Kajl Gaj (©MN Press)
Kajl Gaj (©MN Press)

Kajl Gaj završio sa Panatinaikosom posle pet meseci

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.12.23. | 03:53

Ne zna se gde će Amerikanac da nastavi karijeru, pominje se povratak u ACB ligu

Kockao se Kajl Gaj kada je posle samo jedne dobre sezone u Evrokupu napravio iskorak i prešao u Panatinaikos i nije uspeo.

Amerikanac sa vrsnim šutrskim karakteristikama je pred rastankom sa atinskim velikanom nepunih šest meseci pošto nije uspeo da se aklimatizuje na okruženje u Atini. Potpuno je pao u zapećak kod Ergina Atamana onog trenutka kada je doveden Kendrik Nan, dok je sa povratkom Huanča Ernangomesa ispao iz rotacije skroz.

Izabrane vesti

Nedelja, 16.15: (1,85) Marusi (hendikep 22,5) Panatinaikos (1,85)

Kako javljaju dobro obavešteni grčki mediji, dve strane pregovaraju o sporazumnom raskidu saradnje. Pominjali su se razni scenariji, čak i da Gaj bude poslat na pozajmicu negde, ali izgleda da je prekid jedino rešenje.

On je u osam mečeva Evrolige beležio tek četiri poena uz 31,6 odsto za tri i jedan skok, uz prosečno deset i po minuta na parketu. U grčkom prvenstvu bio je nešto bolji sa 6,8 poena, 2,3 uhvaćene i 1,8 podeljenih lopti za 22 minuta.

Iako se još ne zna tačno gde će da nastavi karijeru, pominje se povratak u ACB ligu gde je blistao u dresu Huventuda. Tenerife je pokazao interesovanje i vrlo je verovatno da će to biti njegova sledeća destinacija.


tagovi

Kajl GajKK PanatinaikosKK TenerifeKošarkaški transferiEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara