lične je zaradio za tili čas,do poluvremena je imao 3 lične greške,to niko ne vidi kako onda da igra.To što Kanada ima petorku koja dolazi iz NBA ne znači da su svi odlični igrači,kod njih se zna ko kosi ko vodu nosi.Pauel igra u Dalasu,ne zna gde bije,nema šut,ali ima snagu i mišiće,postiže izmedju 5-10 poena i to uglavnom iz slobodnih bacanja ili zakucavanja,Bruks divljak,klasičan provokator,četvrti igrač u Memfisu,Volker peti igrač u Minesoti,Olunuk 4-5 igrač u Juti,Beret 3-4 igrač u Njujorku i Šaj već sam naveo.Potrefila se takva generacija sa par dobrih igrača i za njih je ovo veliki uspeh,videćemo na OI šta će biti kada dodju u najačem sastavu,primer SAD sa kojom nismo igrali na ovom SP kada dodju sa najačim sastavom NA OI dobijaju sve sa 30 razlike pa i nas SP i OI,ali mi to brzo zaboravimo.NBA živi od reklama,vrte se ogromne pare,sad su još otvorili tržište,sve više igrača iz celog odlazi tamo,tako da maltene svaka malo jača reprezentacija ima barem 1-2 igrača u NBA.Milutinov je sklon povredama,ne bi se on naigrao u NBA.

Zvezda ispred svih!

pre 8 meseci

Milan Gurović-ljudska i igračka gromada!!!
@

@@@@

pre 8 meseci

Ljudska jer je tukao ženu i kćerku? Igračka? Na osnovu čega?
n

nR

pre 8 meseci

Igrao za Zvezdu pa zato. Bez Fmpa.
T

Top Gun

pre 8 meseci

Nemoguće poređenje.
ž

živko skelanac

pre 8 meseci

Milane jel to onaj sto sam te **bo?!
d

dalmacija liberty

pre 8 meseci

Prećero si Milane! Ovo prvensrvo je cirkus! A i nas tim je slabiji od onog 4 puta! Švabo igra finale, đe to ima!
l

lihvar

pre 8 meseci

Samo Avramovicu ne davati loptu i zlato je zagarantovano. Inače odličan je u odbrani!
P

Postoje

pre 8 meseci

Dva Drim tima,jedni su razbili Hrvate,92,a jedni nas,96,sve ostalo su drugi ili treći timovi.Ali opet za ostale jaki.To su oni mislili ,ali se vremena menjaju.
G

Goss

pre 8 meseci

Evo ga i ovde je počeo ciganin da deli moji Dobrić Gudurić Davidovac vidi se i dalje bol kod njega
S

Stogod

pre 8 meseci

Kad je rekao moji,misli na to da ih je on trenirao u mladim kategorijama, a ne moji zvezdasti.
j

jadno...

pre 8 meseci

pitanja postavite samo oko 3 igraca a ostale izostavite? Klasicno klubastvo crno belih novianara..
j

jel tako?

pre 8 meseci

pitanja postavite samo oko 3 igraca a ostale izostavite?
m

mx

pre 8 meseci

Ajde Milane molim te...Lepo s tvoje strane sto si unizio svoj uspeh da bi uzdigao njihov ali kvalitet ovog SP je tuga.Pa ja ne pamtim da smo nekad lakse usli u finale,mozda 2001. na ep ali tad smo bili prejaki.
B

Blaki

pre 8 meseci

Ne kapiraš poentu,pogledaj ko je tad igrao za repku ako si zaboravio,a ko igra sad.
D

Dajbrepare!

pre 8 meseci

Uzmi obesi se! Tvoje znanje o kosarci je u ravni moje babe!

Kukaa

pre 8 meseci

Nista ne moze da zameni te godine. Ratovi, sankcije, Srbija na gorem glasu od nacisticke Nemacke...jedini beg iz realnosti bili su upravo ti uspesi ! I sutra ce 99% planete biti uz nemacku. Ne znam dal ce da postoji zemlja na kugli zemaljskoj Ili vanj nje koja ce navijati za Srbiju!
q

qnde

pre 8 meseci

Zato cemo danas da ih karamooooo
o

ok

pre 8 meseci

Srpska Makedonija brate.
B

Baclija9

pre 8 meseci

Pogledaj malo komentare na društvenim mrežama, pravdoljubivi svet redom podržava Srbiju
m

ma da

pre 8 meseci

jadni mi i slične budalaštine...misliš da će neki Italijan ili Španac da navija za Nemce? Možda Belgija,Holandija ili Danska.Mislim ako nisi zadrt uvek bi trebalo da navijamo za komšije.Makedonce,Bugare Bosance ili Rumune( da ne nabrajamo dalje...)

1992

pre 8 meseci

Reci to nekome ko je rođen 2001. godine. Svako je emotivno vezan za ono prvo sjećanje na neki događaj. Meni ništa ne znače medalje Stare Jugoslavije, jer nisam bio rođen i ne sjećam se, a to je ljudima koji su tad bili mladi i pamte te uspjehe nešto veće i od Indijanapolisa.
G

GeOs

pre 8 meseci

Obozavamo da glumimo zrtvu. Obozavamo da mislimo kako su svi protiv nas. Obozavamo da omalovazavamo sebe. Zasto u ovakvoj situaciji. Sta ti znas ko za koga navija, ti si procenio 99% ? A da, obozavamo i da mislimo kako sve to sada mi radimo iz "inata" , "njima". Mi moramo u glavi da imamo nevidljive neprijatelje. Uzas.
К

Котор

pre 8 meseci

Сутра ћемо бити светски прваци! 🇷🇸
И

И

pre 8 meseci

Уз дужно поштовање, онда ниси макао из Европе, вероватно ни из Србије. А ни ови што ударају плусеве Баш ће Грк, Кипранин, Рус, Индијац, Кинез, Сиријац, Либијац, да навија за Немачку и многи, многи други. Како да не. Западна европа и северна америка нису цео свет. Изненадио би се да преко 70% земаљске кугле сутра навија за Србију. То што смо ми на све начине окружени са ових 30%, па стичемо погрешан утисак, то је друга ствар.
S

Skopje

pre 8 meseci

Nie ke navivame, brakja Makedonci. Napred Srbija, idemo orloviiiii!!!!!!!
B

Becks

pre 8 meseci

Zasto bi neko navijao za Srbiju? Zar Srbi nisu rusofili i zar oni ne vole takodje zapadne zemlje?

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Srbi (i Crnogorci), Makedonci, Rumuni (i Moldavci), Grci (i Kiprani), Rusi (i Belorusi), Jermeni, Gruzini?
d

dale23

pre 8 meseci

Srbija na gorem glasu od nacisticke Nemacke.. -> sa razlogom. Uskoro će ponovo, sve počinje sa viznim režimom. Kao i 90ih, mi se čudimo zašto, a ceo svet zna razloge, a mi se pravimo ludi. "Nebeski narod."
b

bili smo jaci

pre 8 meseci

2002 ali i ameri argentina su bili daleko jaci nego sada litvanija canada...
P

Polivač

pre 8 meseci

Ajde Milane, idi vidi jesam li u klonji pa mi javi.
r

rasputin

pre 8 meseci

Bio si u wc solji... Pustio sam vodu... Srecan put!
P

Polivač

pre 8 meseci

Šteta, ko će sad vuke da ti poliva kad nema mene?
B

Basket 5x5 xD

pre 8 meseci

Zlato je zlato, to je uvek ogroman, uspeh ali Indijanapolis je Indijanapolis. Osvojiti zlato u sred Amerike i tad izbaciti nikad bolju ekipu drim tima, to se vise nece ponoviti, i to se ne zaboravlja :)
š

šta ti

pre 8 meseci

Napisao druže,nikad bolji ekipu Drim tima,vidi se da si mlad.Jedina zvezda bio Redži,valjda znaš koji.To je bio ogroman uspeh,ali ne piši svašta.
P

Pa čekaj bre

pre 8 meseci

Koju nikad bolju ekipu? Imali su 3 igrača da valjaju, otprilike poslali su tim kao ova sada Amerika da je na ovu ekipu povela Dejvisa i Karija, ok, naravno da bi tada osvojili, ali daleko bi to sada bilo od drim tima kao što ni tada nije bio drim tim.
m

milaica shasha

pre 8 meseci

Tačno,ali i naša reprezentacija bolja tri puta,bar na papiru
a

ambalaza

pre 8 meseci

Druze, “nikad bolji dream team”. Ovo si lupio za sve pare. Pogledaj ‘92. ‘96… ‘02. je bila ok ekipa ali ni blizu najjace koju su Amerikanci imali.
v

vidi

pre 8 meseci

Se po plusevima,da ovo pišu klinci.Ta ekipa nije ni blizu Drim tima,kako gore čovek napisao,najveća zvezda Redži Miler.Uspeh ogroman,ali ne lupetajte. .
g

gostionq

pre 8 meseci

koji drim tim.....verovatno imaš 6 godina....tad je ReDži bio jedini bum...ostalo prosek....i tad su otišli kao evropski orvaci..a sad nikqd prežaljeniji tim nije poslat....
k

kotoćeće

pre 8 meseci

B.dejvis,Finli, Pirs, E.brend, B.Valas, A.Miler, R.Miler, Merion, Dž.O'Nil, A.Dejvis, i zalutali rejf Lafrenc i džej vilijams.