Antonio Jordano (©ABA LIGA – Igokea / Marija Vuruna)
Antonio Jordano (©ABA LIGA – Igokea / Marija Vuruna)

Iz Zadra poručuju: I protiv Zvezde su nas svi otpisali...

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.01.23. | 21:06

”Igramo protiv ekipe koja igra Evroligu i to dosta dobro. Uspeli smo malo da se odmorimo i poslednjih dana smo dobro trenirali tako da u pozitivnom raspoloženju idemo na ovo gostovanje”, kaže Antonio Jordano

Partizan Mozzart Bet novu godinu počinje duelom protiv Zadra (TV Arenasport, 18.30), koji je velikim iznenađenjem protiv Crvene zvezde najavio smenu Vladimira Jovanovića i sve ono što se dogodilo po dolasku Duška Ivanovića u redove crveno-belih.

Ponedeljak, 18.30: (1,85) Partizan Mozzart Bet (hendikep -18,5) Zadar (1,85)

Izabrane vesti

Svesni su i u Zadru da je teško ponoviti takav uspeh ponovo, ali ne planiraju da unapred podignu belu zastavicu, što je potvrdio jedan od najboljih igrača ekipe Antonio Jordano.

”Igramo protiv ekipe koja igra Evroligu i to dosta dobro. Uspeli smo malo da se odmorimo i poslednjih dana smo dobro trenirali tako da u pozitivnom raspoloženju idemo na ovo gostovanje. Znamo šta nas čeka, ali daćemo sve od sebe da se pokažemo u što boljem svetlu. I protiv Zvezde su nas svi bili otpisali pa smo na kraju iskoristili priliku koja nam se ukazala i napravili veliko iznenađenje. Nadam se da i ovaj put možemo ponoviti nešto slično”, izjavio je Jordano.

I trener Zadra Danijel Jusup svestan je da je u ovom susretu Partizan Mozzart Bet apsolutni favorit...

”Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica protiv protivnika koji nikoga ne uzima zdravo za gotovo, odnosno za svakoga se priprema maksimalno ozbiljno. Pokriveni su na svim pozicijama, a polako im se vraćaju i neki povređeni igrači, te hvataju ritam koji nisu imali na početku sezone baš zato što nisu bili kompletni. Nema nam druge nego da se ‘skupimo’ i odemo da odigramo najbolje što možemo, pa ćemo videti šta će nam to doneti”, poručio je Jusup.


tagovi

Antonio JordanoKK ZadarABA ligaDanijel Jusup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara