Komentari na vest

Jasan stav Nedovića pred Olimpijske igre: Završio sam sa reprezentacijom

l

lion zion

pre oko 1 mesec

mnogo veci talenat od bogdanovica mnogo jaca glava ali povrede i sujeta staromodnih trenera su ga unistili,lik je level drazen petrovic
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Šteta, ja sam baš očekivao da ćemo gledati revolveraški obračun njega i Karija. 😅
t

to je taj

pre oko 1 mesec

produkt zvezdine nadaleko poznate skole kosarke. Gde god je bio-jedno veliko nista. Drago mi je da ga vise necu gledati u svetom dresu. Ni njega ni ostale "produkte zvezdine skole" . Da svane Srbiji.
N

Napokon

pre oko 1 mesec

Napokon jedna lepa vest kad udjes na portal! Zavrsio si davnih dana, a sada je i zvanicno! Hvala ti Boze!
j

ja123

pre oko 1 mesec

zavrsi i sa zvezdom ko boga te molim
S

South

pre oko 1 mesec

Klasican izdanak stuba srbstva
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

Kako tako s' neba pa u rebra, "Neda"?? Mogao si to nekako nježnije da nam saopštiš......
H

Hh

pre oko 1 mesec

Vest u rangu: "Boban Marjanović objavio da se više neće odazvati na poziv za NBA All Stars "
П

ПФК-БГД

pre oko 1 mesec

Прво повреде у почетку каријере, а онда твоја ароганција... А био си таленат.. Могао си више.
T

Trojka iz ugla...

pre oko 1 mesec

OD 100% KOMENTARA,99% OD NAVIJACA KLUBA KOJI JE NEDA TROJKOM UGASIO U PRVOM IKAD DERBIJU U EL,CISTO DA PODSETIM!
1

1 od 99%

pre oko 1 mesec

I kakve to veze ima sa relevantnoscu komentara? Decko moze u reprezentaciju samo ako se prethodnih deset na njegovoj poziciji povrede, eto koliko je potreban i dobar. E sad, rekao to navijac "malog kluba", ili navijac "nepostojeceg jos manjeg kluba" (kome je trojka protiv Partizana apsolutno najveci uspeh u navijackoj karijeri apsolutno je isto. Decko u reprezentaciju moze jedino kao navijac i bez toga da on to zahteva.
L

LK

pre oko 1 mesec

A to mu je najveci uspeh u karijeeri
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Kad pročitam komentare jasno mi je zašto nas Jokić odjavljuje. Posle pljuvanja posle finala sp i Gudurić treba da nas odjavi.
x

xXxX

pre oko 1 mesec

Ne bi te ni zvali, nemas ni mesta.

Vladimir Zdravković

pre oko 1 mesec

Amerima laknulo.
L

Luja

pre oko 1 mesec

Završi i sa Zvezdom stakleni.
Y

Yaya Sanogo

pre oko 1 mesec

Korektno, zna da niti moze niti bi bio potreban i sposoban
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

U konkurenciji Bogdana, Micića, Marinković, Gudurića, pa što da ne i Dobrića i Avramovića, pitanje je da li bi i imao šanse da bude pozvan. Pre bih Topića malog zvao nego njega.
L

Laktasi 2007

pre oko 1 mesec

Topic je Plej a Nedovic Bek,nigde veze jedan sa drugim nemaju,vidi se da ne znas nista o kosarci igokeasu!
D

Deagle

pre oko 1 mesec

Bolje pojacanje nismo mogli da dobijemo
S

Shift

pre oko 1 mesec

Zavrsila je decko reprezentacija sa tobom.
m

maradona22

pre oko 1 mesec

kolko antipatican igrac.nikad ga nisam gotivio,ceo zivot glumi nekog manekena na terenu i sa onom zenom tripuju neki vip par kao oni su elita.Onda ove izjave,pa druze ti si zavrsio sa repkom jos u riju ….tebe ovo leto niko ne bi zvao .Ceo zivot ista prica jedna dobra 10 losih utkamica .Veliki igrac malih utakmica .Mislim da mu najvece dostignuce onaj kos partizanu u derbiju El,jedino tad je resio neki mec za celu karijeru…
s

sasa70

pre oko 1 mesec

KONACNO sjajna vest is zeleznika!!!
H

Hermano7

pre oko 1 mesec

Za da igras treba da te zovu. Smanji dozivljaj nisi Aleksa.
P

PITANJE

pre oko 1 mesec

Da li bi ga neko zvao pre Bogdanovića, Micića, Marinkovića i Avramovića?
b

bugiber

pre oko 1 mesec

Prosecan ABA klubski igrac .....
M

MVPČAČAK

pre oko 1 mesec

Ovaj čovek je umislio da je Jokić pa sad mi kao treba da ga molimo da igra za reprezentaciju. NIKAD NIŠTA dao nije toj istoj repki a sada ovde prosipa demagogiju. Ne cenim ga, uopšte. Od zvezdaša cenim Bjelicu, Rakočevića, Sašu Obradovića,možda još po nekoga, oni su dali srce ovoj zastavi i grbu. Da ne zaboravim BORIŠU SIMANIĆA, čovek dade bubreg. Njima kapa dole. A Nedi bi bilo pametnije da ćuti.
B

Babaroga

pre oko 1 mesec

Ovo je isto kao kad bih i ja rekao, da sam završio sa reprezentacijom 🤣 a ko te je to pa zvao nesrećo?
A

ABCDE

pre oko 1 mesec

Tako je Nedovicu. Kad te vise ni u Zvezdi nece,kako bi onda igrao u reprezentaciji?! I onako te Pesic ne bi zvao. Shvatio je na vreme ko je Nedovic! Nisi vise ni za ABA ligu.
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

E bas smo se potresli!Evo ne znamo sta cemo?!Bolje ekonomu da damo da igra jer gori pricenat suta od tebe sigurno nece imati!Sinoc protiv Mege 9/2 za tri i 9/2 za dva.
R

Rodeo

pre oko 1 mesec

Niko nije ni planirao da te zove djevojčice. ;)
S

Suatt

pre oko 1 mesec

Mnogo si joj dao brate i naosvajao se i sad bi sigurno bio medju 38 igraca tako da tvoj odlazak je izuzetna informacija.
M

Marko M.

pre oko 1 mesec

Sa ovakvom igrom, ni u Mađarskoj ne bih bio u 12.
d

dkcz

pre oko 1 mesec

Zašto ovog dečka svi mrze nije mi jasno. Doduše zbog "the trojka" i nekolicine drugih utakmica, jasno mi je zašto ga jedna strana ne voli. Nije mi jasno zašto ga naši navijači toliko kritikuju, nije neki igrač, naročito ne ove sezone, ali naš je, bori se, imao je i neke vrhunske partije. Sa takvim pedigreom je došao u Zvezdu, ne znam šta ste očekivali, da će nakon tridesete da igra u kontinuitetu dobro :)
R

Realno samo

pre oko 1 mesec

Kad vidim da neko napise the trojka, znaci da nemas vise od 12 godina. Doduse kao i vecina vas sto ostavlja komentare.
L

LjubiteljMegaVizure

pre oko 1 mesec

"The Trojka" je najnebitnija "bitna" trojka u derbijima od vajkada. Ne znam zasto se uopste toliko pise o njoj, kad nista nije epski promenila, Partizan usao u top 8, umalo i na f4, zvezda standardno svoje blizu top 8 ali kilometrima daleko od istog.
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Ljubitelj MegaVizure@ ne bih bas rekao da je nebitna,prvi derbi ikada u evroligi,Partizan domacin,puna hala,ona vasa plač i hvatanje za glavu cele hale neprocenjivo,pa nisu je stavili u Luvr za dzabe😀👍
L

LjubiteljMegaVizure

pre oko 1 mesec

@alex20 Ne vredi trositi tastaturu na tebe
T

TAKVIH KO PLEVA

pre oko 1 mesec

A GDE SI BIO KAD SI BIO MLADJI. KOGA TI MULJAS ,PROSECNI SUTERU
A

ABCDE

pre oko 1 mesec

Ahahahhaahhaha,kakav prosek druze...pa nkegov prosek je ispod 20%.
G

Goust1234567890

pre oko 1 mesec

Problem Nemanje Nedovica je sto za sebe misli da je Teodosic, a u stvati je Davidovac, covek zadatka, nikako glavni igrac.
L

Lisica i kiseli grozdje

pre oko 1 mesec

Ma niko te nece !? Daj istinu.
d

dkal

pre oko 1 mesec

Kada je dolazio u Zvezdu rekao sam da ce dosta utakmica propustiti, da se na dosta utakmica nece videti i da na tek ponekoj bude najbolji. Drago mi je sto nisam pogresio. Sto se reprezentacije tice, nisi svestan koliko ces nam faliti. Ne secam se u da si odigrao nekad nesto u istoj. Razguli.
D

DidierDrogba11

pre oko 1 mesec

Neda brt, nisi neki igrač, ali hvala na svemu ipak.
d

dkcz

pre oko 1 mesec

hvala za the trojka najviše
s

srbobratele

pre oko 1 mesec

Uvek cu se secati kako je odigrao utakmicu u reprezentacije protiv... hmm ne mogu bas da se setim bas...
B

Bnm

pre oko 1 mesec

POSTO JE VEROVATNOCA DA TE PESIC POZOVE ISTA KAO I ZA MENE, ZNACI NAS DVOJICA NE IGRAMO OVO LETO. AJDE BRE BEZI, KO TE STA PITAO I ZVAO, SAM POMINJE TU TEMU KAO DA BI NAM BILO ZAO. VERUJ OVO JE VELIKI PLUS ZA SRBIJU...
K

Khal Drogo

pre oko 1 mesec

Довољно је погледати коментаре поводом текста. Толико злобе, пакости, постајемо нација пљувача. И то нема везе са Недовићем, недавно се опростио од играња још један Немања, Бјелица, момак који је 13 година од 2009-21 увијек био на еасполагању селектору, један однос према дресу Србије за похвалу, није играо само у случају тешке повреде, м све то вријеме један од најпоузданијих, па и тада смо имали мноштво пакосних и омаловажавајућих коментара, као и кад су Богдан, Јокић и остали српски репрезентативци у питању. Немања је играо за националну селекцију када је могао, у складу са могућностима, често су га повреде омеле. Такође, сви ти играчи играју за националну селекцију, не због користи (пара или што ће им то помоћи код ангажмана јер у кошарци је то глупо поимање) него зато што је дрес Србије светиња, ту ризикују да због повреде много изгубе. Ту су већ многи заборавили Боришу и СП, гдје је упитно да ли ће се уопште вратити, или Стефана Јовића који се на ОКТ 2021-е тешко повредио, остаио без уговора у Панатинаикосу, остао и без брда пара, али ће и тог Стефана Јовића "дежурни пљувачи" увијек попљувати. Неки српски уграчи су оставили већи траг у националној селекцији, неки мањи, неки би одиграли надахнутије, неки би имали блокаду, но сви заслужују поштовање, јер како написах, личне користи никакве нису имали, али имају обавезу према нацији, за све њих је дрес Србије највећа част и привилегија. А сад што то не разумију "дежурни пљувачи", шта да се ради.
B

Bnm

pre oko 1 mesec

BJELICA JE PROFESOR I DOKTOR KOSARKE, A I KAO COVEK. IAKO JE ZVEZDAS JA SAM GA UVEK GOTIVIO I POSTOVAO, NJEMU SVAKA CAST!!! COVEK NIKADA NIJE RADIO STVARI KAO OVAJ NEDA KAKO GA VEC ZOVETE...
o

okosBokos

pre oko 1 mesec

Bravo Nemanja, ovo ti je najbolja kosarkaska odluka u karijeri. Spasao si i nas i sebe. Bolje na jahtu, pa da se snimas za instagram nego da nas nerviras cele godine, imamo i mi dusu.
S

Sale-Berlin

pre oko 1 mesec

Jarane, ne sećam se kad si ikad nešta dao našoj reprezentaciji?! Pred svaki turnir si nešta povređen, umoran itd. Znači da nam nećeš faliti...
T

The Black Crowe

pre oko 1 mesec

Neda………sa nadimkom pametni fudbaler……najnepotrebniji košarkaš svih vremena u Srbiji a možda i šire.
M

Milutin 2

pre oko 1 mesec

Nedović je uz Teodosića, najbolji igrač Zvezde. Još jedan je od boljih bekova u Evropi. Pljujete po igraču bez koga je(a i bez Teodosića) Zvezda prosačan klub i za ABA ligu. Pojma nemate o košarci, palite se na borbenost Lazarevića, Ilića, Jaga ... Čekam da počne pljuvanje i po Gidraitisu. A razmislite šta smo bez Nedovića i Teodosića.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Amin!
g

gost13

pre oko 1 mesec

kao da bi i bio u reprezanticiji
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Čudo je ova Bgd kaldrma foliraza i paljevine!!!Lik nije pokazao ništa već drugu sezonu u Zvezdi,totalni kanal uz silne pauze zbog povreda,trese milion € godišnje na foru!!!Pride pominje reprezentaciju za koju ga niko ne računa i ne pomišlja da zove u istu!!!Kamo sreće da ga se Zvezda resi i s agionijim,boljim suterom udje u siedecu sezonu!!!Od ovog foliranta je zauvar bilo.
f

fmp 3

pre oko 1 mesec

ne može, ima garantovani ugovor 1.000.000 eur i treću godinu, dao mu direktor, a ti guli 75.000 - 150.000 dinara mesečno
S

SSS1

pre oko 1 mesec

Pa ko te je zvao druze. Za 10god evrolige nikada nisi igrao play off. Pravis budalu od sebe izjavama svojim.. Da bi covek pobedjivao mora da nauci da gubi. Mnogo si los gubitnik.
N

Nove patike

pre oko 1 mesec

Hvala bogu, bar tu da te ne gledamo